• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    replyability...musím se podívat, co to znamená a pak vám řeknu svůj názor
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAJKA: obecne se to moc nehraje. Porovnej si pocet aktivnich lobby v kampanich, mutacich, realism vs, vs a survival/scavenge modu, a uvidis sama :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    imho by "se moc nehraje" mohlo znamenat ze neznam(e) nikoho kdo by se tim zabyval? :)
    oproti versus (a nekterym mutacim) to postrada to kouzlo boje proti zivym lidem(zdroj masivni replyability) :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    NELLI: co znamena "se moc nehraje"? .) jako ze ty ho moc nehrajes? nebo nyxaci? Jinak se totiz samozrejme hraje :)

Vím, že tu víc frčí versus, ale ten mě nenadchl, nehledě na to, že aby se sešlo takovejch lidí není tak jednoduchý
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAJKA: survival se moc nehraje
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    a co hrajete? hraje tu nekdo survival? mě dost baví, ale většinou tam člověk narazí na strašný lamy nekooperativní co ani nekomunikujou. takže sháním spoluhráče na občasné večerní survival hry :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    musim verejne udelit pochvalu Bolavemu Lulankovi aka Kuzmovi za vcerejsi hru. Sice je vobcas jak jelito, ale je s nim prdel :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    dnes game?
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    HH dobre ty, ve vrtulniku vydrzeli docela dlouho ze?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    JOHNY_SMC
    JOHNY_SMC --- ---
    zahraje si nejaka banda versus no merci contakt steam JOHNYX23.CZ
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    dneska bylo už včera.. sakra a zase jsem to nestihl
    DZS
    DZS --- ---
    MAJKA: Ja bych aj dal ale budu z prace az tak za hodinku ci dve
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    kdyby si dneska chtel neco zahrat... krome versus, ktery mi naprosto nejde, tak na me na steamu houknete :) nick Maika_CZ
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Myslel jsem jste /JMSE/ lepsi, slabcaci.... NEXT ASI BRASILIA!!!§?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KUZZMA: Jo
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Velky cesky versus dneska? V 7 na steamu!
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    Connecting Fights
    August 5, 2011 - L4D Team

Today’s Left 4 Dead 2 update contains a new version of the Terminal Map For Dead Air. With this change, we are getting pretty close to being complete on this campaign. We have a few more known bugs to fix – but it is close. At this stage what we really need is more testing.

To encourage testing, we created a new achievement: Connecting Fights. You earn it by playing a complete game of Versus in Dead Air. Do that and we have another prize. When 60,000 people earn this achievement, we will unlock the beta version of Blood Harvest on Steam the next weekday.

60,000 is going to be hard. You can’t rage quit and you need to work together. Once you get the achievement, help others get it as well. As always, please post feedback and bugs for the campaign on the Steam Forums and Facebook.

Watch for twitter updates with stats on your progression to the goal.
    DZS
    DZS --- ---
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    DZS: parada, takze staci kdyz nainstaluju ja a lide co se ke mne pripoji uz to nemusi mit? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam