• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Budem Jardovi držet pěsti at mu to letí....by nějakou medajly mohl urvat kdyby byla dobrá konstalace hvězd.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska byl mítink ve Stockholmu a Výškař Bába skončil na Super Grand Prix ve Stockholmu třetí. Zase je ve formě, kéž by to v Berlíně stačilo na nějakou medaili.
    A na Eurosportu zase nic:/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    alespoň jsi se mohl dívat Na etapu na Mot Veroux včera kuwa :(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: já ho právě mám, ale je mi to na hovno, to je to:) ještě minulej rok na něm všechny grand prix byly a teď to nějak zrušili:(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: taky ho nemám dopíče :(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    V pátek a v sobotu byl mítink v Londýně, na Eurosportu h..., což mě nasralo.
    http://www.iaaf.org/GP09/news/kind=100/newsid=52295.html- dobrá zpráva, že Bába je ve formě a vyhrál výšku s 233cm.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUSTFIZZLE: exactly :)
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    GLACIER: Efedrin je pokud vím dost podobný amfetaminům, a to už bych rovnou mohl brát pervitin... ne, to fakt ne.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: On chtěl vydržet a ne umřít :o) 2 měsíce na efedrinu hmmm mňam :oD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUSTFIZZLE: je rozdil kreatin a kreatin ethyl ester..jestli chces fakt vydrzet vykasli se na pripravky a sezen si efedrin.Jinak je tady auditko na potravinovy doplnky optej se primo tam. Tady nejsme tak fundovany :)
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    GLACIER: ZATÍM ještě ne, prozatím jen základní výcvik :)

To druhé se tváří, jako bych měl hodně nabírat svalovou hmotu - jak moc to v tomto případě souvisí se zvýšením síly a výdrže? Totiž, mne těch mých 70kg naprosto vyhovuje...
    A jak vážné je to s kreatinem a dehydratací? O kolik více se zvedne potřeba tekutin?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    RUSTFIZZLE: Glacier Animal Pak měl doma ten by ti to mohl říci. Jinak Animal je jeden z nejlepších preparátů na světě, takže bych se toho nebál a šel do něj.

GLACIER: Poraď woe :o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUSTFIZZLE: jdes na testy na utvar rychlyho nasazeni? Nebo do zasahovky?:)
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    Dotaz: mám před sebou delší dobu (2 měsíce) velmi velkého fyzického (vše od běhu k posilování) i psychického výkonu, a to s minimem spánku (a jídla taky nebude nejvíc).
    Co doporučujete za potravinové doplňky? Přemýšlel jsem o Animal Pak ( http://www.fitness.cz/vitaminy-mineraly/universal-animal-pak-44-s3556024 ), je něco vhodnějšího/mám něco přidat?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Blanka nad laťkou

Jelena už za laťkou se už může usmívat-jeden skok jí stačil k vítězství a udržení v soutěži o jackpot

Tohle už z Říma před týdnem, ale pěkná fotka:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: ale předposlední se 189, ts:) proč tam není nikdo od nás? to maj tak neschopné manažery? Kdyť 189 by skočila Straková, Laláková,...
    Na 100 překážek by v první pětici byla Škrobáková, na osmistovce Lenka Masná
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: se podívej, jak běhá motorová myš stovku :). Hůlavně tam byla moje kočička Amy Acuff uaaaaaaaaaaa. A la shawn merritt zase v pice curin :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Tak Kenenisa mě dneska potěšil, to jsem od něj ani nečekal, že Lagata porazí takhle v pohodičce. A zas jsem čuměl na tu techniku běhu, ten už snad dosáhl úplné dokonalosti, líp člověk snad ani nemůže běžet-perfektní držení těla, optimální frekvence, délka a lehkost kroku. Všimněte si taky, že má narozdíl třeba od Keňanů celkem silný nohy, je vidět, že silové přípravě se věnuje. Etiopani prý jezdí denně velký série kliků, přítahů na hrazdě apod., zatímco průměrnej Keňan prý sotva udělá 20 kliků (na nějakém soustředění asi 3 z 10).

A vůbec se mi líbilo, jak dávali detaily na techniku běhu-Sanya R.-na to že je sprinterka-došlapovala přes vnější část chodidla až skoro na patu. A Usain mi připadal, že celkem málo zvedá koleno, že nohu nějak dává jenom kousek před sebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam