• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: A do toho radis inej politickej strane, ktoru nevolis, co/ako ma robit.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: ok. Já mám za to, že leakuji info z pražského šedého podnikatelského prostředí, ve kterém se budu pohybovat i dlouho po té, co Piráti za dva roky na magistrátu skončí. Za mně v tom nejsou žádné emoce, spíš se bavím. Tohle je totiž přesně i přístup Hřiba, co jsem slyšel. Šance že na něj dojede je za mně třeba 65% ;) pokud si tohle člověk nehlídá, tak se jednou podepíše pod něco co nemá, a the end. Vzpomínám blahé paměti na podobný přístup lidí z top09 před 11 lety. Kde je dnes podobně arogantní Tomáš Hudeček, Vávra a další vládci Prahy? Pryč, RIP.
    Po Pirátech přijdou taky zase jiní:)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: Jop. Je to kriminální případ, protože někdo jako YBUKO místo keců na nyxu podal trestní oznámení.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JVMLOK: Dlouhou dobu to „snůška keců“ byla. Bohužel.

Až pak se začlo konat.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: Dozimetr je vyšetřený a rozhoduje o něm soud. Není to snůška keců.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Škoda, že takového vášnivého zastánce neměli lidi kolem Dozimetru.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    YBUKO: Ja nemam s Piraty už nic společného ani jako volič. S Prahou taky ne. Obecně hodnotím způsob, kterým tady předkládáš nepodložená obvinění.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Tuhle firma a ty zakázky neznám.

Nicméně já jsem podával jedno trestní oznámení před několika měsíci na něco, co souviselo s mou působností. Je podané. A já čekám, čekám a čekám. Protože samozřejmě nejlepší je, když to vyšetří policie. Tady v tom případě jsem neměl žádný přímý vliv na danou instituci.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: nechceš mi napsat do pošty kdo jsi? Pirát na magistrátu pracující pro Hřiba? Ať vím, na koho si dát pozor, tohle je pro mně strašně tragický přístup.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: já moc nevím jak mluvit s hloupými lidmi, takže k tomu nemám co dodat. Jen bych doporučil se k věcem nevyjadřovat, když o Praze a věcech co se tu dějí nic nevíš. V Praze samozřejmě existuje mafiánsko-politicko-úřednický polosvět, já ho znám, ty ne. Hodně velká ostuda pro Piráty, co tu píšeš.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: Podle jakého klíče se bude “Přesoutěžovat”? Pokaždé když se změní politická reprezentace? Pokaždé když strýček z desátého kolena někoho z magistrátu koupí nějaké akcie? Nebo pokaždé když squadra azura na nyxu usoudí, že nastal čas? Na základě čeho přesně bys došel k tomu řešení ve správný čas na správném místě, tak, abys podle toho pravidla mohl rozhodovat i ve všech ostatních případech i v budoucnu? Jako…už mají vyděláno dost, tak to skrečnem, vypíšem novou zakázku a budeme předstírat, že ty 3 miliardy byly čistý zisk a neplatí z toho žádné zaměstnance, technologie a materiál?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    YBUKO: A takhle končíš každou druhou větu. “Možná to tak je, netuším.” Zkurvené pomluvy a JPP furt dokola, dezinformace, “nestalo se ale mohlo by”. Co předvádíš je to nejhorší co se v rámci veřejné diskuze objevuje, tak mi tady nekecej o hrachu na stěnu. Máš tyhle výblitky nějak podložené fakty, sem s nimi. Fanatici místního klubu zahýkají nadšením, protože projednou někdo očerňuje někoho jiného než Piráty, ale v konečném důsledku transparentní přístup, který by měl být základem boje proti korupci, v tomhlé házení špíny není ani ve stádiu úvah. Závist, urážky, pomluvy, hnus.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    HONCKA: nesnaz sa bojovat s uspesnymi ludimi!
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Vzhledem k tomu, že jde o kruhy ČSSD, tak by mně ani třeba nepřekvapilo, kdyby tam v subdodavatelském řetězci byli schovaní třeba Kočkovi s Prostorem ;) ale to jen tak nadhazuji, netuším.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HONCKA: možná bych ty zakázky i rozdělil na menší kusy a speciálně na ty úklidy a sekání zeleně zkusit najít cesty jak to líp kontrolovat, ať to není černá díra. Ale nevím jak, to není můj obor...
    Čísla z Hlídače státu je potřeba brát v uvozovkách, ale orientačně - třeba Premio invest toho od roku 2016 má za 3 miliardy. Miliardy!!!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Možná pokles popularity Pirátů v posledních dvou volbách, v určitých kruzích, má i celkem jednoduché vysvětlení...
    [GLOBETROTTER @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    Pokud jsme se jako Piráti stylizovali pro-evropsky, tak nutně dříve či později muselo vyplavat téma, kde se naše zahraniční politika od evropského hlavního proudu výrazně odklání...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    HONCKA: Takové ty soutěže, co mají v zadávacích podmínkách, že firma musí mít zkušenost s úklidem pro DPP a její jméno musí začínat na L nebo P? :-)
    S přípravou takové soutěže jim současné firmy rády pomůžou, i to zadání napíšou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: jaký kladivo na čarodějnice? Normálně ty služby přesoutěžit a pokud ta stávající to dělá tak výhodné, tak zajisté tu soutěž vyhraje
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: ok, dík, další diskuze nemá smysl, hrách na stěnu:)
    MILKMAN
    MILKMAN --- ---
    YBUKO: Myslim, že bude pokračovat v klasickém stylu---já za nic nemohu, snažím, ale ostatní mi hádkou klacky pod nohy a podobné alibistickou/arogantní kecy. Měl by na férovkou přiznat, že kontrolovat DPP je složitý proces, který je nemnožný bez kvalitně obsazené a zaplacené dozorčí rady. Vždyť ten moula nebyl ani schopen zajistit, aby měl DPP funkční výbor pro audii, protože na radu HMP nepředložil včas návrhy na volbu nových členů výborů pro audit. takže jeden z významných kontrolních orgánů DPP už není 3 měsíce nikým obsazen. Fakt tragéd. Hlavně že pořád zadává nějaké nesmyslné audity a vyhazuje další a další peníze za blbosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam