• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ten text si dejte, to je fakt něco neuvěřitelnýho :D

Všichni revolucionáři všech dob se vždy snažili ovládnout
    obyvatelstvo tím, že lidem znemožnili pohyb, případně ho
    zkolektivizovali. Již nevolníci za feudalismu mohli svému
    pánovi koně pouze vést, ale nikdy na něm nesměli jet.
    A podobné je to i dnes, kdy sledujeme extrémní a stále se
    zvyšující ideologický tlak na omezování individuální
    automobilové dopravy ve prospěch dopravy veřejné.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Tak to se uvidí. SPD ve vládě dle mého na 90 % nebude. Prezident říkal, že nejmenuje nikoho kdo by zpochybnil naše členství v EU a NATO. Jestli budou Autisti ve vládě je teď na Babišovi. ANO má 80 mandátů, takže taky musej udělat dohodu. Ani s Autíčkama ale nedají 101. Když jsem ten výsledek viděl, tak mě jako první napadla menšinová vláda. Uvidíme. Upřímně řečeno si nemyslím, že novou vládu se podaří sestavit ještě letos. Je to samozřejmě jen moje domněnka.

Autíčka chtěli do sněmovny, tak tam jsou. Teď je to na nich. Na všechny z nich bude strašně vidět a ačkoli nás v tomhle volební odbobí asi čeká další boj o ČT, tak ostatní média na nich nenechaj nit suchou. Což je samozřejmě naprosto v pořádku. Rád bych si myslel, že je čeká podobnej osud jako například svého času Věci Veřejné. Co si budem, mají jedno téma a to je na reálnou politiku dost málo.

Tahle parta mladejch Klausovců nemá ani program, na stránkách jsem našel jen Základní ideová východiska. Nečetl jsem to celý, ale je to blábol na úrovni špatný práce studenta prvního ročníku oboru automechanik (nic proti automechanikům, já si auto třeba opravit neumim). Chci tím říct, že fotit se s Borisem Šťastným a Kikinou u autíčka je jedna věc, ale dělat reálnou práci ve sněmovně je něco uplně jinýho.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    FRK_R23: Je to super, ale bude nám vládnout slepenec populistů, fašistů a incelů; Takže je to vlastně docela na hovno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Já holkám fandím. Mají na to 4 roky, tak uvidíme :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: ano. V alejích už začíná být slušně nablito, když si toho všimli authentičtí konservativci (kteří teda aspoň nejsou ufňukané kremlofilní báby, že jo... :-) [RSZ @ Věci Veřejné - můj osobní výsledek je vzhledem k mému pohlaví dobrý,]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Jsem se přes víkend záměrně vyhíbal médiím a koukl jsem jen na volby.cz :)

Za mě super výsledek. +10 % by bylo lepší, ale tak příště! :)
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    FRK_R23: 2 z nich jsou Zelený, ale ano.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Počítám správně, že Piráti mají 3 chlapy a 15 žen?:))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: s "jeho" ne "svými", samozřejmě. diskuzní fóra a sociální sítě způsobují retardaci češtiny.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: Moje strategie, kterou jsem navrhoval, byla korekce kandidátních listin losem v cca 50% krajů, aby 50% krajských lídryň byly ženy. Možná, že by to pak vedlo k tomu, že lidi se budou víc zajímat o agendy jednotlivých kandidátů a ne o to, jestli jsou muž/žena.

Můj návrh zapadl a tak tu teď máme něco, čemu jsem se snažil předejít...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: to přeháníš. Se svými 700 kroužky teď navíc celá strategie jeho nominování bude ve straně k smíchu..
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: uvidime, jak se budete smat, az se Votapek vrati z konzultaci v Moskve.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    GAARQ: Najde sa vselico, niektori su autenticki blbci, ale vacsinou to teraz asi budu emocie a akutny pocit nespravodlivosti. (ono do toho casto dali ludia hodne prace/emocii)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    „Kdybych vyzval ke kroužkování mužů, ve straně končím.“ Někteří přeskákaní piráti nesou neúspěch těžce — Deník N
    https://denikn.cz/1858983/kdybych-vyzval-ke-krouzkovani-muzu-ve-strane-koncim-nekteri-preskakani-pirati-nesou-neuspech-tezce/?cst=97e3927f6f2103a425d11f76ad95bf3b7f1203c2ad31e10ffb89a33811ec95e2

#odemčeno

insájdři, to jako vážně? nebo kachna?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já zas dneska někde četl zmínku o “kvílení libtardů”. Tak jsem se teda přihlásil na Xitter a FB… a nic. Žádný kvílení.

Tak možná mají někteří lidé halucinace.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HONCKA: zandl spolihal na to ze bude delat jak o to vlastne nestoji a pak bude rikat "nonkdyz me tak moc vsichni chteji....". Az kdyz zjistil ze ho vlastne asi nikdo nechce tak zacal psat na socky jak ho maji krouzkovat.
    A kdyz to nedopadlo tak ted zhrzene kope do zelenychni zenskych zvolenych poslankyn. Cringelord
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    XCHAOS: Je to možné, je otázka, jestli to bude špatně, třeba ne.

Hřib na lidi v mém působí dobře i v diskuzích v TV. Nenechá se vyvést z míry a umí věcně formulovat, takže je mu rozumět. Ale popravdě, se bojím, aby nebylo něco na zkazkách, že si až moc dobře rozumí s kluky z magoše "co spolu mluví".
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ty znesky budou mit mozna vetsi koule nez Ivan a spol
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    XCHAOS: muze :D hele ja jsem spokojen, piratum jsem nedrzel palce, prestoze jsem byl jejich skalni volic, kdyz za stranu mluvili picove jako Peksa nebo Kolaja, tak jsem rostl na zidli, ale ted kdyz je tam tolik zen jsem spokojen, ani to Olinka co se posrala kdzy mela vzit ministerstvo uz mi nevadi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam