• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2

Left 4 Dead (L4D) je kooperativní multiplayerová horrorová střílečka, založená na enginu Source.

L4D Trailer , L4D2 Trailer
    rozbalit záhlaví
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    FACELESS: zkousel jsi restartnout steam? pripadne overit integritu souboru? v nejhorsim to odstran a stahni znovu :)
    (pripadne vic popis co znamena nefunguje :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FACELESS: posledni ubdate byl vcera ne?
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    kua po poslednim updatu mi l4d2 nefunguje :-( doufam, ze brzo vydaji opravu
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    NELLI: Dix, vazim si toho:)
    Dame game?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    scavenge je docela zabava, znam par lidi co nehraji nic jineho, obvykle jsou to rooftoperi, pacze hraji prevazne no_mercy_rooftop(finale na strese) a jsou v tom strasne dobri, takze se proti nim moc neda hrat ;)
    DZS
    DZS --- ---
    nektery jo, nektery ani ne :) o to nejde, jde o to mit idealne vsecky a tak daleko jeste nejsem takze chca nechca budu stejnak muset hrat i rezimy ktery mi nic nerikaj :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ono "achievy" v l4d jsou docela brnkacka.. tedy nektery :D
    DZS
    DZS --- ---
    taky je to jedna z mala veci kde mi chybi achievy... scavenge, versus...
    DZS
    DZS --- ---
    scavenge? To jsem snad jeste ani nezkousel :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Mě zas docela baví to stěma kanystrama benzínu... Tam jsou i protihraci lide a jeste musis lit beno.. To celkem jde :D
    DZS
    DZS --- ---
    survival vubec, kampane jsou moje oblibena zabava :) a versus si dam kdyz se chci nasrat a hledat pismenka z klavesnice po podlaze... Zrovna tejden zpatky jsem dva dny hledal "B" :) kompetetivni mody jakekoliv hry ve me vyvolavaji napeti, stres a kdyz se nedari (coz se deje skoro porad jelikoz to nehraju ergo to neumim) tak i mirnou agresi :) Neni nad expert kampane imo.. ale treba ma _LEPIK_ pravdu a evolvuji postupne do vs. :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PEPSSI: imho je zjevne, ze survival omrzi driv nez hrani kampani(4 hraci proti special infected botum), protoze par lidi, kteri hraji prevazne kampane zname (treba mistr DZS :) ale i tam se da asi ocekavat ze casem prozřou a daji se na versus ;))

a ano, ve finale harvestu se velmi brzo zapocitavalo 798 z 800 bodu, nevim zda kazdemu tymu, kazdopadne me to parkrat docela nasrklo :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    _LEPIK_: jo takhle :) tak to je potom survival o ničem :))

btw:
    koho zajímá finální skore v BH, když se tam člověk dostane v jedné z dvaceti her

btw btw:
    ono to počítalo špatně? :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PEPSSI: znovuhratelnost :)
    (replayabilita, sem se nejak uklep ;)

btw.
    Left 4 Dead 2 Updated
    Product Update - Valve
    Release Notes:
    Fixed Blood Harvest Finale scoring.

konecne opravene pocitani bodu ve finale harvestu :)

Fixed missing skybox in Blood Harvest with low shader settings.

a lepik konecne na obloze neuvidi modre ctverce(ufo ;)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    replyability...musím se podívat, co to znamená a pak vám řeknu svůj názor
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAJKA: obecne se to moc nehraje. Porovnej si pocet aktivnich lobby v kampanich, mutacich, realism vs, vs a survival/scavenge modu, a uvidis sama :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    imho by "se moc nehraje" mohlo znamenat ze neznam(e) nikoho kdo by se tim zabyval? :)
    oproti versus (a nekterym mutacim) to postrada to kouzlo boje proti zivym lidem(zdroj masivni replyability) :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    NELLI: co znamena "se moc nehraje"? .) jako ze ty ho moc nehrajes? nebo nyxaci? Jinak se totiz samozrejme hraje :)

Vím, že tu víc frčí versus, ale ten mě nenadchl, nehledě na to, že aby se sešlo takovejch lidí není tak jednoduchý
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAJKA: survival se moc nehraje
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    a co hrajete? hraje tu nekdo survival? mě dost baví, ale většinou tam člověk narazí na strašný lamy nekooperativní co ani nekomunikujou. takže sháním spoluhráče na občasné večerní survival hry :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    musim verejne udelit pochvalu Bolavemu Lulankovi aka Kuzmovi za vcerejsi hru. Sice je vobcas jak jelito, ale je s nim prdel :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    dnes game?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam