• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    tak kdo vyhrál?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Varianta Hřib bez Nové vlny by nemusela být úplně špatná... voličům jsou nějaký stanovy jedno a Hřiba zná docela dost lidí, ať už si myslej cokoliv.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    STAROJDA: Tak este neschvalit vlnu, a hrib slubil ze rezignuje:) lolky
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Za me dobry. Ale to by byl i opacny vysledek :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GNPP
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak bude zase napínavé, jestli výsledek bude v médiích dřív, než bude vidět v Heliosu :-) což bude za 9 minut
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: tak vzhledem k účasti... jsem zvědav, kdo postoupí do 2.kola. Vybírat si mezi Štréblem a Hřibem, brr :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: Adela Sipova tiez odstupila v prospech Wagenknechta
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Vývoj během úvodní debaty kandidátů na předsedu: Pokud jsem to dobře pochopil, tak David Witosz odstoupil ve prospěch Lukáše Wagenknechta.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Bude někde přenos ze sjezdu? Přijde mi, že je to celkem tajný. S obtížemi jsem našel web: https://cf2024.pirati.cz/
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ATROPOS: Jsem z Ostravy. Odsud se do Prahy nikdo hnát nebude :)
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    JVMLOK: Já se jako hnusná kapitalistka s nějakou solidaritou, komunitní prací a právama menšin smiřuju snadno. Nechci aby lidi z regionů, kde se měli všichni líp učit jednoho dne nezvedli, nevzali pochodně a vidle a netáhli na Prahu. Pud sebezáchovy. :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    CHORCHE: cultural wars. Hledáš odpověď na moc vysoké úrovni racia...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ROZTE: To ale není tak úplně pravda. Transparentnost, efektivita, procesně popsané postupy, standardizace minimální byrokracie, maximální "přidaná hodnota" pro občana, minmální viditelná existence státu...to jsou věci které výrazně rezonují napravo v rámci ekonomického uvažování podnikatelů, startupistů nebo libertariánů. Naopak solidarita, agendy menšin, globalizace, komunitní práce...to jsou víc levicová témata, která rezonuují s lidmi, kteří chtějí ostatná vychovávat k lepčšímu já. Nejsem si jist jestli v nějakém vesmáru tohle dokáže někdo spojit tak, aby uspkojil fanoučky obou ideovýchj směrů. Je to mišmaš jak v hlavě o Půlnoci...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XARGH: Mne prijde, ze at to bude jeden ci druhy, povede to k rozpadu strany.
    XARGH
    XARGH --- ---
    MAKROUSEK: me z toho clanku prijde pricetnejsi Hrib.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Konflikt u Pirátů: Hřib osočil Wagenknechta ze lži. Ve vedení se nesnesou - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-konflikt-u-piratu-hrib-osocil-wagenknechta-ze-lzi-ve-vedeni-se-nesnesou-40496495
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    příklad aktivit Pirátů mimo Prahu....
    V Narysově má vzniknout  fotovoltaická elektrárna, může pomoci přírodě i obecnímu rozpočtu | Piráti Příbram
    https://pribram.pirati.cz/aktuality/v-narysove-ma-vzniknout-fotovoltaicka-elektrarna-muze-pomoci-prirode-i-obecnimu-rozpoctu/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEDRIGERN: tuším, že to bylo opravdu nedávno někdy v říjnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam