• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    THE_HOG: Zkus melatonin. Je volně prodejný, jen si musíš najít správné dávkování. Na každého účinkuje jiná dávka, takže začni s 1 mg (i když se dají koupit i 10 mg tablety).
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    potřebuju radu, mám dost problém se spánkem, existuje něco co mě zhypnotizuje a je to legální a bez receptu? Zatim jsem zkusil calea zacatechichi, trochu to fachá ale chtěl bych něco co mě vyloženě pošle do postele a udrží mě v ní alespon párktát za tejden...
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Phenibut Dosage and Dosing Effects (Phenibut HCL) | Powder City
    http://www.powdercity.com/products/phenibut-dosage
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    PRAASHEK: V CR to nekoupis. Ja to kupoval na powdercity za dost neprijemny peniz, ale vypada to ze do toho asi pujdu zas. Misto ruznych smakulad co se daji koupit u nas. Jedina legal zalezitost u ktere jsem shledal okamzity ucinek.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MOTTE: myslíš asi phenibut. dá se to u nás sehnat normálně? pod jakou značkou?
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Koukam ze tu jeste nikdo neresil phneibut, no muzu doporucit. Je to dobra vecicka co vas uvolni a navodi prijemnou naladu. Nic drastickeho, spis dobre pro lidi co maji problemy treba s komunikaci s neznamimy lidmy.
    BARBORAS
    BARBORAS --- ---
    Zdravím všechny,
    chtěla bych Vás poprosit o spolupráci při vyplnění online dotazníku, který mi poslouží pro mou diplomovou práci, která se zabývá tématem psychonautismu (užívání látek za účelem sebepoznání, seberozvoje apod.)

    Zde je k online dotazníku odkaz: https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8kzNwzc82qkgW5n

    Kdybyste potřebovali více informací, pište na mail: barbora.stifterova@email.cz

    Předem Vám děkuji!
    Bára Stifterová
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    tedy, nekupoval jsem kavu, ale neni obecne lepsi tohle kupovat ze zahranici od prodejcu, kteri se tomu poradne venuji? at uz pro cenu nebo kvalitu.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Taky by mě moc zajímal kvalitní obchod v ČR, chci v nejbližší době objednávat :-)
    FAKEQUAKE
    FAKEQUAKE --- ---
    ahoj, probírala se tu nekdy kawa? reporty, kde sehnat v CR atd.?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nevíte, dá se v česku koupit EGCG? Epigallocatechin gallate. Není psychoaktivní, působí sice protí únavě, ale to díky tomu že je to antioxidant.
    HOWG
    HOWG --- ---
    PSYCHOTOXIN: Ahoj, jasne, termin "nove" neni nejstastnejsi ani pro radu tzv. research chemicals, jedna se spise o novy fenomen s novymi trznimi kanaly a potencialne novymi skupinami uzivatelu...

    AD regulace, cilem je zabranit prilivu latek s neznamym obsahem a ucinky, ktere jsou potencialne rizikove. K tomu prilis nepomaha je zakazovat, lepsi by bylo je regulovat ve smyslu povolovat ty mene rizikove za predpokladu zverejneni obsahu, ucinku, nezadoucich ucinku, omezeni vekem aj. A to nakonec plati i pro "herbal highs", ze si asi zaslouzi nejaky rozumny trzni kanal s temito pravidly.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    HOWG:
    No jestli máš na mysli "nové bylinné látky" tak o těch nic netuším.Pravděpodobně každá z psychoaktivních rostlin je tu déle než lidstvo samo.
    Co se týče RC chemicals,zajímaj mě jen okrajově,coby součást drogové informovanosti.Rozhodně nemám v plánu něco nakupovat a někam to posílat.Výsledky by mě ale docela i zajímaly už kvůli mnoha obhájcům "čistoty" chemie ke které jsem skeptický.
    Btw to je nějakej protidrogovej výzkum,že píšeš o regulaci?
    Hlavní chybu,když už jsme u toho vidím v tom,že se drogy blbě dělí.
    Prostě stimulanty,halucinogeny a opiáty nestačí..
    Když by se mělo něco regulovat a hlídat vycházel bych z toho,jak je to potenciálně nebezpečný z dlouhodobýho hlediska užívání pro člověka,jaká na té dané látce vzniká závislost(což je úzce spjaté povětšinou) a né aby někdo vycházel z toho,že lsd se musí zakázat,protože člověk potom neni schopnej řídit auto a ponoří se do vnitřního světa svojí psyché.
    Jenže to by zákonodárci museli mít vlastní zkušenost a to je stejně nereálný jako skutečnost,že by to změnilo užívání nebezpečných látek.
    Rozhodně by ale nebyly mařeny stovky životů ve věznicích kvůli nepochopení ze strany těch co jsou u moci.
    HOWG
    HOWG --- ---
    PRAASHEK: Cerny caj po ranu?:) Neberte to jako provokaci, opravdu vime velmi malo o tom, zda, kdo a jake legalni latky v Ceske republice bere. Predem dekuji za zvazeni vyplneni dotazniku.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HOWG: a čím jsi sjetá?
    HOWG
    HOWG --- ---
    Dobré ráno, ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku zaměřeného na užívání nových látek na trhu (tzv. nové psychoaktivní látky nebo také nové syntetické drogy, “legal highs”, “designer drugs” popřípadě “research chemicals”. Dotazník se ptá také na bylinné látky, jež jsou tématem tohoto klubu.
    Nové látky mají krátkou historii užívání a díky tomu víme jen velmi málo o jejich účincích a dopadech na zdraví. To také znesnadňuje rozhodování, jak obchod s konkrétními látkami regulovat. Tento dotazník byl vyvinut tak, abyste pomohl/a objasnit četné otazníky spojené s těmito látkami.
    Pokud mate s těmito látkami v posledním roce, můžete nám zaslat na základě vyplnění dotazníku vzorek látky k analyze. Výsledek zveřejníme na www.party-trend.cz spolu s informací o látce a jejích rizicích.
    DOTAZNÍK: http://www.party-trend.cz/index.php/Dotazn%C3%ADk
    ZASLÁNÍ LÁTKY K ANALÝZE: http://www.party-trend.cz/images/f/f8/03_VZOREK_pruvodka_USER_FINAL_ONLINE_fin.pdf nebo http://www.surveygizmo.com/s3/1660323/Pruvodka
    EKIM
    EKIM --- ---
    BBAN4N: http://www.prodejbylin.cz/ind_analeptika.html a takhle to chodí, když farmaceutické firmy lobují za své produkty. Za to se člověk nedoví co je dobrý na rýmu...
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    TOMECH: Pil jsem, kámoška nás tim opíjela v baru z těch special baněk kde se dospod naleje redbull a navrch malej panák Agwy. V týhle kombinaci to slušně speeduje, ale spíš to asi budou ty přemrdy kofeinu a guarany.
    TOMECH
    TOMECH --- ---
    Čest.. pil jste někdy někdo likér "Agwa de Bolivia"? Má v tom bejt extrakt kokovejch listů,dost pochybuju,že to nějak funguje... (teda krom toho,že je tam ještě guarana třeba..). Co vy na to?
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    BBAN4N: Dik za tip, ve vegetalismu zafungovali pohotově, do tří dnů sme to měli v ruce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam