• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    no mě teda nejvíc potěšil Svoboda, jedinej českej běžec v současnosti, kterej má reálnou naději se prosadit ve světový konkurenci
    a v létě je mistrovství Evropy, tam může i vyhrát
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Bolt je přísňák a takovej malej fenomén, ale spíš mě potěšil ten Jakub Holuša.... je to naděje na lepší zítřky :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: bolt je VELKy ZLO :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    MAKOSHARK: podle trávy na fotce a nápisu "Česká spořitelna" na čísle fotka evidentně není ze závodu v Karlsruhe, za omyl se omlouvám:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bolt zahájil sezónu čtvrtkou za 45,86 http://www.iaaf.org/news/kind=100/newsid=55551.html

A minulý týden jsem kromě Lenky Masné (zatím druhá letos v tabulkách) vynechal další skvělé výkony -Petr Svoboda vyhrál mítink v Karlsruhe za 7,50 na 60m překážek (český rekord) a porazil i Allena Johnsona "This is unbelievable!" a thrilled Svoboda said. "I have good technique and my coach tells me that I get better from race to race and that I could run 7.46 in Doha. I would like to win a silver medal there. It is great to beat Allen Johnson – he is my idol and I watch him on video almost daily to improve my technique."

A Jakub Holuša běžel osmistovku za 1:46,09, další halový český rekord, byl druhý, porazil ho těsně jenom Borzakovskij o 15 setinek.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    pár výsledků: Blanka skočila 206 v hale, Meseret Defarová dneska 8:24 na trojce, zhruba půl sekundy za sv. rekordem. Bernard Lagat dneska pětku za 13:11, před týdnem míle za 3:56; před týdnem ale Paul Koech pětku za 13:03 v hale! Jinak Galen Rupp pětku za 13:14, je to Američan běloch. Rupp, Tegenkamp, Ritzenheim, to jsou všechno běloši, co dokážou pětku pod 13 minut. Pak Ryan Hall maraton za 2:06 a pár výsledků: Blanka skočila 206 v hale, Meseret Defarová dneska 8:24 na trojce, zhruba půl sekundy za sv. rekordem. Bernard Lagat dneska pětku za 13:11, před týdnem míle za 3:56; před týdnem ale Paul Koech pětku za 13:03 v hale! Jinak Galen Rupp pětku za 13:14, je to Američan běloch. Rupp, Tegenkamp, Ritzenheim, to jsou všechno běloši, co dokážou pětku pod 13 minut. Pak Ryan Hall maraton za 2:06 a Allan Webb patnáctistovka asi za 3:32; v současnosti má Amerika nejlepší bílé běžce.

Pak Borzakovskij 1:45 na osmistovce porazil Súdánce Ismaila v Düsseldorfu, Lenka Masná tam byla druhá na osmistovce za 2:02! Marcela Lustigová na patnáctistovce šestá za 4:14
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: o 3 minutky no....vypadá to že rekord dlouho zůstane rekordem :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    http://www.iaaf.org/news/kind=100/newsid=55359.html už je to slabší, obávám se, že už ho nikdy nepřekoná
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: ouu tak to jsem na něho zvědavej jak se stim popasuje....doufám, že ho dá.
    Jsem zvědavej jestli někdo někdy překoná hranici 2 hodin :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Kenenisa dneska poprvé na sněhu a až 4. místo. http://www.iaaf.org/CROS10/news/newsid=55256.html Pro Tirunesh asi sníh no problem
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    caster bude mít medaili, ale neřeknou, jestli je chlap, nebo ženská to mě poserte :). IMHO je chlap, ale nechtěj mít na krku žaloby, tak mu to nechaj :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: a že vás seznámí a bude rande.... :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: lol :-))
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Mi říkal otec, jak se seznámil v hospodě se Špotákovou. Prej říkal, jak je syn velkej fanoušek:)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Je to náhoda, že "problémoví" atleti jsou z JAR?:)
    LVA
    LVA --- ---
    PLUTO: hm, taky myslim..potrebuje min pohonu, ma min kyseliny..no ale ti vedatori to asi umi lip.

Jinak dalsi vyvoj causa Caster Semenya: http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/atletika/clanek.phtml?id=653451
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Je to snim taky pěkně těžký....já si taky myslim, že ty protézy oproti zdravím lidem mu pomáhají.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: a hned v první větě se píše, že je to 10 vteřin na 400m:)
    jestli má ale tak vysokou frekvenci kroku a přitom tak čas "jen" 46,25, tak musí mít hodně krátkej krok, což bude možná zas tím, že nemá odraz z kotníků (když kotníky nemá ). Jestli zohlednili všechny tyhle věci...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Bolt adoptoval malého Bolta http://www.iaaf.org/news/kind=103/newsid=54832.html. Za pár let bude skoro třikrát rychlejší než "tatínek":)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: mohli by jim prát dresy maximálně...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: jako dobrovolniky leda :d
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: By mě zajímalo, kolik Keňanů se skutečně dokáže atletikou uživit. Když se vezme to množství běžců v těch kempech; asi jen zlomek z nich.
    Pak je skoro neuvěřitelný, že i u nás jsou běžci profesionálové. Přitom s jejich výkoností by je do žádného keňského kempu ani nevzali:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: máslíčka :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Teď jsem četl o veřejnejch závodech na dráze v Keni. Na každém se běží v průměru 10 (slovy "deset") desítek. V každé průměrně 30 závodníků. A i ten nejpomalejší ze 300 běžců to dá pod 30:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LOL :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Pamatujete na Tima Montgomeryho? Manžela Marion Jonesový a držitele rekordu na 100m?
    On skončil se sportem kvůli dopingu, ale teď jsem teprv zjistil, že sedí až do roku 2016 ve vězení za nějakou distribuci heroinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam