THE_MIRACLE: viz co jsem napsal. ať si hasiči udělají své hasičské odbory, spojí se sestrami a přijdou s tím, aby se jejich platy a platy sester řešily odděleně od byrokracie. rázem mají mou podporu. hasiče potřebuju připravené, abych neuhořel, kdyby hořelo. sestry potřebuju, aby se o mě staraly v nemocnici a dělaly to dobře a ne s odporem.
ale co nepotřebuju je banda mizerů pospávajících na některých úřadech a ministerstvech za mé peníze a ještě k tomu, když už tam jednou za čas přijdu, si mě posílající z místa na místo jak horkej brambor, protože "nevědí", "nemohou" a eventuálně "bychom rádi, ale tady se píše". ty nepotřebuju a mám takový pocit, že nepotřebuju ani jejich nadřízené produkující hovadské komplikační předpisy evropštější než sama eu a šijící zakázky na státní software digitalizované správy na míru woknům a IE, aby jejich neschopní kámoši pak produkovali speciální softwary na toto ledabyle a starobyle namísto moderních, flexibilních nezávislých platforem všeho druhu. a kvet výnosnej byznys.
jinými slovy, máme přeúředníkováno, to asi celá evropa, a hasiči a sestry a další už by vážně měli pochopit, že úředník není jejich spojenec, ale že oni jsou úředníkovou živou záštitou, co to pak taky za úředníky odskáče.