• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    No Bacha Bursík kandiduje i do Senátu !!
    Takže flusnutí do tváře těm v komunálu jen dřete, dřete, ale my si tam stejně nasadíme Greenhorna .
    No ještě že nebydlím v Praze, jenže tenhle LESník bude krafat do všeho, klasický nový koště .
    Zkrátka je to hnus velebnosti .).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    TERMOT: Myslel jsem, že z té 7 je tam jen část, ale vypadá to, že je tam celá. Tam to asi bude mít těžší, než na Praze 1.
    TERMOT
    TERMOT --- ---
    K Bursíkovi... nejedná se jen po Prahu 1, ale také celou Prahu 7, část dvojky, část šestky a o Troju....to je volební obvod, kde kandiduje
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    PONCIK: Topka Bursíka přetáhnout chtěla (jako Pospíšila). Ale Bursík nechce. Ta podpora má z hlediska obou stran svojí logiku. Z hlediska Top 1) Top nemá v Praze lidi - nepůjde do prohrané bitvy se slabým kandidátem. 2) Navíc se tu rozpadá (TOP a STAN kandidují ve volbách odděleně proti sobě - neznám bližší informace - možná někdo z Top ví co je za tím a překvapuje mě, že se to tu neřeší - protože z hlediska Topky jde o větší kauzu, než Bursík). Tím spíše to chce nějaký dobrý výsledek 2) S určitou částí Top09 měl Bursík dobré vztahy (Kníže a lidé kolem něj - ostatně byl to právě Bursík, kdo tím, že z Knížete udělal ministra ho objevil pro velkou politiku (jako senátora by si ho Kalousek nikdy nevšiml a nikdy by se s ním nedal dohromady). V podstatě se dá se říci, že Top za to, kde je v tomhle dost vděčí Bursíkovi (i když to tak rozhodně nechtěl :-)). Bez Knížete by Kalousek byl někde úplně jinde. 3) V postojích k EU, lidským právům, ekonomice atd. není TOP od Bursíka nějak vzdálená.

    Z hlediska Bursíka je to taky jasné - podpora od silné strany.

    Kalousek tenhle do jisté míry kontroverzní krok samozřejmě potřeboval prodat (Topce), takže to možná skoro vypadalo, že jde o Bursíkův přestup.


    KYTT: To není tak jednoduché - P-1 je svým způsobem maloměsto, Bursík jako resident tam má silnější vazby (tj. kdekoliv jinde by Bursíkova kandidatura měla mnohem menší šanci), Hampl také imho není až tak známý, aby byl jasný favorit. Bursík je profláklejší a jak píše ZAPPO vadí jen části zelených (tím že je mimo SZ tak i řadě z nich už méně) a pak asi voličům ODS.
    Navíc teď s podporou Top se Bursíkovy šance dost zvýšily. Vyhráno nemá, ale bez šance rozhodně není.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Proti Hamplovi imho Bursík bez šance :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: on neprestupuje, zůstává v LESe, ale je kandidátem TOPKY ;)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: No politika samosebou a tenhle přestu na kvadrát .(.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: co smrdí prachama a moci?! politika jo? :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Ale Bursík má přeci svoji Liberálně Ekologickou Stranu . Amně to vadí, protože to zase smrdí prachama a mocí .((.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Imho bursik fakt vadi jen Zelenym, zbytku je dost jedno...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    nechtěli tříštit hlasy a pote co se nedohodli s Hamplem, neměli nikoho kdo by sel proti Hamplovi, Bursikovi a Schwarzovi... Tak se dohodli s MB. Mě osobně to nevadí, uvidíme co to udělá s těma cca 20tis voliči na Praze 1
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PAULMUADDIB: V Praze si podepsala rosudek smrti, jestli ho teda někam nominujou na kandidátku .(::).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    S tim Bursikem si snad TOPka dela prdel, ne?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Trochu možná i OT, ale třeba tu má někdo recept a nechodí do FB audítka: Jak zrušit z FB stránku od který nemáte práva pro administraci, nechtějí vám je předat ? Ta stránka je neaktualizovaná víc než 2 roky a kazí pověst TOP09 na Chomutovsku. Jakýsi formulář už jsem odeslal
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TOP09 si z rozpoctu obce financuje svoji vlastni predvolebni kampan? :-) Ja vim, Bem to delal taky... tak proc to nezopakovat, co? :-)
    Praha spustila informační kampaň „Víte, že“ (Portál hlavního města Prahy)
    http://www.praha.eu/...t/tiskovy_servis/tiskove_zpravy/praha_spustila_informacni_kampan_vite_ze.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIONOR: Tak v komunalnich volbach neni problem volit konkretni lidi bez ohledu na politickou prislusnost ke strane - takze clovek muze krouzkovat fakt dle libosti. A tech lidi, co jsou zodpovedni je vic, ne jen ten jeden konkretni, medii propirany a stranou stale bezmezne hajeny :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PONCIK: ANO afaik nebude stavet kandidatky vsude :) Takze sance bych nevidel tak zle. Ale Prahu si TOP09 uspesne tim moravakem v pozici prvniho namestka, pozdeji primatora v cele celkem podkopava. Jeste jsem nevidel ani naznak sebereflexe. OpenCard je pruser a pritom jde o vec, kterou ma na radnici v gesci clovek za TOP09 nekolik let. Copak delala cele ty roky pani Vorlickova vi jen ona sama... vypada to ze nic a dneska tam hasej prusery na posledni chvili :-) A pak se div, ze populisticky kecy Babise mnohe oslovi.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: já v Lounech, jednička kandidátky
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Pánové a dámy, kdo se zapojí do komunálních voleb 2014?

    Já, jako kandidát v Chomutově na prvním místě odspoda .). A jediný z čeho mám celkem obavu je ANOnizace ČR a vytvoření koalic podle vzoru PS, kdy KDU nahradí ODS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam