• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: zase mejme pochopeni. odstehovat se z Prahy na usedlost je docela culture shock, zvlast kdyz jsi dobre etablovana party zverina. jsi zvykly sypat bilej snih a najednou sypes cervenou drt ale high z toho nejsi. ale co mas jako udelat? zase to odprodat? a kdo to koupi? no a v tu chvili te zacne srat volny trh, kteremu jsi volny
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak nevím... chtěl někdo místo Zelených na kandidátkách Pirátů tohle? [STARF @ Věci Veřejné - svátek demokracie! Vytáhněte plastové občanky, digitalizace nefunguje.]
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Máte štěstí lumpové, že jsem se mi nikdo jiný nelíbil, takže jsem to zase hodil vám, tak se snažte, ať mi tam neuděláte ostudu 👍
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak pokud se dnes chcete pořídit světové liberální debaty, musíte si pořídit Fediverse, tedy asi nejspíš Mastodon účet a začít sledovat důležité osobnosti. Jinak je fakt těžké si udělat obrázek. Mám tady na to samostatný klub: [Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť / #joinmastodon]

Vzpomeňte si na mě, až se budete zítra divit, proč volby dopadly jak dopadly...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: no tady nějaká filipika proti efektivitě:
    tymoty 🇪🇺: "inthehands@hachyderm.io : Zde je bleskový náčrt …" - f.cz - fskutečnosti Fedivesmír :-) Brána do federace sociálních sítí. 2000 znaků pro vaše příspěvky.
    https://f.cz/@tymoty/115303047512370377
    a tady nějaké ty výhrady proti digitální suverenitě
    tymoty 🇪🇺: "<- A jaká je alternativa? Jak vypadá levicový po…" - f.cz - fskutečnosti Fedivesmír :-) Brána do federace sociálních sítí. 2000 znaků pro vaše příspěvky.
    https://f.cz/@tymoty/115303014113734698

Nejsou to jeho teze, jen to přeložil do češtiny. Je to člen Pirátů. Já s tím vesměs dost nesouhlasím. Ale vzhledem k tomu, že digitální suverenita nebude a korporace si budou diktovat všechno, tak nesouhlasit je tak asi to jediné, co můžu dělat.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: a mas link?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: tak já nedávno četl (skrz jedno nikoliv ex-, ale neaktivního Piráta) levicovou úvahu o tom, jak vlastně digitální suverenita je pravicový vynález a levice digitální suverenitu požadovat nemá. Z čehož mi vypadá, že dnešní levice je taky zamořená astroturfingem...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: furt viac nez o otvorenom sw a digitalnej suverenite :/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Piráti nic moc neslibují, hmm...
    Volby 2025: Co slibují jednotlivé strany v oblasti cyklistické dopravy? - Městem na kole
    https://mestemnakole.cz/2025/10/volby-2025-co-slibuji-jednotlive-strany-v-oblasti-cyklisticke-dopravy/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nahradil jsem v záhlaví slovo "gaychat" spojem "trolling a flamewars". Dřív bych to neudělal, ale kvůli výpadům MAGA proti všemu, co je LGBTI+ a vzhledem k tomu, že jde o klub o politice, tak se chci vyhnout politizaci čehokoliv, co je s LGBTI+ jakkoliv spojitelné a pro neanglofonní už slovo "gay" není dvojsmysl a ten přenesený výraz převážil (u nás pořád ještě "teple se obléci" má významy tak aspoň půl napůl, ale nebude to trvat věčně :-). Proto jsem tedy v podstatě vyhověl připomínce id PULNOC, protože vlastně člověk nikdy neví, co kdo může vnímat jako hejt nebo výzvu k hejtu, apod.

Dále jsem smazal odkaz na Xitter Pirátů. Xitter neexistuje, nemá cenu na něj odkazovat. Odkaz na Mastodon tam ale není, protože i když Piráti mají vlastní instanci, z historických důvodů, tak současní provozovatelé kampaně toto médium opomíjejí (protože jsou to politici a ne aktivisté...)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Táta je sniper na Ukrajině, o mé kandidatuře neví, říká pirátka Demetrashvili - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-tata-bojuje-na-ukrajine-o-me-kandidature-nevi-rika-piratka-demetrashvili-287159
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Volební vzkaz Zdeňka Svěráka 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=FixM_Bh28VE
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Projev prezidenta Petra Pavla před volbami 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=AJouOrHy-_0
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: no opět, tenhle faktor toho fanatismu je ohromně zajímavej, ale může se týkat spíš tak USA. Naše pragmatiky, myslím obecně české, ne Piráty, bych nepřeceňoval, že řešej víc, než peníze...
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: A faktem zustava, ze Pirati vedeli, ze jdou jako juniorni partner do vlady s nabozenskymi polofanatiky, nekteri vylozene level Gog-Magog a bylo po 7.rijnu nabiledni, ze PF bude pro maximalizaci pravdepodobnosti druheho prichodu Krista, takze bude porusovat obe predbezna rozhodnuti ICJ a umozni eskalovat agresi a valecne zlociny proti amaleckym podlidem. IB je silene sectelej a tohle moc dobre vi, takze by bylo dobry vedet, co udelal pro to, aby tu kliku kolem Bendy a vsechny Strnadovic manasky zkrotil. IMHO udelal uplny hovno, kdyz tak prochazim lokatorovy logy CASA, ktery nebyly dost vopatrny.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: odpust, ale tys pri kobercovem bombardovani Beit Lahia a Beit Hanoun za totalni blokady vykladal, ze nemocnice fpoho vydrzi na agregatech, takze prosimte uved zdroj.

Kazdopadne Ceskoslovensko ty bombardery pasovalo a dodavalo zbrane v rozporu s mezinar. pravem tehdy a ČR dnes a byl to vas Lipo, pod vasim faborem, kdo to musel odkyvnout a velmi pravdepodobne ho ceka tribunal.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NECROMAN: inu, jak rikal Mylda, jen idiot... necekane :) Hřib vůdcem reverzní salámovou metodou.

"Nic se nebojte! Do roka a dne jsem pryc, vzdyt budou volby, jen mi odhlasujte tu novou centrovaci vlnu a pak zalezu, vim, ze jsem oproti Ivanovi zmenou, ale netouzim po moci!"

a pak... noooo tak kdyz to nikdo nechce delat.... Do not change the horses mid-stream!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam