• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SHAMAAN: ano UN official, UN, u kterých měl Hamás vstupy do tunelů. Možná bych ocenil i jiné zdroje.

Někdo zase tvrdí tohle
    Hamás postřílel palestinské pracovníky humanitární organizace v Gaze - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-hamas-postrilel-palestinske-pracovniky-humanitarni-organizace-v-gaze-40525446

nebo
    KULA
    KULA --- ---
    SHAMAAN: Já bych se chtěl jednou dočíst, že kuci z Háčka už nedělají z lidí páku a naopak začínají tvořit systém a společnost, co bude rozvíjet národ, který zastupuje.
    SHAMAAN
    SHAMAAN --- ---
    LEON_KOWALSKI: "hladomor na kterém se Hamás podílí" bylo celkem přesvědčivě vyvráceno

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: a naopak
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    LEON_KOWALSKI:

to je naprosto fascinují jak si tu svojí abolutně narušenou logiku vůbec neuvědomuješ

jakoukoliv poznámku o tom, že by neměli být trestáni lidi, který nic neudělali bereš okmažitě jako důkaz toho, že dotyčný fandíš hamásu, to je už uplnej protektorátní bizár tohle :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    vida jak má Adam Šenk úderná předvolební hesla, jak rozjel hádku :-))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: takže ten její fotr vyvraždil těm náckům rodiny? Ano nebo ne? Jestli ne, tak proč to sem taháš?
    KULA
    KULA --- ---
    Hamás se nerovná vůle Palestinců? Hamás je Netanjahu?

Za deset minut tímto tempem začne obhajoba vzniku třetí říše! Protože vítězné mocnosti světové války byly tak nefér...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: ano. To je na vůli toho kterého.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: a naopak - kdyby jim kluci z Hamásu souseda nezabili, nebyl by hladomor (na kterém se Hamás podílí).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEON_KOWALSKI: to at si každej posoudí sám
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KRAMERIUS: nesouhlasím s tím tak docela, ale ano, Netanjahu nemá ve vedení co dělat, už hodně dávno ho měli nahradit někým normálním.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KULA: samozřejmě že ne, když jim kluci z hamásu zabili souseda, tak jedinou logickou odpovědí je vyvolat hladomor kterej se těch kluků z hamásu abolutně nedotkne

Co měli dělat jinýho asi???
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LEON_KOWALSKI: Netanjahu tu akci Hamásu, ke které sám spoluvytvořil podmínky, používá jen jako záminku pro etnickou čistku a genocidu - rozsahem daleko horší, než to co provedl Hamás.
    Z mého pohledu si obě strany nemají co vyčítat, obě se chovají jako teroristé - není důvod jednu stranu odsuzovat a druhou páchající podobná zvěrstva podporovat.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MEMNON666: Nevšiml jsem si že by je tady někdo odsoudil. Odsuzujete jen Izrael.
    Například to, že Hamás blokuje humanitární pomoc a krade ji pro sebe a tím se podílí na hladomoru -ani zmínka.
    KULA
    KULA --- ---
    MEMNON666: přesně tak. Když jim kuci z hamásu zabili souseda, měli spáchat sebevraždu.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ADAMIRA: naprosto nesmyslná a irelevantní přirovnání k tomu o co se přeme. Stejně hloupá jako to s tou Evou.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tohle zní uplně biblicky, něco o vytrhávání zla i s kořeny nebo tak :)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    LEON_KOWALSKI: a to "tolerance teroristů z Hamásu a pardonování jejich zvěrstev" je tu s námi v místnosti?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "proboha, to dítě vypadlo z okna, pomozte mi prosím s resuscitací!!!"
    "hm... to že za to můžou jeho rodiče jste vynechala uplně náhodou že?"
    "proboha to ted neřešte, to dítě umíra, pomozte mi!!!"
    "no jo paní, kdyby rodiče dávali pozor a kontrolovali ho, tak se to nestane, just saying..."
    "no to je krásný pane ale to dítě umírá, můžete mi prosímvás pomoc?!?!?"
    "3+1 jedna mají a nedokážou uhlídat dítě a vy po mě chete pomoc, opět jste tak trochu vynechala že to dítě nevypadlo z toho okna jen tak, hmmm, zajímavé"
    "prosímvás pane!!!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam