• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: No tak mi to vysvetli, ako presne funguje to neopravnene poberanie? Niekde podpisal ze bude poberat odmenu? Kto rozhodol, ze mu to budu zasielat? Alebo tvrdis, ze k tomu vydal nejaky prikaz?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: Jako jestli si fakt myslíš, že zastupitelstvo HMP vydá prohlášení, kde někoho vyzývá aby si přečetl knihu od Patrika Nachera, tak to o tvé svéprávnosti neříká nic pozitivního. Nehledě na další píčoviny v tom blábolu. Možná bys měl vrátit občanku...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: Tyvole seš uplně mimo nebo to jenom hraješ? Já se nevyjadřuju k tomu, jestli Hřib pobíra neoprávněné příjmy. Já ti říkám, že ten blábol co si sem hodil je uplně mimo. Což by sis všimnul, kdybys byl schopen dočíst vlastní text do konce. Začínáš bejt jak Danýsek...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Co? :DD

Ty vole. Hřib začne pobírat neoprávněně odměny. Na fóru a na magistrátu je od dalších Pirátů upozorňovaný že je pobírá nelegálně. On je pobírá dál a nic s tím nedělá. Po hodně měsících je nakonec vrátí a začne hezky po hřibovsku obviňovat dozorčí radu, že on za to nemůže, že to dozorčí rada na jeho odměny neupozornila. Teď mu za to hrozí úplně to stejné co Karlovi Březinovi, který kvůli jenom o trochu vyšší částce lítal roky po soudech a skončilo to jeho odsouzením za podvod. Piráti tehdy Březinu sami za ty odměny grilovali.
    A nikdo tady teď nevidí problém, chápu správně?

Březina zákon porušil několikrát, odsouzen byl pouze jednou | Pirátská strana Praha
    https://praha.pirati.cz/aktuality/brezinovy-soudy.html
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: nehovor ze si len brigadnik, to byu bolo smutne trochu:/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    EL_TOPO: To jsem si nemyslel ani na vteřinu! :)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Já nejsem autor :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    „deseti tisové příjmy“?

EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    FRK_R23: Neříkej, že by to byl humor? Z předsedy a jeho dětinského podvodu o kterém si myslel že se na něj nepřijde se sranda nedělá? Ty jsi fanoušek Nové vlny, že?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EL_TOPO: To je nějakej vtip, nebo co? Tohle fakt neni oficiální dokument. Čteš to aspoň, než to někam dramaticky hodíš? Hlavně že máš plnou hubu keců o aroganci tyvole.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Situace s Hřibovými odměnami eskaluje.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    STAROJDA: v neděli kvůli nesnesitelnému Jindolfu Reichlovi Moravec předčasně utnul Otázky, já byl ale ještě rychlejší - pustil jsem si na ČT24 Otázky, první co jsem uviděl byl Reichlův xicht = okamžitě jsem vypnul televizi :-))

Rajchl se předvedl na ČT. Moravec utnul nedělní diskusi - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-rajchl-se-predvedl-na-ct-moravec-utnul-nedelni-diskusi-40544621
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Soukromí je nedotknutelné. Proč nám ho chtějí neustále vzít? | WIRED
    https://www.wired.cz/clanky/soukromi-je-nedotknutelne-proc-nam-ho-chteji-neustale-vzit
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    STAROJDA: Pretoze na to proste nema danosti. Kto zazil, zazil.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    S_TEJK: To je vůbec zajímavé jak celá ta Nova vlna jsou všechno arogantní lidi kteří už svým chováním všechny ve straně i mimo ni docela serou. Kdo nemusí s nima nechce moc pracovat. Patří tam už i trochu Ivan, kterému už taky bohužel sláva vlezla do hlavy a z vlády by sám nikdy neodešel. Samozvaná pirátská aristokracie. Která ale nemá zase takové úžasné výsledky aby si tohle chování mohla dovolit.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    S_TEJK: Takže od určité doby se podle tebe už člověk nic nenaučí? Pěkná blbost. Mám příklad se sebou. Je mi 41 a až nedávno jsem začal být pořádně asertivní v práci. Trvalo mi to přes 20 let přenést se přes svojí diplomatičnost a uctivost. A pomohlo mi k tomu právě zkušenost s jinýma lidma (dementama). Pomohl mi střední věk, kdy už nemám chuť dělat tolik kompromisů. Proč by nemohla něčím takovým projít Olga? Zvlášť když k tomu má zřejmě větší motivaci než já, korporátní dělník?
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    STAROJDA: pls Olga nabírá zkušenosti už 16 let (vstup k pirátům) nebo 11 od doby, kdy se stala komunální zastupitelkou či 8 let od vstupou do sněmovny - byl by to zázrak, kdyby se z ní najednou stalo dobrý rétor a diskutér.

Mj. ji chybí třeba schopnost improvizovat, jak někdo, kdo s ní strávil ve sněmovně hodně času, poznamemal: ona je typ šprtky, co se na něco na drtí, ale absolutně není schopná se pohnout mimo ten na drcený koncept

Její štěstí je, že tyhle debaty nemají většinou velký dopad, ale pravda je, že jak se cpe odpředu, tak si může solidně naběhnout.

btw Blažek měl pravdu s ní a s Hřibem, že na ně nikdo nemá ve sněmovně náladu
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    STAROJDA: mluvim o FB, ale tak tam je to díky algoritmům taky marný
    muj názor ale je, že i volič pirátů se na tenhle kriplfight dívat spíš nebude a ten zbytek se jí jen vytlemí
    Jindolf smrdí na hony a kauz má taky dost, ti co ho podporují to ale nezajímá, nebo je to mediální žumpa a další jejich dětinské argumenty... skoro na vše napsat: a co Dozimetr, Kampelička a Bitcoin? sick world, nebo shit world, sám už nevím
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CHORCHE: Český politický youtube je hnízdo dezolátů a fašounů, tam bych komenty fakt neřešil. A poslouchat cokoliv s Rajchlem fakt nebudu. Souhlas ale, že na lháře, demagoga a hnusáka je potřeba se adekvátně připravit. Snad Olga rychle nabere zkušenosti a skills, když se tak tlačí dopředu.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Echo Prime Time: Ostrá hádka o Turkovi, Babišovi i o tom, kdo podporuje válku. Jindřich Rajchl vs. Olga Richterová

youtube.com/live/gLi0N8yrL6M?feature=share

včerejší echo. v komentech samozřejmě všichni hejt na Olgu, i ti, co Rajchla nemusí. ale tohle už chce nějakou přípravu, jít se hádat se Slintou. to normální člověk nedá a natož Olga. nechám si to po obědě, nebo někdo už slyšel?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Rozhovor Interview ČT24 s nově zvolenou pirátskou poslankyní Katerinou Demetrashvili. Myslím, že to zvládla dobře na to, že se tam teprve dva týdny rozkoukává :)
    20. října - Interview ČT24 | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/225411058041020/
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    MILKMAN
    MILKMAN --- ---
    CHORCHE: Souhlas, Olga je strašně nepříjemná na poslech.(intonace, práce s dechem, gradace hlasu, pomlky atd.) Vždy je to úplně stejné utrpení...obsahově jak kdy, většinou to má hlavu a patu, někdy nadbytečné bláboly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam