VIR_KENNY: Sakra chlape, až zase mi vkládáš do huby věci, který netvrdím, nikdy jsem netvrdil a s nima polemizuješ. Nemám rád rozebírání příspěvků větu od věty, tak jen body:
- netuším jakého bloggera máš na mysli, v mých bookmarkách je z blogů J.T.Times, Gobers, Šádí Shanaáh a tím to končí. který z nich bloguje každý den a ještě k tomu dává videa?
- podsouváš mi, že neuznávám zaměstnanecký práva; odkud jsi zase vytáhl tenhle nesmyl? (když pominu, že se dobře proti němu bojuje) To, že mi vadí primitivní demagogie vedení odborů neznamená, že neuznávám jejich velmi významnou roli v dnešní společnosti; začni prosím polemizovat s tím, co skutečně tvrdím (jestli to nebude zase tvoje dojmologie jako u ateismu a progresivní daně)
- arogantní buržoazie - bla, bla, bla .... řečeno tvými slovy, hraješ si se slovy, abys v tomhle případě mě tlačil do defenzivního postoje. Tyhle třídy dávno neexistují, nehodlám si na ně hrát, bylo by to směšné. Ty tohle přestaň ostatním podsouvat.
Jakypak argumenty, dyt jsou to vejmysly uvedomelyho pravicaka (ovsem ciste ideologicky, nikoliv fakticky).
Opět hezký útok ad hominem. Osobně se za pravičáka nepovažuju. Dokonce jsem nevolil pokaždé pravicové strany, byť většinou ano. Snažím se o věcech přemýšlet a kladu si otázky a hledám jaké řešení je v dané situaci nejlepší. A když zjistím, že dříve udělané závěry nejsou správné, tak svůj názor opravím. Jak jsme si ale ukázali v jiném klubu, tvůj otcovsky komplex, jak jsi to nazval, ti otázky klást zakazuje. Jsi ochoten debatovat pouze s lidmi, kteří napřed přijmou tvůj názor. Jinak útočíš.
Ale z tvého příspěvku se zdá, že rudým hadrem zde v tomto klubu jsem pro tebe hlavně já. Dej si mě, prosím, do ignore listu, nebo na mě aspoň nereaguj, třeba začneš argumentovat a přemýšlet.