• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Já tady na severu volil TOPku v čele s p. Drábkem, dodneška podle mně jeden z nejslušnějších členů vlády společně s p. Hegerem.
    P. Kalousek mně nejvíc dožral svým takřka dokonaným spojením s J.Paroubkem + komunisty, to mu opravdu nelze zapomenout.
    A K. Schwarzenberg byl od začátku tou nepřehlédnutelnou tváří v čele TOPky, tak jako V. Klaus v nejsilnějších dobách ODSky.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR: Jeho pusobeni ve funkci namestka ministra obrany a jeho podil na pandurech ti taky nevadi?
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR: Prestoze je to inzenyr chemik? :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: jak si se vyrovnal s faktem, ze tolikrat podporil svym hlasovanim schodkovy rozpocet? neni to priklad spis nekonzistence?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    narazil jsem na zajimavy projekt http://parlament.m-core.net/
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: cim te presvedcil o tom, ze je to pro tebe nejlepsi zastupce?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    obratme list prosim:
    mam navrh na anketu nebo spis jen slovne, ktery poslanec z TOP09 je ten, kvuli kterym jste je volili. dik.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    CROSS: Clovek, ktery nema hlavu ve vlastni prdeli si dokaze udelat z faktu jasny obrazek. A priste (nebo lepe nikdy) Karla proste volit nebude. Ja ho nikdy nevolil a nikdy bych to neudelal.

    Krome toho pozadujes neco, co zcela pochopitelne neexistuje. Protoze pokud by to existovalo, tak uz Karlik bruci, vis? Jsou to proste ty desitky neprimych dukazu a faktu, ktere vyzaduji jiste pouziti mozku a zapojeni alespon minima dedukce :-)
    PONCIK: A ja znova opakuju, ze nejde o to, ze neslo o jeho funkci kanclere. Ale je fakt, ze jako Havluv velkej kamarad mel ty restituce sakra ulehcene. A je naprosto jedno v jake funkci byl.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    CROSS: protoze, napsat clanek na zaklade napr predrazenosti nejake zakazky nebo doslechu od znameho, je neco jineho, nez najit puzitelny dukaz usvedcujici odpovedneho cloveka (najit vubec odpovedneho cloveka za cokoli byva problem). Potrebujes povoleni k pristupu ke konkretnim informacim a i kdybys je mel, ani to nemusi nekdy stacit vzhledem k nasim zakonum. Je jasne, ze dobry clanek by mel prinaset alespon dostupne informace, popripade uvest sve zdroje (ale to zase novinari tvrdi, ze je musi chranit, coz nekdy i byva pravda). Je fakt, ze clanek neobsahuje jedinej link a ctenari overovani trvzeni vubec neulehcuje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLUMO: proč by nečetl a nepředložil, když má čas psát a číst slátaniny typu toho níže odkazovaného textu o zrádci českých národních zájmǔ.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    CROSS: otazka je: jestli je nekdo vubec predlozi a druha jestli je nekdo bude vubec cist.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLUMO: takže raději zůstaneme u nevyvratitelných nařčení, no to je super přístup. Jeden by se nemusel hned soudit, stačí předložit věrohodné informace (známé též jako důkazy), veřejnost si to přebere.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    PONCIK: Od urcite urovne uz se delaji smela tak, ze se da tezko dokazat, ze se porusuje zakon. Na vsecko se najimaji poradci a konzultanti. Tihle lidi nedelaji vsecko sami, ale maji penize, za ktere si najmou nekoho dalsiho. pokud je potreba zakon porusit, tak se na to sezene clovek navic, ktery je ochotny riziko podstoupit. Myslis, ze kdyby to bylo tak snadne, tak, ze by to protivnici pana Knizete jiz davno neudelali? V mensim jsem vse videl na svem pracovisti. Trestnim oznamenim malokdy neco vyresis, k odsouzeni by stejne nedoslo. Nehlede na fakt, ze vztahy mezi politikou a soudy jsou u nas jeste porad z minula velmi uzke.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MARNEYY: Píšu .... kancléře/poradce ... si prezidenti vybírají dle svého bez jakýchkoliv voleb . A p. Hájek je kancléř a Karel Schwarzenberg byl kancléřem.
    Víte a máte důkazy o nekalých finančních machinacích Karla Schwarzenberga ? Tak potom podávejte trestní oznámení nebo jen fabulujete, aby jste se zalíbil. Myslím že u Vás b je správně.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    PONCIK: Poradce prezidenta neni politicka funkce. Ten si muze placat co chce. Pokud ma nekdo problem to rozlisit, to mne mrzi. U Karla jde o uplne jine veci. V jeho pripade hlavne o prachy.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    PONCIK: jakobys nevedel, jak to chodi
    FREELA
    FREELA --- ---
    WikiLeaks: Schwarzenberg odmítl žádost o uskladnění iráckého uranu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/243723-wikileaks-schwarzenberg-odmitl-zadost-o-uskladneni-irackeho-uranu.html?ref=ostatni-clanky
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Pane Marný ať Vámi oblíbený grafoman Adam B. Bartoš podá na Karla Schwarzenberga
    po pročtení asi tak 30 trestních oznámení, čas, ostrý brk a bystrý rozum na to jistě má.

    Jen tak na okraj, poradce prezidenta Klause p. Hájka také nikdo nevolil a ve funkci je již od páně Klausova prvního zvolení. Prostě čeští prezidenti po roce 89 si své kancléře/poradce vybírají podle svého uvážení
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Nevoni to, ja vim :-) Ale kdyz si date trochu pracii a dohledate si par faktu, zjistite, ze ten clovek nevari z vody.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    KYTT: co to je za zoufalce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam