• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ALCATOR: Coz poukazuje na jistou zkazenost celeho naroda, ale to je jina vec...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KEMAL: Ano, z občanského hlediska je relevantní, že poté, co opustil domovskou stranu a založil novou, tak dokázal získat dost hlasů na to, aby se dostal do parlamentu, a dokonce i do vlády.
    Prostě: 16% voličů ho CHCE, je jejich zástupcem, takže
    (a) nějakých 800 000 lidí má za to, že ať už provedl Kalousek případně cokoliv, jim to nevadí
    (b) ostatní mají smůlu, protože orgány činné v trestním řízení nezjistily v dostatečně krátké době nic, za co by ho mohly stíhat.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ALCATOR: to je ale relevantní jen pro orgány činné v trestním řízení
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MARNEYY: Jakýkoliv Kalouskův "zlo"čin z let 90. je už promlčený.
    To u Bárty (2010-11) neplatí.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    "Schwarzenberg se opakovaně ukázal být spolehlivým a čestným vyjednávačem v takových otázkách" a americká ambasáda jeho analýzu pokládá za věrohodnou. Po přímém rozhovoru mezi velvyslancem a ministrem zahraničí považuje americká strana českou odpověď za "definitivní", uvádí se v depeši.

    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR: To jsou stejne argumentacni obraty, ktere pouzivaji priznivci VV v pripade Barty. Skoro doslova. Ovsem v tomto pripade je to pro volice TOP09 zcela neprijatelne. Halt neni politik jako politik :-)
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Policie prý hledá bloggera, který hrozí Kalouskovi smrtí - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/policie-pry-hleda-bloggera-ktery-hrozi-kalouskovi-smrti-pkq-/domaci.aspx?c=A110911_170839_domaci_abr

    A co na to Kalousek? Prý nic, prý mu výhružné e-maily a SMSky chodí denně.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: posledne sme tu diskusi uzaverli s tim, ze pan Kalousek, byt mu nikdo neprokazal odpovednost, musel o vsech zakazkach a jejich prubehu vedet. To ze spolupracoval s lidmi, kteri na zakazkach pracovali a neipskal na pistalku muze byt povazovano v ocich nekterych lidi za neprijatelne jednani ve statnim uradu.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    "Wikileaks žila v minulém týdnu i naše republika, a to když se na web dostala depeše, ve které stálo, že Kalousek si přišel při plánování nákupu švédských gripenů na tolik peněz, že si teď může dovolit být nejpoctivější muž ve vládě."

    Američtí diplomaté se podle WikiLeaks zajímali o jednání Kalouska s Paroubkem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/242940-americti-diplomate-se-podle-wikileaks-zajimali-o-jednani-kalouska-s-paroubkem.html
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PONCIK: Na druhou stranu kdyby to spojeni s komunisty nenavrhl, situace se tehdy mohla vyvinout uplne jinak. Lze jenom spekulovat nakolik to byla realna snaha a nakolik to byla promyslena snaha o mobilizaci zbytku politicke sceny ...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Já tady na severu volil TOPku v čele s p. Drábkem, dodneška podle mně jeden z nejslušnějších členů vlády společně s p. Hegerem.
    P. Kalousek mně nejvíc dožral svým takřka dokonaným spojením s J.Paroubkem + komunisty, to mu opravdu nelze zapomenout.
    A K. Schwarzenberg byl od začátku tou nepřehlédnutelnou tváří v čele TOPky, tak jako V. Klaus v nejsilnějších dobách ODSky.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR: Jeho pusobeni ve funkci namestka ministra obrany a jeho podil na pandurech ti taky nevadi?
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR: Prestoze je to inzenyr chemik? :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: jak si se vyrovnal s faktem, ze tolikrat podporil svym hlasovanim schodkovy rozpocet? neni to priklad spis nekonzistence?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    narazil jsem na zajimavy projekt http://parlament.m-core.net/
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: cim te presvedcil o tom, ze je to pro tebe nejlepsi zastupce?
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    obratme list prosim:
    mam navrh na anketu nebo spis jen slovne, ktery poslanec z TOP09 je ten, kvuli kterym jste je volili. dik.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    CROSS: Clovek, ktery nema hlavu ve vlastni prdeli si dokaze udelat z faktu jasny obrazek. A priste (nebo lepe nikdy) Karla proste volit nebude. Ja ho nikdy nevolil a nikdy bych to neudelal.

    Krome toho pozadujes neco, co zcela pochopitelne neexistuje. Protoze pokud by to existovalo, tak uz Karlik bruci, vis? Jsou to proste ty desitky neprimych dukazu a faktu, ktere vyzaduji jiste pouziti mozku a zapojeni alespon minima dedukce :-)
    PONCIK: A ja znova opakuju, ze nejde o to, ze neslo o jeho funkci kanclere. Ale je fakt, ze jako Havluv velkej kamarad mel ty restituce sakra ulehcene. A je naprosto jedno v jake funkci byl.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    CROSS: protoze, napsat clanek na zaklade napr predrazenosti nejake zakazky nebo doslechu od znameho, je neco jineho, nez najit puzitelny dukaz usvedcujici odpovedneho cloveka (najit vubec odpovedneho cloveka za cokoli byva problem). Potrebujes povoleni k pristupu ke konkretnim informacim a i kdybys je mel, ani to nemusi nekdy stacit vzhledem k nasim zakonum. Je jasne, ze dobry clanek by mel prinaset alespon dostupne informace, popripade uvest sve zdroje (ale to zase novinari tvrdi, ze je musi chranit, coz nekdy i byva pravda). Je fakt, ze clanek neobsahuje jedinej link a ctenari overovani trvzeni vubec neulehcuje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLUMO: proč by nečetl a nepředložil, když má čas psát a číst slátaniny typu toho níže odkazovaného textu o zrádci českých národních zájmǔ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam