• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    PSILESIA: Jestli myslíš OICT a co se kolem toho děje, tak to jde taky z velké části za Hřibem. Ale asi za to bude vlastně moct ANO, nebo kmotři, nebo nějaká uklízečka na magistrátu. Jsem zvědavej jestli to bude chodit Hřib na zastupko řešit, nebo si prostě ve sněmovně umyje ruce a nechá v tom plácat třeba Mazura. Nebo jiný lidi co s tím nemají nic společného a budou to teď muset hájit, pokud audit něco najde. Nebo budou muset vysvětlovat proč jsou Piráti tak transparentní, že audit do vlastní firmy nechtějí.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    EL_TOPO: jj a omylem zadavali s Krchem zakazky na IT jen jedne rodine :D
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Portlík tvrdí že měl Hřib odměny zaškrtnout na začátku ve formuláři a udat tam svoje číslo účtu k posílání peněz. Normální člověk si snad všimne že mu potom i chodí na účet peníze, nebo ne? V době mobilů a online bankovnictví ti to i cinkne na obrazovce když ti přijde nová platba. Tohle jsou výmluvy na úrovni Turka. Může za to účetní, může za to dozorčí rada, může za to Portlík jako předseda dozorčí rady. Dohledejte si na fóru kdy se to tam s ním řešilo, to už se mu to říkalo poněkolikáté. Hřibovi už nevěřím ani slovo. Pořád chybuje a háže potom svoje chyby na ostatní. ANO a ODS to teď dostali od Hřiba úplně zadarmo a je to jenom jeho blbost. Budou to teď točit na magistrátu i ve sněmovně pořád dokola.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Pirátští poslanci mají platit „desátky“ z peněz na experty. „Sdílení je aktem lásky,“ říká Bartoš — Deník N
    https://denikn.cz/1873378/piratsti-poslanci-maji-platit-desatky-z-penez-na-experty-sdileni-je-aktem-lasky-rika-bartos/
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: No tak mi to vysvetli, ako presne funguje to neopravnene poberanie? Niekde podpisal ze bude poberat odmenu? Kto rozhodol, ze mu to budu zasielat? Alebo tvrdis, ze k tomu vydal nejaky prikaz?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GAARQ: Dokud to nebude aspoň milion na poslance, tak jsou vlastně úplně neschopní.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    EL_TOPO: též bych se přidal k dotazu, kde je ten text vtipný.

ps. ne, nehodlám omlouvat papaláše. ne, nová vlna není můj šálek panku a podporuju piráty proto, že tady, himmel herrgott donnerwetter kruzifix element, není nic lepšího. ano, je to možná bída, ale kam se ty hřibovy desítky tisů hrabou na kapříky ODS a jiných mafiánů.

a proto kategoricky požaduji, aby můj zástupce v parlamentu ukradl aspoň milion! kdo nekrade, není čech!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: Jasně, humoristo. Asi ten tvůj "smysl pro humor" nechytám. Kde nic není, ani smrt nebere.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    FRK_R23: Jestli na první pohled nepoznáš že to je vtip z Twitteru, který reaguje na dění na posledním mimořádném zastupitelstvu, tak budeš mimo spíš ty :DD
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: Jako jestli si fakt myslíš, že zastupitelstvo HMP vydá prohlášení, kde někoho vyzývá aby si přečetl knihu od Patrika Nachera, tak to o tvé svéprávnosti neříká nic pozitivního. Nehledě na další píčoviny v tom blábolu. Možná bys měl vrátit občanku...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: Tyvole seš uplně mimo nebo to jenom hraješ? Já se nevyjadřuju k tomu, jestli Hřib pobíra neoprávněné příjmy. Já ti říkám, že ten blábol co si sem hodil je uplně mimo. Což by sis všimnul, kdybys byl schopen dočíst vlastní text do konce. Začínáš bejt jak Danýsek...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Co? :DD

Ty vole. Hřib začne pobírat neoprávněně odměny. Na fóru a na magistrátu je od dalších Pirátů upozorňovaný že je pobírá nelegálně. On je pobírá dál a nic s tím nedělá. Po hodně měsících je nakonec vrátí a začne hezky po hřibovsku obviňovat dozorčí radu, že on za to nemůže, že to dozorčí rada na jeho odměny neupozornila. Teď mu za to hrozí úplně to stejné co Karlovi Březinovi, který kvůli jenom o trochu vyšší částce lítal roky po soudech a skončilo to jeho odsouzením za podvod. Piráti tehdy Březinu sami za ty odměny grilovali.
    A nikdo tady teď nevidí problém, chápu správně?

Březina zákon porušil několikrát, odsouzen byl pouze jednou | Pirátská strana Praha
    https://praha.pirati.cz/aktuality/brezinovy-soudy.html
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: nehovor ze si len brigadnik, to byu bolo smutne trochu:/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    EL_TOPO: To jsem si nemyslel ani na vteřinu! :)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Já nejsem autor :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    „deseti tisové příjmy“?

EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    FRK_R23: Neříkej, že by to byl humor? Z předsedy a jeho dětinského podvodu o kterém si myslel že se na něj nepřijde se sranda nedělá? Ty jsi fanoušek Nové vlny, že?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: To je nějakej vtip, nebo co? Tohle fakt neni oficiální dokument. Čteš to aspoň, než to někam dramaticky hodíš? Hlavně že máš plnou hubu keců o aroganci tyvole.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Situace s Hřibovými odměnami eskaluje.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    STAROJDA: v neděli kvůli nesnesitelnému Jindolfu Reichlovi Moravec předčasně utnul Otázky, já byl ale ještě rychlejší - pustil jsem si na ČT24 Otázky, první co jsem uviděl byl Reichlův xicht = okamžitě jsem vypnul televizi :-))

Rajchl se předvedl na ČT. Moravec utnul nedělní diskusi - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-rajchl-se-predvedl-na-ct-moravec-utnul-nedelni-diskusi-40544621
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam