• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: a mas link?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: tak já nedávno četl (skrz jedno nikoliv ex-, ale neaktivního Piráta) levicovou úvahu o tom, jak vlastně digitální suverenita je pravicový vynález a levice digitální suverenitu požadovat nemá. Z čehož mi vypadá, že dnešní levice je taky zamořená astroturfingem...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: furt viac nez o otvorenom sw a digitalnej suverenite :/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Piráti nic moc neslibují, hmm...
    Volby 2025: Co slibují jednotlivé strany v oblasti cyklistické dopravy? - Městem na kole
    https://mestemnakole.cz/2025/10/volby-2025-co-slibuji-jednotlive-strany-v-oblasti-cyklisticke-dopravy/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nahradil jsem v záhlaví slovo "gaychat" spojem "trolling a flamewars". Dřív bych to neudělal, ale kvůli výpadům MAGA proti všemu, co je LGBTI+ a vzhledem k tomu, že jde o klub o politice, tak se chci vyhnout politizaci čehokoliv, co je s LGBTI+ jakkoliv spojitelné a pro neanglofonní už slovo "gay" není dvojsmysl a ten přenesený výraz převážil (u nás pořád ještě "teple se obléci" má významy tak aspoň půl napůl, ale nebude to trvat věčně :-). Proto jsem tedy v podstatě vyhověl připomínce id PULNOC, protože vlastně člověk nikdy neví, co kdo může vnímat jako hejt nebo výzvu k hejtu, apod.

Dále jsem smazal odkaz na Xitter Pirátů. Xitter neexistuje, nemá cenu na něj odkazovat. Odkaz na Mastodon tam ale není, protože i když Piráti mají vlastní instanci, z historických důvodů, tak současní provozovatelé kampaně toto médium opomíjejí (protože jsou to politici a ne aktivisté...)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Táta je sniper na Ukrajině, o mé kandidatuře neví, říká pirátka Demetrashvili - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-tata-bojuje-na-ukrajine-o-me-kandidature-nevi-rika-piratka-demetrashvili-287159
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Volební vzkaz Zdeňka Svěráka 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=FixM_Bh28VE
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Projev prezidenta Petra Pavla před volbami 2025
    https://www.youtube.com/watch?v=AJouOrHy-_0
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: no opět, tenhle faktor toho fanatismu je ohromně zajímavej, ale může se týkat spíš tak USA. Naše pragmatiky, myslím obecně české, ne Piráty, bych nepřeceňoval, že řešej víc, než peníze...
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: A faktem zustava, ze Pirati vedeli, ze jdou jako juniorni partner do vlady s nabozenskymi polofanatiky, nekteri vylozene level Gog-Magog a bylo po 7.rijnu nabiledni, ze PF bude pro maximalizaci pravdepodobnosti druheho prichodu Krista, takze bude porusovat obe predbezna rozhodnuti ICJ a umozni eskalovat agresi a valecne zlociny proti amaleckym podlidem. IB je silene sectelej a tohle moc dobre vi, takze by bylo dobry vedet, co udelal pro to, aby tu kliku kolem Bendy a vsechny Strnadovic manasky zkrotil. IMHO udelal uplny hovno, kdyz tak prochazim lokatorovy logy CASA, ktery nebyly dost vopatrny.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: odpust, ale tys pri kobercovem bombardovani Beit Lahia a Beit Hanoun za totalni blokady vykladal, ze nemocnice fpoho vydrzi na agregatech, takze prosimte uved zdroj.

Kazdopadne Ceskoslovensko ty bombardery pasovalo a dodavalo zbrane v rozporu s mezinar. pravem tehdy a ČR dnes a byl to vas Lipo, pod vasim faborem, kdo to musel odkyvnout a velmi pravdepodobne ho ceka tribunal.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NECROMAN: inu, jak rikal Mylda, jen idiot... necekane :) Hřib vůdcem reverzní salámovou metodou.

"Nic se nebojte! Do roka a dne jsem pryc, vzdyt budou volby, jen mi odhlasujte tu novou centrovaci vlnu a pak zalezu, vim, ze jsem oproti Ivanovi zmenou, ale netouzim po moci!"

a pak... noooo tak kdyz to nikdo nechce delat.... Do not change the horses mid-stream!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: myslím, že to mícháš dohromady. Palestince tehdy snad nebombardovali. V odvetě za vysídlení ale okolní arabské země Izrael napadly a ten pak už vedl regulérní válku včetně náletů.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VOYTEX: říkal tuším, že to neplánuje, ale pak si to rozmyslel.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NIEKT0: hmno a kdyz ma exporty pod palcem Lipo... ptal se ho cojavim treba lidskopravni priznivec a ministr Ivan Bartoy, jestli treba Jenda podskrabnul export neceho, co budou tahat australsky chirugove palestinskejm detem z hlavy? Pokud ne, proc ne?
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NECROMAN: na to rikam jen.. Neslibil Hřib pred volbou predsedy, ze nebude lidrem do PSP?

promises made...

NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VOYTEX: Vlada moze byt vrsnou autoritou, ale to nemusi znamenat, ze riesi kazdy jeden vyvoz. Rychlym googlenim som nasiel https://mzv.gov.cz/povoleni (co je lipo), pametam si ze MPO tiez vedie nejaky register vyvozcov. Ale netusim ako to presne funguje.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    KEDRIGERN: tak Ceskoslovensko porusovalo zbranove embargo OSN uz v r 1948, kdyz pasovalo bombardery Boeing pro uskutecneni prvni Nakby, takze papertrail mozna budes hledat marne.

Jak rekl Petr Fiala na otazku hloubky sve viry, "jsem radikál".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam