• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    hehe, tak ten vyraz Etiopanky, kdyz si na cilovy care vsimla, ze neni prvni v zavode na 10km byl fakt luxusni :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    zítra v 10 to VYPUKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    RUSTFIZZLE: ajooo vlastně, ty si chtěl ty efedriny vid :oD
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    PLUTO: Protože po dostudování vojenské vysoké školy se chci dostat na jeden bojový útvar a to s sebou nese dost všeobecné požadavky na fyzickou zdatnost. :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUSTFIZZLE: najdi si to ve foru na behej.com
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    RUSTFIZZLE: hmm to tady bude těžký, celý všichni tři co tu přispíváme jsme z Prahy, takže já ti rozhodně neporadím. A k čemu chceš tak všeobecný plán?
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    Tip na nějakého trenéra v Brně? Potřebuju někoho, kdo by mi udělal tréninkový plán na příští 3 roky a pravidelně mne kontroloval... a to dost všeobecný (od sprintů přes 3km po maraton, shyby, kliky, plavání, běh s 30kg báglem a podobně).
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    15.-23.
    já budu pryč a zas nic neuvidim:/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: kdy je ted to mistrovstvi chlapci?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    no kdo by mohl vyhrát nějakou medaili? vlastně možná jenom Špotáková.. když bude přát štěstí, tak možná i Jarda a Šebrle.. když ještě větší štěstí, tak Věra Cechlová.. a když se stane zázrak, tak i Škrobáková
    jinak mě už nikdo nenapadá
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Budem Jardovi držet pěsti at mu to letí....by nějakou medajly mohl urvat kdyby byla dobrá konstalace hvězd.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska byl mítink ve Stockholmu a Výškař Bába skončil na Super Grand Prix ve Stockholmu třetí. Zase je ve formě, kéž by to v Berlíně stačilo na nějakou medaili.
    A na Eurosportu zase nic:/
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    alespoň jsi se mohl dívat Na etapu na Mot Veroux včera kuwa :(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: já ho právě mám, ale je mi to na hovno, to je to:) ještě minulej rok na něm všechny grand prix byly a teď to nějak zrušili:(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: taky ho nemám dopíče :(
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    V pátek a v sobotu byl mítink v Londýně, na Eurosportu h..., což mě nasralo.
    http://www.iaaf.org/GP09/news/kind=100/newsid=52295.html- dobrá zpráva, že Bába je ve formě a vyhrál výšku s 233cm.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    RUSTFIZZLE: exactly :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam