XCHAOS: Akorát, že se vůbec. Nepovažuju se za znalce strany a nevím, co by mi to mělo přinést dobrýho. Jenom vím, proč mi Piráti zarezonovali na správnou strunu a ta teď pomalu, ale jistě přestává vibrovat. Chodím na Nyx, volím každý volby a sleduju tenhle klub. Tudíž je pro mě jedním z důležitých kanálů i tohle auditko. Tahle strana je jiná, než většina ostatních. Zároveň je to docela málo. Jde s tím ruku v ruce i to, že pokud jsi jinej a hraješ tu hru jinak, musíš taky být výrazně lepší, než ostatní hráči. Jinak tě nikdo nebude brát vážně.
Jak vedete marketing? Hodiny tikají a volby se kvapem blíží. Nejste vidět, vystoupili jste z vlády a přesunuli jste se do opozice. Konkrétně já už začínám zvažovat, jestli vůbec jít příští rok k volbám a když otevřu tenhle klub, tak si připadám jako v jiným světě. Jako někde na x-chatu ve schizoroomu. Místo toho, abyste dostáli jednomu z mála funkčních sloganů a pustili se do těch šašků, co jim vás daří úspěšně ničit, sedíte u svejch počítačů s Linuxem a marníte čas chatováním s PULNOCí.
Do prdele! Prosrali jste volební koalici se starostama a nechali jste se vykroužkovat. Ve vládě jste prosrali skoro všechno, co jste v programu naslibovali a teď se divíte, jak je možný, že vám odchází voliči. Teď jste si nechali odejít jedinou opravdovou osobnost, kterou jste tam kdy měli a čekáte, co se bude dít dál. Do dalších voleb toho máte sakra málo, abyste se aspoň udrželi ve sněmovně. Nemáte charismatickýho leadera, nemáte ani konzistentní program a nemáte ani nitky, za který byste tahali. Dělejte jak myslíte, ale věřte tomu, že vaši voliči nejsou idioti, který stačí uplatit koblihou nebo pohádkama o všeobecný prosperitě. A věř tomu, že Babiš svým lhaním našim babičkám ty volby opravdu vyhraje.
Btw, jediný vaše štěstí je právě to, že nejsi ve straně důležitej, protože bych nad váma jinak zlomil hůl už dávno.