PECA: Vystrčila jsem slyšel párkrát na podzim, u Špačka, nebo u nás obvod Domažlice s idiotem Vilímcem (ex ODS senát, před poslanec. populista, pitomec a buran)
Vystrčil je takovej ten typ jako Němcová - stárne, omílá pořád to samé, nikam už se nehejbe a je mu dobře v senátním důchoďáku plným orezlých konzerv. tihle lidé jsou už mimo k dnešní době, tempu, technologiím - většinou se s nima dá jen zaostávat a čumět dozadu do 90tek
v ODS jsou určitě občas i fajn lidi, jako Vobořil - kolik dostal prostoru a že to skončilo odchodem, víme
co se týče Rudých - jsem na to alergickej, tahle nálepka vysírá mozek všem 40+ - podle mě už tady (skoro) žádní rudí nejsou, jen hnědí a kolaboranti
echt mě to štve, když dehonestace jede na Piráta stylem neomarxisti/neobolševici, stejně jako na Zelené - tohle nadužívání jistých termínu je naše rakovina i demence
moje poslední iluze vzal a hodil do hajzlu právě Fiala s Rakušanem
já jsem liberální volič a mám k tomu moře osobních důvodů, ale volbu moc nemám a když se Piráti rozhodli počítat jako pitomci, že cílí na minority, tak jim uteklo, že budou furt minoritní stranou = změní vesměs kulové, nebo max hozenou kost. za cenu, že je kdykoliv odstřelí (IB) nebo se jim budou smát do xichtu (za Dona Pabla)
- tzn. na co slyším jako invalida ve věku 43, unhappy single hetero na maloměstě:
euro, digitalizaci, redukci byrokracie, manželství pro kohokoliv (beztak je to překonané a jde spíš o ta práva za tím), legalizace (protože zhulenej nikoho neohrožuju, max mi za to chce občas někdo rozbít hubu, nebo zavřít), potraty cajk, eutanázie cajk (co mi do toho má kecat nějakej černoprdelníkm skákat pod vlak kvůli nim nechci), taky bych ocenil nějaký pokrok směrem dopředu, než naše perma nastavení a koukání dozadu (do 90tek), což přináší akorát moře fňukání, že se ten svět nezastavil a netočí kolem naší bezvýznamnosti
plus nechci slyšet od hovad jako Vondra, že patříme na Západ, když skoro vše co dělá, je spíš Východně od nás...
když nad tím přemýšlím - jelikož politici neplní program a sliby, nedává mi smysl už k volbám moc chodit - akorát mám pak pocit, že mě zas ojebali, obelhali a proč to mám vlastně sledovat a mít blblou náladu (jasně, protože by to jinak bylo mnohem horší)