• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: yeeeeeeeeeeeeeeees

PLUTO: :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: taky už se těšíme :)
    MAKOSHARK: a Juanita bude druhej :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    A za 14 dní začíná Diamond league
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    http://www.iaaf.org/news/kind=100/newsid=56614.html
    První běloch v historii, první nekeňan, neetiopec, neeritrean nebo netanzanijec, co běžel desítku pod 27 minut!

Zajímavé, že všichni nejlepší běžci z USA včetně Ritzenheima (pětka pod 13, 3. na MS v půlmaratonu), holky ze středních tratí, jsou z Oregonu.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    přidávám se taky :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: jo a na Florida relays zas běhali všechny rozběhy pozpátku, z cíle do startu stovky
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    3305 bodu v dorostu, jo to byly casy :-) btw tycka na dva metry se da za tri treninky nacvicit, ze tri kroku a drzet se jak kliste
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    PLUTO: no, jeste ne, ale talentovkama jsem prosel a proslo jen 85 lidi s tim, ze berou 50. Bodama jsem ted nekde v polovine a na pisemny si celkem verim. Takze myslim, ze to vyjde
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    LOVEC: Takže už tě vzali jo?
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    JOPS: jojo, taky si ho dam jednou komplet i s tyčkou a ještě k tomu na zápočet s nějakým minimem bodů :/
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JOPS: tak dej si i ty překy, alespon uvidíš jak je to těžký :) já jsem dával překážky docela obstojně ve starších žácích, ale jak přišli junioři nedej bože muži tak jsem to přestal s nima i trénovat. Na překážky jsem byl moc prkenej, neprotaženej a jalovej :) to samý tyčka...tu jsem v životě zkoušel cca 2x a je to sranda. jsem se nepřekotil snad ani přes dva metry :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    http://sport.idnes.cz/nechtelo-se-mi-bezet-priznal-bolt-pak-pomohl-jamajske-stafete-k-rekordu-13f-/atletika.asp?c=A100426_151002_atletika_fil mrkněte na to co to maj za divnej stadion....kde jim končí stovka? ta čára je nějak moc veprostřed ne? ue
    JOPS
    JOPS --- ---
    PLUTO: takze to zkrouhnu asi na osmiboj :))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JOPS: překážky jsou na pikačů, jak to není natrénovaný tak se přes ně skáče jako přes kozu a vypadá to komicky...viz naše pralesní liga :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja se jednou hecnu a dam si poctivej desetiboj bez tyce (takze to bude devitiboj) :)) Doufam, ze me vykony budou i v tabulkach. Stovku za 10,03 skutecne nemam :) a az dobehnu s vyplaznutym jazykem do cile v case pres 15 vterin, abych se nasel nekde v tabulce :))

a problem jeste vidim v prekazkach, ty u nas urcite nevedeme.
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: jak rika pluto o chlapsky prekazky bych si rozbil drzku :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: stačí říct, uvidim tě rád.
    MAKOSHARK: a překážky taky pro holky páč o ty 106 cm by se přerazil :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LOVEC: a překážky taky dětský?:-)

PLUTO: super, tak asi tak za 10 dní jsem tam
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    PLUTO: jj, jasneze jen kilovka, co jsem, diskar? :D ostep byl dokonce 600g :-)))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    LOVEC: bylo mi to jasný že to nebylo s 7,25 kilovou mrchou :D a přeiznej se k tomu disku, že to byla jenom kilovka :D oštěp asi byl 800gramovej.
    MAKOSHARK: určitě můžeš chodit na Strahov, můžem tam chodit spolu. Tam to nikdo nehlídá a je otevřenej denně.
    LOVEC: jinak tadle základní vejška je základní možná tak na základce :) tak pořádně trénuj :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: ee, normalni desetiboj bez tycky a 400m (1500m zkraceno na 800m)
    Čili: hladka 100m, ostep, 60m prekazek, disk, vyska, koule, dalka, 800m
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam