• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    DZS
    DZS --- ---
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    DZS: parada, takze staci kdyz nainstaluju ja a lide co se ke mne pripoji uz to nemusi mit? :)
    DZS
    DZS --- ---
    _LEPIK_: Pokud mas rad konkretni mutaci, doporucuju tenhle addon: http://www.vpkme.com/vpk/files/1007/l4d2/official_and_custom_mutations.html
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Je někdo pro to že by jsme si dnes stáhli campaň která není originál a zahráli si jí nejlépe ve 4 lidech a tu samou kampaň :D

Včera super hra akorad skoda ze francik neprezil :( Jinak muzem urcite zopaknout... A diky lulankovi za archivementy :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PETRPEDROS: ne, dokud je mutace taaank.. ;)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    _LEPIK_: Hraješ dnes?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    experta s realismem obcas hrajem s id dexnom..
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: Jojo, stejnes krusty, nick: D.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Francik tam je jako Francik a DZS tam mas stehnyho sasu Chrastiho vid... takze dnes jeste by to chtelo 4tého... A kdo to založí?
    DZS
    DZS --- ---
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    PETRPEDROS: Si señor.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    :D Dnes po šesté hodině??? Sejdeme se na steamu?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Já bych taky dal. Ale expert by mi s dokončenim bažin moc nepomoh. :)
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: V poho ja jen uvedl nejdrivejsi cas kdy muzu :) jinak na to zas nejak moc nekvaltuju

Btw hraje tu nekdo expert realismus popripade normalniho experta?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: To jsi doma moc brzy... Ja nechci nic slibovat protoze mam neurcitou dobu v praci takze vetsinou koncim v 5 hodin a pul hodiny cesta domu, ale klidne muzu koncit i pozdeji.

Nick Mr.DAT s rumcajsem
    DZS
    DZS --- ---
    PETRPEDROS: Doma budu kolem pul pate, nick D. Mozem dojit co vam chybi nejdriv, pak se uvidi :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: jojo jdu taky priklanim se k mocalu ale je mi to celkem jedno... Klidne muzem nejakou kampan i stahnout...
    DZS
    DZS --- ---
    Kdyby jste sli kampan, pridal bych se, jakakoliv kampan jakakoliv obtiznost :) odpo az vecer
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KUZZMA: tyhle zase mam ja ale nevadi mi si je klidne dat zvonu.. ted docela parim to stema kanystrama benzinu...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DZS: jojo už jsem se mu ozval.. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam