CHILDINTIME: Aktualne pouzivam nokii 6150 (jojo starecek), na gprs n6310i a k tomu komp, co je zrovna po ruce a je bezpecnej. Jako sluzebni mam nejakou pidi (z meho pohledu, 8850 to neni) nokii, bilou, gprs umi jen na wap, takze je dost na prd.
Dostal jsem n9500 se stoletym zasekanym symbianem a to bylo dost utrpeni. Vycistil jsem symbian a stejne nic moc a pri snaze opravit odzkousenou metodou barvy na displayi tento praskl a resim rozumne vymenu.
Ja tak nejak porad cekam az se objevi zarizeni, ktere by mi dalo vse co potrebuju, idealne s cernobilym pasivnim displayem, ale to uz by byl v dnesni dobe asi moc luxusni vyrobek. Na moji praci je pda precijen dost male a neprilis pohodlne, takze uvazuju nad nejakym subnotem/netbookem, cekam jak se ukazou ty ARMi, co maji prijit kazdou chvili na trh - vydrzej s normalni baterkou 16 hodin, pac skoro nic nezerou.
Kdysi jsem pouzival Palm m515 v kombinaci s Eri R520 pres IR a to se vcelku dalo na reseni prusvihu pouzivat. Jenze na dragonballu nevim o zadnym ssh2 klientovi, takze Palm lezi doma. Ale byly to krasny casy...