GREATDRAKE: Piráty jsem volil, protože to byl experiment ve vnitřním fungování strany. Dokonce jsem uvažoval se v nich i angažovat, přestože mne tam iritovali někteří lidé a jejich rétorika. Přišla mi to jako zajímavá komunikační platforma, včetně toho že by se rozpadla jakmile by se dostala do parlamentu - protože to je část procesu který mně zajímal. Tuhle část ale zastali veverky. Před pár měsíci jsem ale přestal sledovat dění kolem nich, už jsem to nestíhal, ale např. vnitřní očistec od tržních fanatiků mně potěšil - např. i tím, že člověk vidí, jak fungují ty procesy uvnitř, jakým způsobem se zbavují lidí apod.
BIDAK: Kňourání je když po někom něco chceš, ale sám to nehodláš dělat. Já popsal jen stav věcí a že bych si to přál jinak, neříkám že to jinak máte dělat vy. Jsem konstruktivní v popisu, jakým fungují zástupci TOP09 na MK/NKP a jakou formu správy volí na daných úrovních. Jak by to mělo být: spíš vychází z komunikace s lidmi co pracují v podobných institucích v jiných evropských zemích.
FIONOR: Několik omylů za sebou.. nemáš si co lichotit, osobně se mne za posledních mnoho let dotkla jen kámošova smrt a jedna nenaplněná láska, ale asi narážíš na BÍDÁKOVO nařčení z kňourání, s čímž zřejmě taky nemáš nic společného. Za druhé, neudával jsem tu žádnou argumentaci ale popis věcí, jak je vidím. Argumentace slouží zpravidla k přesvědčování a já argumenty neuváděl z čehož vyplývá že jsi dotahoval nějaké své pocity, spíše než argumenty. Ale lichotí mi že jsi tak mimo. Co se týče mé otázky, již jsem odpověděl, ptám se protože se zajímám o vaše postoje.