• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    ATRON: otazník?
    ATRON
    ATRON --- ---
    nová šance?? dyk to sou pořád ty stejný xichty. je to hnus!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SIR_HUMPHREY: Samozřejmě že nešlo o lidi. Komu už by taky mělo záležet na lidech, že.
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    ALCATOR: ale tady vůbec nešlo o lidi, to je snad jasný, ne? :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ALESH: to je fér, OK.


    SIR_HUMPHREY: Ano, z hlediska ekonomiky státu je samozřejmě fajn kurvit lidem motory aut, protože pak si budou muset podstatně dřív koupit nové auto = další peníze do státní kasy z daní plus další práce pro zaměstnance automobilek. Měl bych tedy pro Mirka Kalouska pár dalších návrhů.

    Například by mohli prosadit, že jednou za hodinu pošle rozvodná síť do našich zásuvek 380 Voltů. Multiplikační efekt na ekonomiku by byl obrovský -- jen pomysli, kolik nových ledniček, televizorů, praček a myček bude nutno vyrobit a prodat, a jak se na tom napakuje státní kasa.

    Dalším takovým nápadem by bylo náhodně zasáhnout jedno město denně nějakou mírnější bakteriální zbraní. Tím pádem by všichni zasažení museli do nemocnice - to by bylo, aby farmaceutické firmy neplatily výrazně víc na daních!

    :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALCATOR: WEREWOLF: dobre omlouvam se, bylo to neuvazene, nechci se hadat. Lidi ktere znam (i osobne) a kteri jsou v SSO, mi tak prijdou. S programem to nema co delat.
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    ALESH: při vší úctě, jako bejvalej člen SSO to vidím jinak:
    SSO není plná "homofobu a netolerantnich lidi"
    To je kec děsnej.
    SSO je spíš (dneska) plná pošuků, scientologů, vyhořelejch ODSáků a amatérů, ale
    že by to banda netolerantních lidí, to ani náhodou!!!
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    CROSS: souhlas, podle mne to hlasování vůbec nebylo o tom jaký má kdo názor, tohle byla čistě lobbystická akce..... a do výroby biopaliv se u nás už investovalo strašně moc (včera hezky popisovali že i už uskutečněné investice by byly zbytečné pokud by k navýšení nedošlo - prostě automaticky předpokládali že se to zvýší, takže ty fabriky už stojej a řepka roste... no a tak si samozřejmě zemědělsko-zpracovatelská lobby výsledek dobře ohlídala). Bohužel.

    Hlasování se mi třeba v případě TOP vůbec nelíbí ale tam to ještě dokážu pochopit, protože oni docela dají na ekonomiku a teď to nerozšířit to by byly velký ztráty, ale kde mne to šokovalo jsou třeba ti Zelení - protože oni už delší dobu říkali že od biopaliv ustupují a u nich by to ekologické hledisko mělo převažovat.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ALESH: Vážně? Jak se ta homofobie projevuje? A jak se projevuje ta netolerance? Že vysílají své občanské hlídky masakrovat bezdomovce (VV)? Nebo v parlamentu na adresu homosexuálů vykřikují, že jsou to úchylové (KDU)?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALCATOR: sso je zas plna homofobu a netolerantnich lidi :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    SSO už vidim co je.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Já už to jednou psal o bytí a nebytí Kalouska, kterej vás jedinej z TOP09 nejvíc sere rozhodnou je a jen voliči ze Středočeskýho kraje, kde kandiduje.

    A volba SSO ? Kdo to je ?? Zkuste to mít celý někde ve schránce a sem vkládat, díky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SIR_HUMPHREY: to je vec principu. bud primichavat, nebo neprimichavat (rozumej nutit vyrobce, nebo nenutit). Vsichni tihle aktivisti byli horem dolem pro primichavani, pro statni direktivy v tomhle smeru etc. Ze ted nekdo z nich tvrdi, ze dejme tomu 10 %, 6 % nebo treba 2 % je moc, na veci nic nemeni.

    U predstavitelu "nezelenych" stran, kteri to pomohli protlacit, mam navic dojem, ze ti se neridi nejakymi (ani domnelymi) eko principy, proste hlasuji, jak si zemedelska a zpracovatelska lobby preje. Tim hur. Udelat tohle den pre volbami je jasny signal, kde tak zhruba je na jejich zebricku priorit svobodny trh a obcan.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PONCIK: Volba prezidenta byla smetena, aby se mohlo rychle přistoupit k tématu biopaliv. Paroubek nechce přímou volbu prezidenta, protože v ní by neměl šanci. Zatímco 141 obálek dostatečně tlustých sehnat dokáže, 3 miliony dostatečně tlustých obálek nesežene.

    Takže sice hlasovali pro, ale měli s ODS domluvené, že to zablokuje pod nějakou průhlednou záminkou.

    Včerejšek byl o biopalivách a Kalousek mě tím definitivně dopřesvědčil, že jediná volba kohokoliv, kdo má v hlavě mozek, je SSO.
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    PONCIK: zatím se drbou prohřešky pravice :)) to že JP jeden den tvrdí A, druhý den B, třetí den C a za A by zavíral je všeobecně známo :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    A to že byla včera smetená přímá volba prezidenta, kterou si JP prosadil do programu omráčen svým současným volebním úspěchem, už nikdo nezmiňujete . ??.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    to e to co tady psal Fin, i ekologicke organizace uz zjistily ze je to pruser a davaji od toho ruce pryc, Bursik to musel vedet, coz ukazuje jak se zeleni nedaji koupit. Vzhledem k peticim otevrenym dopisum a humbuku kolem bych rekl ze to vedeli nebo aspon tusili vscihni poslanci...
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    ještě k těm biopalivům - včera v událostech komentářích byl Rovenský z Greenpeace a dost mne překvapilo, že oni jsou také spíše proti a třeba 10% podíl biopaliv který si stanovila EU jako cíl do budoucna by z fleku zrušil.... i těch stávajích 6% je podle něj moc.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KYTT: proc myslis? nejsem... i kdyz pri skole jsem chvilku ucil :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam