• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ATROPOS: tak my jsme nevarovali, my jsme se většinou už jen tiše chytali za hlavu (facepalm)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ATROPOS: Interně i veřejně na sockách plno lidí. Tady taky, namátkou hier [LEON_KOWALSKI @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    Na nyxu se jí roky smějeme v Bulvární noře. Namátkou tady
    [ELIS @ Bulvární nora 2nd generation * Jirka přestal komunikovat, ale když ukazuje na zadek, chce kadit]
    V noře si stačí filtrovat slovo Sugar a číst. Čísla holka má, ale patří na totální influencerské dno a je úplně tupá.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    XCHAOS: btw, mě by docela zajímalo, kdo varoval před spoluprací se Sugar Denny?

BTW: ...ten Discord je čirá lenost, imho. Existují alternativy, jen se srovnat s tím, že to není úplně to samé a chce to holt odpracovat. Revolt má třeba docker image.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak zase: poslanec je. Vláda rozhoduje o tom, kam potečou miliardy, to je zjevné. Současně není zcela stabilní a pro vyslovení nedůvěry by byla potřeba velká disciplína. Současně, v jistý moment by ale i tolerance Babiše, kdyby požadavky např. Motoristů začaly být nehorázné, mohla být důležitá. Tedy ono být poslanec, byť opoziční není taková pohodička, jak to vypadá: jak budou nebo nebudou zrovna Piráti hlasovat o vyslovení nedůvěry - až půjde do tuhého a bude fakt šance ji vyslovit - to není samozřejmé.

Dále, letos máme volby na magistrát a tam se o prachy taky hraje. Tohle naprosté zlehčování, jako že u Pirátů o nic nejde a že jen bojují o ta svoje drobná korýtka a Ivan si buduje svůj kultík osobnosti... no já vím, že zrovna ty většinu Pirátů moc nemusíš, ale faktem je, že Ivan se o něco pokusil, v mezích možností. Já ho vlastně nějak extra neznám, musím říct. On byl hodně tvář té self-promo fáze kampaně, a i já ho potkával hlavně na různých pouličních akcích, často i náhodně. Přechodem na profesionální politický marketing jeho význam klesl.

Ale nevidím ho jako negativní postavu. Otázka je, koho u Pirátů jsi vlastně ochoten vidět jako pozitivní tvář? on ten naprostý nihilismus, který některé kritiky Pirátů vyznívá, není na místě... ano, na mě je to celé moc složité, místo programových otázek, které mě bavily, se vytvořila složitá struktura formálních personálních pozic, jejichž cílem je, aby jménem Pirátů nemohl říct nebo udělat v podstatě nikdo nic...

Na rovinu říkám, že jsem nikdy neměl pocit, že nejlepší, co by Piráti mohli udělat, je sami sebe rozpustit a zrušit. Z toho asi vyplývá moje působení, i když z některých těch věcí (typu Sugar Denny, kde prostě proto, že jsem generačně jinde, mě jako influencerka úplně minula, tak jsem ani nebil na poplach), jsem na větvi. A jediné, k čemu bych asi tak mohl tíhnout, je Progresivní Alternativa, ale jediný jejich kontakt vždycky je, že mi pozvou na svůj Discord, což je spolehlivý způsob, jak mi odradit :-) Jenže jakou alternativu mám k dispozici já? Donekonečna se na NYXu hádat, že z bolševiků mi přišel zajímavý tak maximálně italský letecký konstruktér Bartini, kterého zase sral domácí fašismus, tak přešel na druhou stranu? Sebranka zbylých členů je příliš nesourodá, a anti-hřib program je stejně nedostatečný, jako ostatně předtím anti-Babiš..
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: To jo, ať se mluví. Chci i vědět co to je za magora. Jen je únavný jak Ivan někdy věci dramatizuje a neříká celou pravdu. Potom mu nikdo neuvěří až na něj šlápne opravdu nějakej mafoš. Ne že by to asi ještě hrozilo, když už se po DSŘ do vysoké politiky nikdy nevrátí.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: ok, vyjádřil jsem se nepřesně: ono to může a nemusí být vyhrožování. Kdyby bylo, bylo by to udělaný tak, aby to nešlo rozeznat od náhodnýho hejtu dezoláta. Podle mě snaha o vyvolání vzteku na ty, co vyhrožujou, je emocionálně správný směr. Čas od času může být zdravé se na někoho nasrat.

No a paradoxně, i kdyby to byl fakt náhodný útok a ne sofistikovaná výhrůžka: svým způsobem, je dobře, že o tom mluví, že ten pocit má. Protože spousta lidí ten pocit má taky, a je to tenhle neurčitý strach, který vlastně lidi paralyzuje a ovládá. Takže nějaký "terapeutický význam" to může mít, že mluví o tom, že ho to napadlo. Kdyby zašel v konspirační teorii moc daleko. (a kdo jiný, než "místní dezolát"? Mafie je definovaná tím, že má lidi, po kterých může něco chtít...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Kateřině Migdau jsem to do RV hodil... ale mohla by si prosím jinak Progresivní Alternativa strčit ten svůj Discord někam do Brusele?
    https://www.pcgamer.com/software/platforms/oh-good-discords-age-verification-rollout-has-ties-to-palantir-co-founder-and-panopticon-architect-peter-thiel/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: Může to bejt naprosto autentický. Po světě choděj lidi, co o nás vykládaj, že jsme "bolševici" (jasně... celou dobu nepřemýšlíme o ničem jiném, než jak vojensky podpořit Bavorskou republiku rad!). Poslanci SPD prý v poslanecké sněmovně pokřikujou na naše poslankyně, že jsou "smažky". Ten hejt tady je. Brand Pirátů byl použit k ventilování hejtu: ODS vedle nás vypadá jako relativně normální stranička (stejně tak ovšem Babiše vedle Macinky...).
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    A to se nevyjádřuju k tomu co řekl o tom mafiánském vzkazu. Ivanovi přeskočilo? Vždyť to s tou sekerou byl prej nějaký mistní dezolát a policie ho obratem chytla. Jak na to Ivan přišel, že mu někdo posílá mafiánské vzkazy?

Muž sekerou rozbil okna Bartošovy kanceláře kvůli nesouhlasu s jeho politikou - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nesouhlasil-s-piraty-tak-si-vzal-sekeru-a-utocil-na-bartosovu-kancelar-policiste-muze-dopadli-behem-nekolika-hodin-40559329

XCHAOS: Na co se ptáš? Není, je to systematická blbost a opakující se chyby.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: a myslíš, že je to celé náhoda?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Nejen že s Hřibem neposlechli a zatáhli ji do kampaně, přes veškerá varování že dělaj chybu se s Kouřilovou spojovat a že hrozí průser. Využili ji jako influencerku, nahnali si na ní bodíky, a když to dopadlo přesně jak jim všichni říkali že to dopadne, tak se tvářej že oni za nic odpovědnost nenesou a budou ji zesměšňovat a hlásit jak ji budou edukovat brožurami o extremismu. Já z vlny a její absolutní gumovosti už opravdu nemůžu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: potřebujeme NYX factbook.. .je fakt, že já to ještě nezkoušel.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: Write only žel nejde, zákaz čtení znamená zákaz vstupu do klubu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hele, jestli se tady okamžitě nepřestanete navážet do našeho čestného předsedy, tak udělím write-only práva id DANYSEK (právě na čtení, to už by bylo moc, u něj hrozí porušení GDPR...)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Ivane, ty už si dej fakt taky pauzu od politiky. Bylo to pěkný, něco se ti povedlo, ale už je definitivně čas si odpočinout.

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Finské ministerstvo spravedlnosti zrušilo převod volebního informačního systému na servery Amazonu.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Tu pravdu má technicky proto, protože mu jiní dodaj kvalitní podklady a v rámci strany ho k věcem dotlačí, bych ještě dodal. Sám by spoustu věcí které se od Pirátů čekají vůbec nedělal.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Je to tak, ta ucelovost z neho prilis kvapka, a to aj vtedy ked ma techincky pravdu:/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: ano, trochu z Pirátů udělal emocionální ventip. Takové "dezoláty druhé strany spektra". Jenže mě celá ta polarizace sere...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Ale Hrob samozřejmě je nedůvěryhodnej. Jen to někdo pozná hned po tom co začne mluvit, zatímco jinej mu tleská, protože nadává politikům které volič Pirátů nemá rád. Jako s Babišem a Okamurou a jejich voličema.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam