• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    pěknej smartshop :)

    Smartshop - léčivé byliny a bylinné čaje | Botanic.cz
    http://botanic.cz/smartshop/cs
    OCELOT
    OCELOT --- ---
    Prodává se ta Euphoria u nás ještě?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PSYCHOTOXIN:
    PSYCHOTOXIN:
    super, díky :))
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    jinak yage.nl je jeden z mých oblíbených ..
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    CONTINUITY: Přímo s objednáváním ne ale moc ochotně mi poradili v problematice venkovní kultivace vybraných druhů léčivých hub v našich středoevropských podmínkách .. myslím si že by to mohl být dobrý eshop ..
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    a co třeba
    Customer Service
    http://www.herbalfire.com/customer-service
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    máte někdo zkušenost s objednáváni z Bouncing Bear Botanicals ?
    Bouncing Bear Botanicals suppliers of rare, sacred and exotic plants including kratom amanita muscaria ayahuasca and more
    http://www.bouncingbearbotanicals.com
    PROPHETX7
    PROPHETX7 --- ---
    Máte někdo zkušenosti (především s pěstováním) s povíjnicí nachovovou?

    Přemýšlel jsem, že bych ji zasel, ale na konci července ji budu muset nemilosrdně zlikvidovat (stěhuji se) a nevím, jestli se do té doby stihnou urodit nějaká semena a zda budou dostatečně zralá (jestli to je vůbec třeba).

    Nicmoc jsem o tom nenašel, jen že to kvete zhruba červen-srpen a výsev je tuším březen-duben.
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    PSYCHOTOXIN: :) není nad čr, to ti takhle chodím i celý den a nezahlédnu krutost a utrpení
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Vždycky jsem z ní měl velký respekt ..především kvůli délce tripu,stavu,který si zatím asi nějak nejsem schopný připodobnit a hlavně mě trochu děsí duch Afriky.Horko,písek,černoši,lvi,jedovatí hadi a pavouci,krutost a utrpení na každém kroku,černá magie a Iboga ..:)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    SLAPPY: To není tak úplně pravda, přinejmenším informovaných lidí je v našem okruhu nějaký počet :)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    PSYCHOTOXIN: Rozhodně bych byl pro nějaký společný Ibogový rituál. Už jsem nad tim párkrát přemýšlel. Ona je tak trochu obestřená tajemstvím, alespoň pro mě. Nikdo neměl, nikdo nezná...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PSYCHOTOXIN: ano, několikrát
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    CONTINUITY: JJ to jsem si myslel,proto jsem taky napsal botanicu jak je to s účinností kůry a taky jsem mu tam připsal že mě tehdá obložil s růží když mi poslal gram nabitejch semínek s kterejma jsem zažil ůžasnej výlet a potom jsem si objednal x gramů naprosto nefunkčních za těžký peníze ...no a kupodivu se pan botanic ani neozývá :D A jinak ten ibogaine už máš za sebou ?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PSYCHOTOXIN: Ibogu nekupuj, jedině standardizovaný alkaloidový extrakt nebo ibogain. Obsah účinných látek v kůře velmi kolísá a snado můžeš dát spoustu peněz za vůbec nic.
    Abys mohl použít kůru, musel bys mít naprosto spolehlivý zdroj ibogy, který ti může garantovat, jak je silná, tj. nejlépe asi přímo z Kamerunu a okolí a přes osobní známosti...
    Ale extrak je naprosto ok :), imho úplně stačí
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Btw sice to není až zas tak sem ale uvažoval jsem o tom,vyzkoušet Ibogu .. jen nevím jestli jí nakoupit z botanicu(nemám k němu nějak důvěru po tom co mě sprostě okradl při nákupu hawajské růže a ani celkové sympatie k provedení shopu) a taky nemám nikoho na sittering,bez kterého bych do toho nešel ...neuvažujete o tom někdo také ?
    Co se týče nadpisu klubu,vždycky mě zajímalo jaké to asi je když se udělá harmalinový extrakt který se při slábnoucích ůčincích hub vykouří :D Někde jsem to četl ale nikdy ne popis osobní zkušenosti..a co vlastně routa a houby,je tady někdo ochotný a znalý povyprávět ?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Kratom mam moc rád, standard je pro mě dávka cca 5 g která má spíš stimulační než opiodní účinky :-) Kupuju Bali z vegetalismu, co vy? Kannu taky můžu, jinak než nosem jsem ji ještě nedával.. Obě tyhle rostliny jsem si zamiloval :-)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    PSYCHOTOXIN: Kratomu jsem mel 50g a na kazdy vyvar jsem pouzil 10g. Ucinek byl dost prijemny, podobny lehcimu makovemu caji :) Rozhodne se to podoba opiatum. Hlavni nevyhodou byla odporna chut, kdy jsem mistama chytal az davivy reflexy. Jinak je to ale parada, pokud jsi ochotny do toho dat ten cash.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    CRUSHEER: Ad Kratom,měl jsem ho a nikterak mě nezaujal,teda spíš jsem asi ani nic nepociťoval ...zřejmě špatnej zdroj ..k čemu byste ho přirovnali (net je toho plnej ale zajímaj mě osobní zkušenosti) , kanna -jeden čas jsem si celkem občas dával intronosně a zdá se mi že funguje tak nějak že navodí trochu povzbudivej,trochu zmatenej stav,alespoň u mě ..čím jsem byl ale velmi překvapen byla kůra ze stromu erythrina mulungu,která mě doslova uzemnila svou silou (asi jsem neodhadl dávku :D ) a po intenzivním stavu ůnavy jsem hluboce usnul na několik hodin..silná zkušenost ..
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    CONTINUITY: Ja mel kratom docela levne (resp. na to, kolik normalne stoji...) od Atreye. A byl dobrej :)

    ALL: Jake mate zkusenosti s kannou? Uzivate si ucinky, nebo na vas dobre pusobi az po delsim uzivani?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam