• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    EKIM
    EKIM --- ---
    BBAN4N: http://www.prodejbylin.cz/ind_analeptika.html a takhle to chodí, když farmaceutické firmy lobují za své produkty. Za to se člověk nedoví co je dobrý na rýmu...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    TOMECH: Pil jsem, kámoška nás tim opíjela v baru z těch special baněk kde se dospod naleje redbull a navrch malej panák Agwy. V týhle kombinaci to slušně speeduje, ale spíš to asi budou ty přemrdy kofeinu a guarany.
    TOMECH
    TOMECH --- ---
    Čest.. pil jste někdy někdo likér "Agwa de Bolivia"? Má v tom bejt extrakt kokovejch listů,dost pochybuju,že to nějak funguje... (teda krom toho,že je tam ještě guarana třeba..). Co vy na to?
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    BBAN4N: Dik za tip, ve vegetalismu zafungovali pohotově, do tří dnů sme to měli v ruce :)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Pozoroval nekdo zvas po uzivani adaptogenu (rhodiloa, zensen, schizandra a guarana) ze by zapominal. Zkousim uzivat tyhle ctyri cca dva tydny a posledni tyden pozoruji, ze u beznych cinnosti si nejsem jisty ze jsem je udelal anebo preslechnu co rika pritelkyne =).
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    HONZINFLICEK: Ja mam rad extrakt (treba 10x) intranasalne :)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    cus, napr. prodejbylin.cz nebo vegetalismus.cz, tyhle obchody mam overeny, kup ji namletou a je to :-)
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    zmineno uz urcite nekolikrat, ale..: kde nejlip koupit guaranu nebo neco na ,,okamzitou,, podporu mozkove aktivity a v jake forme by pripravek mel nejlepe byt, drt, tabletka, vytazek? :-) Dik
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BBAN4N: Silene jsou vážně krásný a rostou pěkně.Jen pozor na chlad u okna.Měl jsem taky dvě krásný rostlinky žel bohu mi pak začaly usychat a nedokázal jsem je zachránit.Kořen co z nich byl(stáří cca 1,5roku)byl minimální.Měl jsem je jen pro radost z jejich společnosti:)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Jo tenhle obchod má taky dobrý eference co jsem slyšel, objednávals odtud přímo Kratom?
    _SKRITEK
    _SKRITEK --- ---
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Semínka mam od jednoho ID z nyxu, Silenky rostou krásně a teď kvetou, jsou nenáročný, máte někdo zkušenost se sílou Silenky pěstované v ČR? Po jaké době jste sklízeli?
    DASH: Domluvíme se v poště..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Na to už jsem se tu taky ptal a zatim nikdo nic neodpověděl, taky bych rád dostal odpověď :-) Tady jsou ty ceny hrozně vysoký..
    Tento shop je prý v pohodě http://www.bouncingbearbotanicals.com/kratom-c-60_91.html#.UFua367d791 a tento shop je fakt levnej http://secretproduct.com/index.php?page=browse&action=list&orderby=DESCRIPTION&group=13&cat=34, ale někdo z nyxu odtud objednával a objednávka mu prý nepřišla..
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    MATEJICEKKK: Nic proti ale já vegetalismus považuju za kvalitní a nepředraženej shop a podporu si podle mě zaslouží (ortodoxní odpůrci palec dolu,je mi to shuma fuck) ..a jestli chceš levnější asi se koukni po zahraničních shopech a spočítej si kolik se pohybuje cena tam,nebo kup letenku a vyraž rovnou do domoviny kratomu...heh. ..
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Nevíte kde se dá objednat nějaký větší množství kvalitního kratomu.? Botanic a vegetalismus se mi nechce podporovat a ty jejich ceny se mi už vubec nelíbí...
    DASH
    DASH --- ---
    Ahoj, nevim moc kam s tim. Shanim seminka nebo rizky kytky Silene capensis. http://botanic.cz/smartshop/cs/entheogeny-halucinogeny/silene-capensis

    chci si to zacit pestovat sama, ale vsude prodavaji jen kousky toho korene.
    dik za jakykoli typ.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    havajská lesní růže..první objednávka 9ks semínek ...výborná věc,semínka čerstvá v plné síle.
    O týden později nákup semínek za 1500kč ...ani při 20ks semínek nezaznamenána sebemenší životaschopnost,zcela prošlé zboží.Při kontaktování,majitel shopu neodpovídá.
    Další věc ..dotaz ohledně ibogy.Email ohledně mé zodpovědnosti k takovému učiteli a setkání s ním(Tabernanthe dozajista zasluhuje),dotaz ohledně čerstvosti,množství a původu.Taktéž bez odpovědi.
    Botanic - zmastit se
    Vegetalismus - léčit
    Tak to na mě působí a i ten duch obou shopů se mi zdá k tomu přiléhavý.
    Tim nechci říct že na botanicu se vyskytujou jen prošlé věci nebo že je snad celý podvod.
    Pamatuju si ho od jeho počátku a stejně tak vegetalismus.
    Majitele botanicu jsem znal i z jiného serveru (shroomer.cz) id festis a tam se zdal zcela přátelský.
    Oproti tomu vegetalismus odpovídá do 1-2 dní na dotazy netýkající se pouze jen jejich zboží a to celkem obsáhle a ochotně.
    Tak sdílím....
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    z botanicu sem objednával několikrát v průběhu posledních 3 let a vždycky bez problémů, takže bych taky poprosil o ty detaily
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PSYCHOTOXIN: Díky za sdílení. Bylo by fajn, kdybys mohl být konkrétnější, ale i takhle je to užitečná informace, že máš špatnou zkušenost.
    Možná kdybys to víc upřesnil, věděli by lidi, na co si dát pozor.... Podělit se o takovéhle informace je jeden z účelů klubu, jako je tenhle.

    Dala jsem to sem, protože se mi líbila jejich nabídka, zkušenost zákazníka ještě nemám, za pár dní by mi měla přijít první objednávka, tak uvidím:)
    Proto je dobře, že nás tu je víc, že můžeš přijít ty, a upozornit na něco, co víš a co z webu není poznat ;)

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    v čem je problém? tak sem normálně napiš co se ti stalo a bude to aspoň případné varování pro ostatní, na co si dát pozor. tohle je fakt informace napiču
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam