• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ADAMIRA: klííííd :))) nenechávejte hněv cloumat svým majestátem a nenechte se trigerovat každou kikotinou.

pokud by tohle bylo to nejhorší, co by kdy kdo v české politice řekl, začnu nad jeho hlavou hledat svatozář :))

v tomhle podivném světě (pseudo)informačního overkillu a skrolování rílsů lidi vytáčí každá blbost, protože už zapomněli, že před 5 minutami slyšeli ještě větší hovadinu (která je taky vytočila). říká se tomu klam snadné dostupnosti čiliž availability bias.

chce to klid a nohy v teple, prášky na tlak sice jsou, ale proč s nimi začínat brzo. radši na to koukat z ptačí perspektivy, protože z té žabí to bude vypadat za všech okolností tristně.

když se na to dívám, i když ho zrovna fak nemiluju, hřib je ještě zlatej oproti rakušanovi, fialovi a jiným expertům naší "demokratické" politické scény, o magorech ve stačilo, NASPD apod. ani nemluvě.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Hřib: Piráti nejsou komunisté. Členství v KSČ je možné si odpracovat, dokazuje to i prezident - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/hrib-pirati-nejsou-komuniste-clenstvi-v-ksc-je-mozne-si-odpracovat-pavel-na-hrade-to-potvrzuje-486442

von to fakt řek

začínám mít strach za jakym aportem ten debil poběží příště
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUGAS: pro kristovy rány už jenom necelejch 14 dní! to tam v tý partaji fakt není nikdo kdy by ty tragédy někam zavřel nebo jim dal roubík?

jesus fucking christ, fucking unbelievable!
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Členství v komunistické straně se dá odpracovat, řekl v předvolebním rozhovoru pro CNN Prima NEWS předseda Pirátů Zdeněk Hřib, jako příklad uvedl současnou hlavu státu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: co když gaychat je odvozený od původního významu slova, tedy "veselý, radostný"? budeš si stěžovat i na otužilce, že jsou málo teplí? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: ty jo, všichni ví, že gaychat je online terminus technicus pro #offtopic ... co ještě bude nekorektní, master/slave hard disky? :-)

nevím, někdo kdo má prémiovku by sem mohl hodit anketu, co si o tvém přínosu a míře toho, jak se držíš topicu myslí, ať to není furt na mě...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: ty jo, hlavně já jako far right!!! to je fakt hodnocení :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Rakouské ozbrojené síly přešly na LibreOffice kvůli digitální suverenitě - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/rakouske-ozbrojene-sily-presly-na-libreoffice-kvuli-digitalni-suverenite/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: pokud jsem něco smazal, tak před 2 měsíci, nebo tak. Od té doby tu vzniklo spousta gaychatu jiného, který by si taky zasloužil být smazán :-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    PULNOC: Myslím, že nikdo z těch, co tu mají právo mazat, v žádných volbách nekandiduje.
    Takže ti nehrozí, že bys je mohla volit. :-D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KRAMERIUS: prostě si všichni nainstalují do mail klientů GPG a budou šifrovat maily, a basta fidli! Žádnej plain text!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: no ano, vypadá to, že jsou strašně proti, ale ve skutečnosti je to kamuflovaná podpora. Jenže to je stejné jako data retention, no.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: Inak tych blbosti je tam viac, a za mna to je vyslovene nebezpecne: on netvrdi ze je proti povinnemu chatcontrol backdooru (!), len proti masivnemu zbieraniu (!). A vyzera ze to ani s nikym nekonzultoval, nez to pustil do sveta. chjaj.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KRAMERIUS: Mas tam univerzalneho genia rovno vyfoteneho:)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Kdo formuloval ten první bod - vždyť je to blbost tak, jak je to napsané.
    "Občané budou mít jistotu, že jejich e-maily, chaty a zprávy na sociálních sítích nemůže nikdo číst bez souhlasu soudce."
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Well, that escalated quickly...
    Piráti chtějí na obranu proti Chat control změnit ústavu ČR - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/pirati-chteji-na-obranu-proti-chat-control-zmenit-ustavu-cr
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: nerozumím. Kdo? Strana?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    GEE: to by mě zajímalo, co bych tedy měl novinářům, co mi volali říct? Lhát ve prospěch Rakušana?

Titulky v médiích si fakt nepíšeme. Upřímně člověk je rad, když jeho přímé citace nejsou zkreslené moc.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KU13AR: Vávra se zastává Hřiba, dneska jsem už viděl všechno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam