• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ADAMIRA: are you troll or yes? o_O

jak "v podstatě nařídili", který "opoziční partaje"? víš vůbec, co blekotáš? shitstorm z toho udělala především média a různí trolové.

tihle lidé, co odešli, reagovali na změny uvnitř strany, které nemohli/nechtěli akceptovat, z různých důvodů.

že bych z toho sám byl na větvi, to ani omylem, ale ty z toho děláš událost tisíciletí. změnili se piráti? změnili. k lepšímu? nevím, to uvidíme. budu z toho jančit? nebudu.

jako někdo ti bere hračky, nebo co? já ti vážně nerozumím.

ADAMIRA: kdybych měl chápat svět tak černobíle jako ty, asi se z toho zblázním. být členem KSČ není nic absolutního a pro každého stejné. ty vole, já, člověk, kterého bolševik do jisté míry postihl samotného, budu nějakému mlaďochovi vysvětlovat, že dva různí členové KSČ jsou dva různí lidé, s různými osudy a motivacemi... tohle laciný glajšaltování je důvod, proč se z žádnejch sraček hned tak nevyhrabem, protože pořád budou nějací chytráci, kteří vytáhnou sto let starého slaměného panáka "tvůj dědek nakopl mého dědka, já ti za to rozbiju hubu", a furt se to kolo odplat a pomst bude točit. já ani nejsem křesťan, a nevěřím na oplácení ran chlebem, nevěřím na odpouštění, ale role pochopení osudu je důležitá, abychom se tu nepozabíjeli kvůli malichernostem.

už jsme to tu probírali, už celá jedna generace politiků tu neměla koule potrestat zločiny bolševizmu. jejich vytahování dnes je dost k ničemu, naopak, škodí. kariérní komouš, co pochopil, že udělal chybu a snaží se ji napravit, je mi stokrát milejší než svatoušek, kterej jen rozviřuje kal a sám sedí někde v koutečku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: fajn, jakej shitstorm (kterej Vám v podstatě nařídili opoziční partaje) tomu předcházel?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: Michalindu odešla sama a kdykoliv si může podat přihlášku...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BTW. Michalindu teď bude možné vzít zpět? Mohla by si to nějak "odpracovat"?

Vztahuje se tohle křesťanský odpouštění pouze na lidi co byli členy partaje která nechávala na čáře střílet do dětí nebo se do toho počítá i někdo kdo byl na komunistickym festivalu knihy? Existuje někde nějaká čára v písku nebo to celý záleží na tom co nadiktujou opoziční pravicový politici?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: ale v zásadě ano, docela tě chápu. ti najatí pí-ár experti je měli fakt po dobu kampaně zavřít do někakého dočasného gualagu pustit ven až na volební štáb :-))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: }: bejvalých členů KSČ v téhle zemi byl milion, tedy 10% populace (teda nevím, jestli to byl milion včetně slovenské pobočky, procenta se mohou lišit). Z toho tak polovina může být naživu a čtvrtina v předdůchodovém věku. Stačilo asi kromě pár fanatiků volit nebudou, zvlášť letos, první volby po invazi Ruska na Ukrajina. Takže chceš fakt všechny předhodit Baišovi? Možná 250 000 voličů? Tady se jim nedala žádná snadná úniková cesta, prostě se čekalo, že vymřou a všichni na to zapomenou. Teoreticky mohli zkusit ČSSD, když proti nim ODS pořád dokola "mobilizovala"... ale ta je právě taky moc nechtěla, ač by z řady hledisek přestup některých bývalých členů asi smysl dával (v zásadě se předlistopadová KSČ snažila podchytávat různé profesionály a manažerské pozice...)

Pokud nebudou aspoň někteří bývalí aparátčíci volit Babiše ani Stačilo!, ale prakticky cokoliv jiného... jako já nevím, fakt je chceš pověsit na lucerny? Nebo jim zakázat volit úplně, jako tvrdohlavě nenaturalizujícím se Rusům v Pobaltí?

Za každého bývalého člena KSČ, který nechce volit to, co se vyevolvovalo z KSČM a nepřejde ani k SPD (častá volba, spousta komunistů byli ve skutečnosti full-on totalitáři...) bychom měli být vděční. Ve skutečnosti je jasné, že i v minulosti řada z nich KSČM nevolilo, ale vlastně se nikdo neptal, koho volí (že část rodin zvyklých "mít konexe" je začala hledat třeba skrz ODS, v devadesátkách, to bylo myslím jasné od začátku... jen to třeba nebyly přesně ty stejné osoby, ale určitě tam byl překryv sociálních vrstev... mám na mysli legendární "šédou zónu"... )
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ADAMIRA: klííííd :))) nenechávejte hněv cloumat svým majestátem a nenechte se trigerovat každou kikotinou.

pokud by tohle bylo to nejhorší, co by kdy kdo v české politice řekl, začnu nad jeho hlavou hledat svatozář :))

v tomhle podivném světě (pseudo)informačního overkillu a skrolování rílsů lidi vytáčí každá blbost, protože už zapomněli, že před 5 minutami slyšeli ještě větší hovadinu (která je taky vytočila). říká se tomu klam snadné dostupnosti čiliž availability bias.

chce to klid a nohy v teple, prášky na tlak sice jsou, ale proč s nimi začínat brzo. radši na to koukat z ptačí perspektivy, protože z té žabí to bude vypadat za všech okolností tristně.

když se na to dívám, i když ho zrovna fak nemiluju, hřib je ještě zlatej oproti rakušanovi, fialovi a jiným expertům naší "demokratické" politické scény, o magorech ve stačilo, NASPD apod. ani nemluvě.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Hřib: Piráti nejsou komunisté. Členství v KSČ je možné si odpracovat, dokazuje to i prezident - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/hrib-pirati-nejsou-komuniste-clenstvi-v-ksc-je-mozne-si-odpracovat-pavel-na-hrade-to-potvrzuje-486442

von to fakt řek

začínám mít strach za jakym aportem ten debil poběží příště
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUGAS: pro kristovy rány už jenom necelejch 14 dní! to tam v tý partaji fakt není nikdo kdy by ty tragédy někam zavřel nebo jim dal roubík?

jesus fucking christ, fucking unbelievable!
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Členství v komunistické straně se dá odpracovat, řekl v předvolebním rozhovoru pro CNN Prima NEWS předseda Pirátů Zdeněk Hřib, jako příklad uvedl současnou hlavu státu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: co když gaychat je odvozený od původního významu slova, tedy "veselý, radostný"? budeš si stěžovat i na otužilce, že jsou málo teplí? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: ty jo, všichni ví, že gaychat je online terminus technicus pro #offtopic ... co ještě bude nekorektní, master/slave hard disky? :-)

nevím, někdo kdo má prémiovku by sem mohl hodit anketu, co si o tvém přínosu a míře toho, jak se držíš topicu myslí, ať to není furt na mě...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: ty jo, hlavně já jako far right!!! to je fakt hodnocení :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Rakouské ozbrojené síly přešly na LibreOffice kvůli digitální suverenitě - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/rakouske-ozbrojene-sily-presly-na-libreoffice-kvuli-digitalni-suverenite/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: pokud jsem něco smazal, tak před 2 měsíci, nebo tak. Od té doby tu vzniklo spousta gaychatu jiného, který by si taky zasloužil být smazán :-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    PULNOC: Myslím, že nikdo z těch, co tu mají právo mazat, v žádných volbách nekandiduje.
    Takže ti nehrozí, že bys je mohla volit. :-D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KRAMERIUS: prostě si všichni nainstalují do mail klientů GPG a budou šifrovat maily, a basta fidli! Žádnej plain text!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: no ano, vypadá to, že jsou strašně proti, ale ve skutečnosti je to kamuflovaná podpora. Jenže to je stejné jako data retention, no.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: Inak tych blbosti je tam viac, a za mna to je vyslovene nebezpecne: on netvrdi ze je proti povinnemu chatcontrol backdooru (!), len proti masivnemu zbieraniu (!). A vyzera ze to ani s nikym nekonzultoval, nez to pustil do sveta. chjaj.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: Mas tam univerzalneho genia rovno vyfoteneho:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam