• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Já bych taky dal. Ale expert by mi s dokončenim bažin moc nepomoh. :)
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: V poho ja jen uvedl nejdrivejsi cas kdy muzu :) jinak na to zas nejak moc nekvaltuju

Btw hraje tu nekdo expert realismus popripade normalniho experta?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: To jsi doma moc brzy... Ja nechci nic slibovat protoze mam neurcitou dobu v praci takze vetsinou koncim v 5 hodin a pul hodiny cesta domu, ale klidne muzu koncit i pozdeji.

Nick Mr.DAT s rumcajsem
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: Doma budu kolem pul pate, nick D. Mozem dojit co vam chybi nejdriv, pak se uvidi :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: jojo jdu taky priklanim se k mocalu ale je mi to celkem jedno... Klidne muzem nejakou kampan i stahnout...
    DZS
    DZS --- ---
    Kdyby jste sli kampan, pridal bych se, jakakoliv kampan jakakoliv obtiznost :) odpo az vecer
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KUZZMA: tyhle zase mam ja ale nevadi mi si je klidne dat zvonu.. ted docela parim to stema kanystrama benzinu...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: jojo už jsem se mu ozval.. Díky
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Baf, ja horecku mam:) Dobehl jsem jako jediny ponevac spolubydla na konci zalamil. Ale furt mi chybi Dead Center a Passing.
    DZS
    DZS --- ---
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Dneska nevim nevim.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FRANCIK: Dnes kdyz buch da mohli by jsme tu močalovku probehnout spolu...

Víte kdo je bolavy lulanek v nyx grupe jaky ma nick tady?
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    NELLI: to je jasný, ten tank tam prostě jenom stál a vybíral lístky. A oni do něj stříleli, chudák..
    NELLI
    NELLI --- ---
    PEPSSI: no to je pravda, to je dalsi vec: jestlipak si na zacatku finalovy mapy koupili jizdenku u turniketu. Jinak se ta hra chova nestabilne, pravda
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    NELLI: och, tak to mi uniklo, že stál a čekal u rescue vehiclu.
    Potom je na snadě otázka, jestli měl Francik peníze na lístek!
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Ne. Od včerejška jsem nehrál.
    NELLI
    NELLI --- ---
    PEPSSI: asi jo, tanci chodej do aleluja, ale malokdo stoji a ceka u rescue vehiclu, ze jo
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    NELLI: pokud neustřílíš nebo neutečeš do rescue vehicle tomu poslednímu tankovi, nepřijde tam po nějaké době ještě jeden? Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že jo. Dva spawnutý tanci najednou mi ale imho přijde jako bug..
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FRANCIK: už si ten swamp udělal?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NELLI: Virgil ti přiveze loď na konci Swampu. A já jsem snad ve finále Dead center zatim nepotkal jedinej tank.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam