• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    "Nová" politická strana... Dobrá, špatná?



    Volby do krajských zastupitelstev 2012

    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALCATOR: WEREWOLF: dobre omlouvam se, bylo to neuvazene, nechci se hadat. Lidi ktere znam (i osobne) a kteri jsou v SSO, mi tak prijdou. S programem to nema co delat.
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    ALESH: při vší úctě, jako bejvalej člen SSO to vidím jinak:
    SSO není plná "homofobu a netolerantnich lidi"
    To je kec děsnej.
    SSO je spíš (dneska) plná pošuků, scientologů, vyhořelejch ODSáků a amatérů, ale
    že by to banda netolerantních lidí, to ani náhodou!!!
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    CROSS: souhlas, podle mne to hlasování vůbec nebylo o tom jaký má kdo názor, tohle byla čistě lobbystická akce..... a do výroby biopaliv se u nás už investovalo strašně moc (včera hezky popisovali že i už uskutečněné investice by byly zbytečné pokud by k navýšení nedošlo - prostě automaticky předpokládali že se to zvýší, takže ty fabriky už stojej a řepka roste... no a tak si samozřejmě zemědělsko-zpracovatelská lobby výsledek dobře ohlídala). Bohužel.

    Hlasování se mi třeba v případě TOP vůbec nelíbí ale tam to ještě dokážu pochopit, protože oni docela dají na ekonomiku a teď to nerozšířit to by byly velký ztráty, ale kde mne to šokovalo jsou třeba ti Zelení - protože oni už delší dobu říkali že od biopaliv ustupují a u nich by to ekologické hledisko mělo převažovat.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ALESH: Vážně? Jak se ta homofobie projevuje? A jak se projevuje ta netolerance? Že vysílají své občanské hlídky masakrovat bezdomovce (VV)? Nebo v parlamentu na adresu homosexuálů vykřikují, že jsou to úchylové (KDU)?
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALCATOR: sso je zas plna homofobu a netolerantnich lidi :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    SSO už vidim co je.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Já už to jednou psal o bytí a nebytí Kalouska, kterej vás jedinej z TOP09 nejvíc sere rozhodnou je a jen voliči ze Středočeskýho kraje, kde kandiduje.

    A volba SSO ? Kdo to je ?? Zkuste to mít celý někde ve schránce a sem vkládat, díky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    SIR_HUMPHREY: to je vec principu. bud primichavat, nebo neprimichavat (rozumej nutit vyrobce, nebo nenutit). Vsichni tihle aktivisti byli horem dolem pro primichavani, pro statni direktivy v tomhle smeru etc. Ze ted nekdo z nich tvrdi, ze dejme tomu 10 %, 6 % nebo treba 2 % je moc, na veci nic nemeni.

    U predstavitelu "nezelenych" stran, kteri to pomohli protlacit, mam navic dojem, ze ti se neridi nejakymi (ani domnelymi) eko principy, proste hlasuji, jak si zemedelska a zpracovatelska lobby preje. Tim hur. Udelat tohle den pre volbami je jasny signal, kde tak zhruba je na jejich zebricku priorit svobodny trh a obcan.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PONCIK: Volba prezidenta byla smetena, aby se mohlo rychle přistoupit k tématu biopaliv. Paroubek nechce přímou volbu prezidenta, protože v ní by neměl šanci. Zatímco 141 obálek dostatečně tlustých sehnat dokáže, 3 miliony dostatečně tlustých obálek nesežene.

    Takže sice hlasovali pro, ale měli s ODS domluvené, že to zablokuje pod nějakou průhlednou záminkou.

    Včerejšek byl o biopalivách a Kalousek mě tím definitivně dopřesvědčil, že jediná volba kohokoliv, kdo má v hlavě mozek, je SSO.
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    PONCIK: zatím se drbou prohřešky pravice :)) to že JP jeden den tvrdí A, druhý den B, třetí den C a za A by zavíral je všeobecně známo :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    A to že byla včera smetená přímá volba prezidenta, kterou si JP prosadil do programu omráčen svým současným volebním úspěchem, už nikdo nezmiňujete . ??.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    to e to co tady psal Fin, i ekologicke organizace uz zjistily ze je to pruser a davaji od toho ruce pryc, Bursik to musel vedet, coz ukazuje jak se zeleni nedaji koupit. Vzhledem k peticim otevrenym dopisum a humbuku kolem bych rekl ze to vedeli nebo aspon tusili vscihni poslanci...
    SIR_HUMPHREY
    SIR_HUMPHREY --- ---
    ještě k těm biopalivům - včera v událostech komentářích byl Rovenský z Greenpeace a dost mne překvapilo, že oni jsou také spíše proti a třeba 10% podíl biopaliv který si stanovila EU jako cíl do budoucna by z fleku zrušil.... i těch stávajích 6% je podle něj moc.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KYTT: proc myslis? nejsem... i kdyz pri skole jsem chvilku ucil :-)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    videls jenom sestrih nebo cele to video?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    FIN: jo, vim. Ale rekl jsem si, ze voleni podle 'sance se tam dostat' je jedna z veci ktera nasi politice vylozne jde k duhu
    FIN
    FIN --- ---
    MARWIN: největší problém je, že ale pořád mají šanci se tam dostat, slušnou, a mají pár rozumných tezí. dokonce i ten kalousek, ať je jakej chce, je někdy má. což se o řadě dalších blbců už vůbec říct nedá.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FIN: Teda, nevim, jestli od tebe mam ještě ignoraci, ale čekal bych, že ty to tam topce hodíš... docela si mě tu zprudil, když jsem někdy v únoru řikal, že to je jenom další banda oportunistickejch čuráků...
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    FIN: ja uz zustanu u SSO, soucasni zatsupci TOP v parlamentu ses vymi dosud provedenymi akcemi uz u mne shodili dost
    FIN
    FIN --- ---
    KYTT: jenže já nejsem svobodný - kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že ještě dneska odpoledne jsem silně uvažoval o top 09. což kolega druss může dosvědčit a i celé mé okolí. s pochopením psaného textu máš problém ty. záznamy jsou totiž příliš evidentní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam