• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: a víš co? je mi úplně jedno, jak bude jakákoliv partaj včetně Pirátů vypadat v očích "dezošů". Jednak nadužívání toho slova je problém sám o sobě, a jednak, z definice jde o lidi, kteří převážně pro-evropské Piráty stejně volit nebudou, tak co mi je do nich? Popravdě, stejně tak mi je ukradený, jak budu vypadat v tvých očí, jak jsem ti tady několikrát sdělil. Potřebujeme se posunout někam trochu dál od věčné posedlosti "image". Jestliže je někdo politik, má program, má voliče, komunikuje před volbami směrem k nim, o volbách v případě zvolení ke všem občanům, ale osobní život politika, pokud nedělá nic nezákonného, je pořád osobní věc toho politika a u úředníka je to to samé.

Musíme si tu společnost trochu předefinovat podle toho, jak by to mělo být - a ne se pořád vciťovat do marginálních a v podstatě reálně neexistujících sociálních bublin (na korporátních socsítích jsou většina účtů nějací boti a jejich názor mi fakt nezajímá...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: no, svým způsobem to má potenciál skandálu level Nečas - Nagyová, ale uvidíme. Vlastně když to vidím, jak u veřejně činných osobností je posuzována přijatelnost takovýhle osobních věcí, tak jsem docela rád, že jsem z pokusu se do té politiky cpát nějak před lety potichu vyexitoval...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JVMLOK: ale prd, jen je to legrační. stejně jako boomer tvého kalibru a to je celý
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Notpc Piráti žeší politickou příjatelnost vztahu Pirátské poslankyně. Asi se nezeptala na povolení neboco. Otěhotnět můžeš, na potrat taky, když se rozhodneš, ale s kým šukáš, to musí posoudit strana.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    kuwa fix foltýn, ty si ale guma :D
    opět děkuju tomuhle bodrému pánovi, že mam díky němu úplně sesranej feed na FB, už mi to chybělo
    muj omyl vychází z toho, že ten starší by mohl být moudřejší - a pak je tady výjimka bílý hetero muž za zenithem a bum ho
    že mladý žáby dělaj voloviny, každá druhá sní o sugardaddy, protože vrstevníci jsou ucha, ona sub a on zkušenej, to chápu...
    ale fakt nedík a ta princezna si to teď pěkně užije

ale na druhou stranu jak spojit nenávist dezolátu a nenávist k pirátům? to už líp fakt nejde a láska je slepá
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    THINWHITEDUKE: Další zápas Hoffmannová proti Witoszovi. Výsledek v poločase 0:1.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: tahle horská dráha je u mě hned na druhym místě, na prvním vždy zůstance "Pojďme se na to podívat bez emocí, s pomocí tvrdých dat a selského rozumu." :D
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    MEMNON666: Vždyť já ji to neberu. Vím to již dlouho a mám je oba rád.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MEMNON666: To není o svéprávnosti, to je o tom jak bude partaj vypadat v očích dezošů, víme?

IMHO řešením je stranická komise, která by členům schvalovala partnery.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KEDRIGERN: tak jestli je schopná dělat poslankyni tak snad je schopná si zvolit partnera, nebo je nesvéprávná?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: nechápu přoč ještě nikdo nepřišel s apkou, která by těmhle tragickejm boomerům před odesláním postu na sociální sítě vyhodila "cringe score" a na jeho základě by jim povolila daný text odeslat. V případě že by cringe score bylo moc velké tak by automaticky zkontaktovala podporu (někdo komu není sto, není to bomer a není obalenej slizem) která by to upravila
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMIRA: No takhle tady snad nedopadneme...

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: no ne znělo to tak že by to mohl být problém protože se to nebude líbit dezošům

KEDRIGERN: jakou feministickou kritiku?

tybláho asi 3x jsem musel zkontrolovat jestli jsem fakt v auditku piráti nebo v nějakym KSCM-KDU-SPD facebook klubíku
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    HONCKA: Jistě já to fakt nehodlám řešit veřejně. Ale prostě reprezentanti mají nějakou širší odpovědnost. A všechny dojmy, které udělají se ve výsledku sčítají. Naschvál jsem použil slovo stereotyp, protože naprosto chápu například feministickou kritiku.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Za mě skvělý a můj fav celeb couple ❤️
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMIRA: tak jsem to asi napsal špatně. Já to nemyslel tak, že ten vztah je kvůli publicitě. To vůbec, přeju jim to. Komentoval jsem tu kauzalitu, kde se o tom teď začne psát a Piráti budou zase v médiích a leckde negativně. Beru to cynicky no.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: tybláho čtu tuhle tvojí větu asi popátý a fakt si nejsem jistej jestli jí špatně chápu nebo to fakt myslíš vážně
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HONCKA: Tak tady ale asi nejde o to, co budou komunikovat Piráti, ale všichni ostatní a hlavně dezoši ;). Ale tak do voleb je obecně dlouho, takže i taková publicita snad neuškodí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEDRIGERN: jsme liberální strana tj je to čistě jejich osobní věc, to je asi jediná linka, co by se měla komunikovat
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Lidsky jim to přeji, byť doufám, že vědí co dělají. Nicméně to prostě dává velké pole kritiky. Ten rozdíl je prostě moc až stereotypně moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam