• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    BOBR
    BOBR --- ---
    THE_MIRACLE: Vždyť toto říkal už před volbami, nevím proč bych měl být překvapen.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE: Začíná mi připadat, že to pan Kalousek s úsporami trochu přehání... Jsem celkem rád, že jsem nakonec TOP09 nevolil právě kvůli němu...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Mladé lidi připraví změny ve stavebním spoření o desítky tisíc – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/finance/207926-mlade-lidi-pripravi-zmeny-ve-stavebnim-sporeni-o-desitky-tisic.html
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    ať už Hybášková zabila cokoliv, je už od ní SNAD pokoj
    CENDA
    CENDA --- ---
    ROMANET: Nemluve o zabiti EDS...A nasledne spojeni s cernoprdelnikama minuly rok...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    hybášková je takovej inventář snad všech myslitelnejch voleb...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ALCATOR: politik musí oblbovat masy. politika není o tom, dělat si něco dobře... politika je o tom získat moc a přes ní se pak snažit dělat věci dobře. a cesta k moci nevede přes půlnoční debaty na čt2 o vlivu islámu na separatismus na severním kavkaze.

    hybášková může bejt super, ale neni to vůdce. to je v posledních pěti letech dobře vidět, tak nevim, proč to testovat znova.

    v jedněch volbách jsem ji dokonce kroužkoval, ale zklamala prostě... zabila snk a primátorkou prahy taky nebude...
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    PATISLAV: proto píšu : "kooperace s EDS Jany Hybáškové té straně uškodila minimálně u konzervqtivní části jejich elektorátu"
    Nikoliv, že by kvůli Hybáškové nevolil lidovce vůbec nikdo...
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    _BENNY: jo, s tim se v demokratickym zrizeni neda nic delat, tedy jinak nez na spolecensky urovni :) ale vzhledem k tomu, ze v okoli znam lidi, co voli DSSS, hrde se k tomu hlasi a vubec jim to nerijde divny, tak tam asi sance s "premluv frantu" prilis vysoka neni :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LENNOX: no jasne, tak at jim seberou volebni pravo nebo tak neco... ale nechapu proc by se mela kastrovat moje volebni prava ;-)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    _BENNY: ze kdyz blbci franta s pepou zvoli treba komance, tak uz zadny mit nebudes :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ALCATOR: zase nejake socialni inzenyrstvi. lidi jsou blbi, skoci na kde co, to uz vsichni davno vime od te doby co jsme chodili do materske skoly... no ale co ja s tim? jak se nizke IQ u Franty a Pepy tyka MEHO volebniho prava?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ALCATOR: ale ksicht je přeci hrozně důležitej. Návrh může být sebelepší, ale když ho navrhne nedůvěryhodná osoba nebo strana, můj hlas nedostane. Sankcionování nemá smysl, protože nikdy předem nemůžeš odhadnout všechny svízele. Politický program je příliš komplexní záležitost, než abys mohl navrhnout rozumný metr, podle kterého jeho plnění měřit.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ROMANET: Chápu, že dnešní politika funguje tím stylem, jehož absenci Hybáškové vytýkáš, jenže je to styl "TESCO VALUE": Udělejte to levný a oblbněte tím masy.

    Třeba se jednou dočkáme doby - nebo se možná té doby dočkají naši vnukové - kdy podstatné bude, co navrhuješ, a ne, jaký marketing tomu dokážeš udělat.

    Letošní volby byly rozhodnuty bradavicí v obličeji Jiřího Paroubka a jeho cca 50% nadváhou. Super. Jsem fakt nadšenej, že nám bude vládnout skvadra sex-appeal obdařených hvězd Nečas/Kalousek/John, ačkoliv dvě třetiny z nich už prokázaly své "schopnosti", a o tom třetím víme, že nějaký čas dělal investigativní žurnalistiku, během které si vypěstoval slizký hlas šeptající bulvární "Na vlastní oši!", a později pro ministerstvo dělal zbytečný a předražený časopis.

    Líbilo by se mi, kdybych před volbami dostal nabídku programů BEZ názvů politických stran/kandidátů, kteří za těmi programy stojí. S tím, že by volební systém musel samozřejmě garantovat, že některý z těch programů získá dostatečnou podporu, aby mohl být kompletně prosazen, a pokud by se jeho tvůrci následně od programu odchýlili, byli by sankcionováni. Fikce? Jistě, ale mám pocit, že dnes je to až příliš rozhodováno "ksichtama" a příliš málo rozhodováno "návrhy".

    Co ale ostatně čekat v zemi, kde se už 20 let z médií jak z porouchané gramofonové desky ozývá "levice a pravice", a nikdo přitom neřekne, že po levicové vládě Václava Klause nastoupil Zeman a musel dělat pravicové kroky...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    nevim nevim hybášková. definitivně pohřbila snk-ed, straně nedala žádný impuls. tak nevím, proč ji volit v jiné straně. to jsou tihle "super lidé", kteří jsou strašně moc fajn, ale ať dělají, co dělají, tak to vždycky kazí.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CROSS: neřekl bych, že nás bylo víc :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PATISLAV: no jak vidno, hlasy ateistu KDU nespasily ;-]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    WEREWOLF: jako ateista jsem KDU volil :). A to právě kvůli Hybáškové. Je fakt, že kdyby kandidovala sama nebo za TOP09, byl bych raději, ale KDU mi překvapivě velmi seděla i z hlediska programu. Nejsem ten typ člověka, co by odsuzoval politickou stranu jen kvůli jinému názoru na pár podřadností, jako je třeba existence či neexistence pohádkové postavy ;).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    WEREWOLF: ok... s tim souhlasim bezvyhradne
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    _BENNY: já píšu že zelení jsou (nikoliv byli) pro pravičáka nevolitelní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam