• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAMAHL: Uprostred by mel byt jeste dokonale vycentrovany Hřib.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NIEKT0: dokud nějaký Půr nezačne, abych tak uvedl samozřejmě *zcela hypotetický případ*, vytahovat objednávky a smlouvy z OICT pro kamarády Hřiba dělané z ruky. Nemusí to být ani moc peněz, Mahdalovou a Škopa odstřelil kvůli tuším 16 000. A ODS to prý má.
    KEB
    KEB --- ---
    YBUKO: aha, to nevadí, stejně si myslím, že nikdo jiný pirátům nezbyl. Jestli je to dobrá volba se ukaž
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Jo Operator ICT.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KEB: komu vám? Nejsem Pirát, jsem insider pražského dění.
    NIEKT0: co je OICT?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    YBUKO: No, keby som si mal vybrat ci ma problem OICT alebo magistrat, tak je to celkom urcite magistrat.
    KEB
    KEB --- ---
    YBUKO: a vám zbývá jiná možnost než all in? Hřib je risk, šípová by IMHO byla konečná.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    XCHAOS: jj, ekonoma :) to by mohlo pomoct, ale stejně, Hřib je risk.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KLIP: ok, je o snahu obnovit platnost rezolucí Celostátního Fóra z minulosti.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    YBUKO: kdo říká, že jako leadra do voleb nezvolíme (resp. Piráti nezvolí - já nevím, jestli mi nerupnou nervy a taky u nich neskončím...) někoho jinýho?
    KLIP
    KLIP --- ---
    XCHAOS: to neni vytka vuci tobe nebo reklamace. Je mi jasny, ze ty jsi to forum neuzaviral.
    Jen te informuju ze to neclen to nevidi, a tady zas tolik clenu neni. Delej s tou informaci jak uznas za vhodne :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: Nediskriminuji. Vadí mi i Babiš, i vládní strany.
    KEB
    KEB --- ---
    GAARQ: souhlasím s tebou a chápu tvoje motivace.

Otázka zní vadí ti Babiš a to čeho je nositelem? Ano nebo ne? Pokud ne zůstaň doma, pokud ano, tak doma neuustavej, protože mu k vítězství stačí, když voliči vládních stran zůstanou doma.

Nicméně jestli správně chápu volební systém, tak i prázdná obálka je klacek pod babisovy nohy.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    XCHAOS: víš ale co znamená když na nového předsedu něco před volbami praskne... Už nic jiného nemáte, jen protikorupční etos, zbytek je teď nečitelný. A předsedou se stal člověk, na kterého si ODS brousí nože a kolem kterého krouží policie. To už bude cesta pod pět procent mimo sněmovnu a rezignace Hřiba po volbách 2025.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    YBUKO: no ale na druhou stranu, taky jsem slyšel, že za Hřiba nebylo jediné tajné hlasování rady (takové to, kde si vytáhnou sirku, kdo hlasovat nebude a pak není nikdo žalovatelný). To samozřejmě bylo možné, protože Hřib trval na tom, že ODS nesmí mít v radě většinu...

Takže není to černobílé, jakože zvolení Hřiba znamená konečné ovládnutí Pirátů šíbry. Je to silový hráč, samozřejmě...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    YBUKO: tak musí to být velká stíhá, když jde o židle, kde se rozhoduje o miliardách..
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KLIP: to reklamuj jinde. Pokud začnou významný funkcionáři dostávat výhrůžky typu "nebudeme vás volit, pokud znovu neotevřete většinu fóra pro veřejnost", třeba se chytnou za nos. Já už udělal maximum, co jsem mohl.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HAR4NT: no prý jde třeba o toho Operatora ICT, konkrétně Hřib tam měl něco někomu dohodit, ODS má nějaké audity a infa. Uvidíme do voleb, řekl bych.

Hřibova firma Operátor ICT má problém. Vyšetřuje ji i policie | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/571109-hribova-firma-operator-ict-ma-problem-vysetruje-ji-i-policie
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    YBUKO: :)) zahadne mizici kancelarske otvory!

Kazdop bych to zacal teda brat vazne, az info o udajnym zajmu policie o Hriba doda sama policie/OČTŘ a ne ods...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam