KAERO: No 96, by tam teď měla být ta 169 se tam nacpala při upgradu a neměla by se spouštět.. 96 se při startu spouští, ale vyfailuje, což by mělo být vidět z těch logů.. Nvidia stránky mi kdoví proč cpou nějakou 101. která při instalaci píše, ať si stáhnu 96, holt v tom maj chlapci bordel..
- 96 samozřejmě můžu stáhnout i z balíčkovacího systému.
- ENVY mi při pokusu teď něco přeinstalovat píše, že nemám kernel headers..
- když dám ty opravy balíků něco ve stylu pkg -a -configure pak se přesně opravují ty věci s kernel headers 2.6xxx. 13, oprava vypadá ok, všechno proběhne, ale při startu přesně tyhle softy, zase zahlásí, že jsou fail.. Jde o Nvidia, Virtual box a ještě asi 2 další..
Podle mě je podle prostě věc, nedokonale fungujícího upgradu distribucí či těch Nvidia balíčků.. Povyšoval sem z 8.04 na 8.10 - tady vše ok.. a pak na 9.04 tady už něco blblo(fail při startu), ale pak sem se opovážil povýšit nvidia ovladač z 73 na 96 a bylo zle, zpátky 73 už nechytla..
Pracovní NB to samý, přes ENVY sem povýšil z fungující 173 na 180 a pak následoval náběh s chybou, nastavení failsafe konfigurace a pokus nastavit zpátky přes ENVY 173 se nepoved, tak sem tam vrazil starej konfigurák a naběhlo aspoň 2D s plnym rozlišenim při startu je tam opět Fail..