• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    RUMPLCIMPRCAMPR
    RUMPLCIMPRCAMPR --- ---
    CARCAJU: Tohle je teda to "hodnoty, kvůli kterým by se měly blokovat jakýkoliv stránky"?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DOCKINEZ: Když aktivisti v dubnu zablokovali ohlášený Pochod pro život, že tam museli zasahovat policejní těžkooděnci, tak se to považovalo za správné a demokratické.
    Tak jak to tedy s tím výkonem shromažďovacího práva je, můžou všichni, nebo jen někdo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MEMNON666: Napadat předvolební meetingy demokratických stran je na mě až příliš zvláštní výklad shromažďovacího práva. Smrděj z toho třicátá léta, tobě ne?

Udělat tohle někdo Pirátům, tak tu bulíš o konci demokracie :P

btw nikdo dezolátům nebrání mašírovat a vyřvávat, dokonce i antisemitský hesla „od řeky k moři“ můžou výt zcela svobodně. Že se rozhodnou narušovat předvolební mítingy demokratických stran, to je daleko za čárou.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DOCKINEZ: mají na to právo ne?
    Svoboda shromažďovací – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Svoboda_shroma%C5%BE%C4%8Fovac%C3%AD
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Dakujem pan kolega, lepsi, nazornejsi a vierohodnejsi argument proti cenzure by som sam nikdy nevytvoril.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONCKA: tak lze postihovat i jednotlivce, jak všemožný autory tak provozovatele webů

Zkušenosti s tím máme, co se týká třeba neonacistickejch serverů/autorů článků nebo z bližší doby desítky tisíc účtů/webů ISIS (jako součást mezinárodní iniciativy)

Z nějakýho důvodu v těhle případech bylio všichni "boj proti svobodě slova jako rudý právo jako poslouchání svobodný evropy bla bla bla" zurovna zaseknutý ve výtahu asi :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ADAMIRA: za mě by se tohle nemělo dělat přes blacklisty a providery, ale měli bysme mít lidi a nástroje k aktivnímu boji v kyberprostoru
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCHAOS: ta časová úspora z prahy do berouna je fakt ohromující ;o)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tuší někdo jak moc je tahle a celkově ta křesťansko-květinová logika "necháme se znásilnit a postřílet ale patří nám to" v Pirátech rozšířená...?

jako 3 neděle do voleb nebylo by vhodný aby piráti ukončili kampaň a odjeli všichni někam na dovolenou? Like srsly, not joking, děkuju vesmíre je rok 2025 ale jsme tam... :/
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    MEMNON666: Tak doufejme, že až to začne, tak v první vlně budou i Facebook a Twiter(X) :-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MEMNON666: Ani ne, furt se držím tématu - tady třeba protiizraelští dezoláti napadají meeting vládních stran a premiéra demokratický vlády by posílali do Haagu. Mně přijde jako dobrý nápad „eliminovat pusobeni cizi nepratelske mocnosti“ i v jejich případě.

iDNES.cz – s námi víte víc
    https://tv.idnes.cz/domaci/spolu-setkani-volby-namesti-miru-praha-demonstrace-pro-palestina-dav-krik.V250903_161338_idnestv_pech
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DOCKINEZ: to jsi se od snahy eliminovat pusobeni cizi nepratelske mocnosti ponekud rozvasnil ne?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a marxismus, nezapomeň marxismus!
    RUMPLCIMPRCAMPR
    RUMPLCIMPRCAMPR --- ---
    Aha, takže pyjátské hodnoty jsou úřední zvůle. Píšu si.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    pak jsou tu teda ještě hodnoty jakože "nechceme vybuchující sklady a mrtvoly v nich" ale to je předpokládám woke nebo něco
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ty hodnoty se jmenujou zákony české republiky, jeeez...
    RUMPLCIMPRCAMPR
    RUMPLCIMPRCAMPR --- ---
    XCHAOS: Bez ohledu na technickou realizovatelnost by mě zajímaly ty hodnoty, kvůli kterým by se měly blokovat jakýkoliv stránky.
    Hrození Ruskem je stejný, jako argumentování Hitlerem.
    Ve válečném stavu nejsme.
    A válečný stav není hodnota.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: já Alarm občas čtu. Ne jako jediný informační zdroj, to fakt ne. Ale třeba nedávno měli docela dobrý rozhovor s Hřibem a nekladli špatné otázky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: No zablokovat něco "od Alarmu po Echo", to zní jako slušná centristická diktatura :-)) Bez ohledu na technickou realizovatelnost by mi teda zajímalo, co jsou vlastně ty hodnoty, kvůli kterým by se to dělalo.

Já sám za největší hrozbu nepokládám ani tak Rusko samotné - i když to by dokázalo jistě napáchat spoustu škod - ale to, že abychom se mu ubránili, budeme se muset sami stát něčím, jako je Rusko. A tohle je přesně ta cesta.

Faktem je, že za válečného stavu je skutečně určitá kontrola médií běžná. Ale válečný stav má svoje specifika a třeba přestat od Ruska odebírat ropu a zemní plyn a platit mu za to strojírenskými výrobky by u mě časově předcházelo cenzuře a kontrole Internetu, pod záminkou, že to Rusko zneužije....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: a proč ne? Alarm jsou takový parlamentky pro komouše, podobně jako echo jsou parlamentky pro zastydlíky z devadesátek. Ani jednoho by nebyla žádná škoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam