• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NIKOPOL: jasně.) já jen, že diskuzí o nelegálních změnách vědomí je tu až dost .)

KURTZ: jen tak ji nasypeš do čaje? nebo s tim děláš ještě nějaký kejkle?
    a kde kupuješ? máš nějakej dobrej zdroj?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    IJACZEK: aha .. ja zapomel, ze to je taky dulezity, kdyz jde o vedomi ..
    jinak celkem ucina na ladeni vedomi je nejaka disciplina .. treba ruzny cviceni telesny nebo mentalni .. jen to vetsinou chce vic vule, nez slupnout nejaky bohule nebo (nic proti caji) neco uvarit ... ale i ten prinos je potom znatelnejsi ..

jak se rika no .. .tezko na cvicisti, lehko na bojisti ;-)
    KURTZ
    KURTZ --- ---
    Já si dělám energydrink z drcené guarany. Funguje mi to suprově. Jen to chce rozmíchat třeba v čaji apod. Má to celkem zemitou chuť.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NIKOPOL: Jemné a legální změny vědomí
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    lsd, houby, ketamin, triptaminy, fenetylaminy .. included ?
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    book:-)
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    Pred mesicem jsem videl kamikadze u vietnamcu v Jungmanovy ulici v Praze - nonstop, ovoce zelenina, naproti ty maly ulicce co vede od metra Narodni trida...
    HASH
    HASH --- ---
    IJACZEK: ale promo akce jedou :
    Motosprint Vodňany 2009
    06.06. 2009, start: 8.00
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HASH: a poslední novinka je stará 16 měsíců
    HASH
    HASH --- ---
    IJACZEK: zvlastni ze stranky jedou ( http://www.kamikazedrink.cz/home.html ), ale kdyz se chces dostat na seznam prodejen, tak dostanes fail http://www.kamikazedrink.cz/article.php?content=tecfood_article&articleId=3
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MITTRON: jeee, to je super nápad, miluju mateřídoušku, zkusím :o)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MITTRON: No tom myslim, jde o složení. Kamikadze má dobrá složení, ale už se ho fakt slouho nikde neviděl prodávat. Takže se domnívám, že už se nevyrábí.
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    IJACZEK: .. ja bych rek ze neni podstatne jestli jde o energy drink ale o jeho slozeni. konkretne kamikaze treba. co se nevyrabi? proc nevis?

abych prispel k tematu, nedavno jsem, potratice pytlicek s jinymi bylinkami .. nacpal do fajfky materidousku ktera mi uschla v kapse. velmi zajimave. kour. chut. dojem/duch/kombinace .. pravda bylo to pri zapad slunce na nejake skale :) .. ale to myslim k takovym vecem patri. tim, myslim celek a to jak danna latka/element v danym celkovym kontextu ladi a jak ho ovlivnuje/posouva/rozviji. setting jeste komplexnej ..
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: Taktak! Redbull funguje, ale fakt sem se ho už přepil. Kamikadze se tušim už nevyrábí, bohužel ./
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: book .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    IJACZEK: :) určitě :), energy drinky jsou pokus o vytvoření kombinace relativně jemnějších látek, která by měla okamžitej efekt na energii, soustředění, atd....

Dnes už mi připadají příliš hrubý a chemický, moc cukru či umělejch sladidel, éček a divných věcí divnýho původu a divnejch vlastností, ale svýho času mě bavily, testovat jejich účinky, sledovat různý složení a poměry účinných látek... Dodneška mám k některým jistej respekt, konkrétně nejdýl mi zůstal Kamikadze, kde jsou IMHO celkem dobrý věci, citrónová tráva třeba....a respektuju Redbull za to že prostě funguje, i když už ho nemůžu.
    Zajímavý téma mi přijdou energydrinky vlastní :)), poslední dobou potkávám lidi co s tím experimentovali či experimentují, člověk si namíchá sám, vybere si zdroj hlavního stimulantu (kofein, efedra....), vitamíny, aminokyseliny, bylinky či další doplňující látky, nosič (čaj, džus, cokoli).....chci se o tom dozvědět víc, když už si třeba na akci něco takového dávat, je mi mnohem sympatičtější udělat si sama, nebo ještě lépe nechat udělat od někoho důvěryhodného, kdo tomu rozumí :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: teda brzo napíšu víc ;o)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: spadaj sem třeba i energy drinky?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Vítejte :o)
    Záhlaví asi říká vše, mělo by to tu být o sdílení zkušeností se změnami vědomí pomocí vylaďování fyzického těla, bylinkami, očistnými praktikami, cvičením, smartdrugs různého druhu, tipů na konkrétní věci a možnosti a tak :)
    Časem napíšu víc o svých zkušenostech, v téhle chvíli mě motivovalo k založení setkání s pár konkrétními bylinami a produkty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam