• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    NECROMAN: nevím jestli to byl záměr, ale těmi brýlemi a tonalitou, mi to přijde jak fotka filmového/seriálového sériového vraha.

Za mě not bad.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NECROMAN: Je to naprosto perfektní a bezchybná fotka stejně jako je celá kampaň pirátů (včetně všechy výkřiků) naprosto perfektní a bezchybná a kdo tvrdí že ne je voják IDF!!!!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: to by byly plastový brejle, i když nevím jaká barva..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: tak piko no :]]]
    ALESH
    ALESH --- ---
    XCHAOS: ja v kontextu “strana bez korupce” chapu tuhle image ironicky. On je tak i na dlasich materialech?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: žlutoranžový brejle ovšem neznamenaj nic, to byla moje popkulturou poznamenaná iňťoušská asociace. Pro prvovoliče jsou to prostě cool žlutooranžový brejle, co nejsou plastový, hmm, takže jako asi seriozní? Nevím, dál :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: a když jsi předseda, tak ho dealuješ? jako já nevím, já jsem asi moc starej. Třeba dneska už žlutý brejle znamenaj něco jinýho :-) nebo prostě pí-ár manažeři lovily nějaký symbol cool, který byl kompatibilní s mainstreamovým sestřihem a mainstreamovým oblékáním a vyšly jim žlutý brejle :-)

Jako nejlepší a nejkampaňovitější kampaň ze všech kampaní, to samozřejmě. Samozřejmě, jediné, co nám vlastně celou dobu na demokracii nefungovalo, byla pořádná kampaň, teď je to jasné...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: Kokeš není korektní - kdo ho bere, podporuje tím i zločinecký struktury obchodující s bílým masem apod.

U nějakýho asociála z ODS nebo topky takový domyšlení čekat nelze, od Pirátů tematizujících i ženská práva naopak musí.

Kokeš je zlo. My dospěláci holt místo lajny pijeme fair trade kávu :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Když zestárneš, přejdeš z hulení na kokain no :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: ten má pro změnu existenciálně zdrchanej výraz muž v produkčním věku, který spatřil věci, které by žádný žijící smrtelník spatřit neměl :-) (ano, trochu ho chápu... mám ten výraz léta, sám... proto taky nejsem v medializované politice, ale na sockách :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: to sice jo, ale ty žlutý brejle místo dreadů, to odpovídá spíš pašerákovi kokainu Wyattovi z Easy Ridera, než konzumentovi trávy z řad subkultury :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HOWKING: Ivan Bartoš?

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jak se jmenoval ten dredatej? Tomuhle distingovanému pánovi to pirátství moc nevěřím (jen trolling :D)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: Za mě je to asi nejkvalitnější kampaň poslední let.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Na Redditu se dnes řešilo, zda tento Zdeňkův image je ok, nebo už příliš? Diskutujme :)

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PSILESIA: ano. Politika je umění možného. A někdy i umění znemožnit se...
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ale vetsina lidi ne takze to Janka odsrala
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PSILESIA: chápeš ale rozdíl ve způsobu, kterým byla "komunistka" ona a kterým třeba normalizační aparátčíci... a i to je jiné, namk ještě třeba post-stalinisté typu Konečná, co poslouchaj Moskvu, i když Gorbačov finálně zrušil "kominternu"?

To je asi jako bys pojem "katolík" spojoval se Zimnundem, liškou ryšavou. Řekl bych, že katolíci si dědičný hřích už taky "odpracovali"... dokonce i tu Bílou Horu se nám pokusili kompenzovat zamořením krajiny barokními monumenty ;-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    XCHAOS: hodne jich je v Agrofertu vole a taky v ODS :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam