• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí

"It was more than just perfection today" — Kenenisa Bekele

rozbalit záhlaví
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JOPS: tak dej si i ty překy, alespon uvidíš jak je to těžký :) já jsem dával překážky docela obstojně ve starších žácích, ale jak přišli junioři nedej bože muži tak jsem to přestal s nima i trénovat. Na překážky jsem byl moc prkenej, neprotaženej a jalovej :) to samý tyčka...tu jsem v životě zkoušel cca 2x a je to sranda. jsem se nepřekotil snad ani přes dva metry :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PLUTO: takze to zkrouhnu asi na osmiboj :))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JOPS: překážky jsou na pikačů, jak to není natrénovaný tak se přes ně skáče jako přes kozu a vypadá to komicky...viz naše pralesní liga :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja se jednou hecnu a dam si poctivej desetiboj bez tyce (takze to bude devitiboj) :)) Doufam, ze me vykony budou i v tabulkach. Stovku za 10,03 skutecne nemam :) a az dobehnu s vyplaznutym jazykem do cile v case pres 15 vterin, abych se nasel nekde v tabulce :))

a problem jeste vidim v prekazkach, ty u nas urcite nevedeme.
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: jak rika pluto o chlapsky prekazky bych si rozbil drzku :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: stačí říct, uvidim tě rád.
    MAKOSHARK: a překážky taky pro holky páč o ty 106 cm by se přerazil :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LOVEC: a překážky taky dětský?:-)

PLUTO: super, tak asi tak za 10 dní jsem tam
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    PLUTO: jj, jasneze jen kilovka, co jsem, diskar? :D ostep byl dokonce 600g :-)))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    LOVEC: bylo mi to jasný že to nebylo s 7,25 kilovou mrchou :D a přeiznej se k tomu disku, že to byla jenom kilovka :D oštěp asi byl 800gramovej.
    MAKOSHARK: určitě můžeš chodit na Strahov, můžem tam chodit spolu. Tam to nikdo nehlídá a je otevřenej denně.
    LOVEC: jinak tadle základní vejška je základní možná tak na základce :) tak pořádně trénuj :)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    MAKOSHARK: ee, normalni desetiboj bez tycky a 400m (1500m zkraceno na 800m)
    Čili: hladka 100m, ostep, 60m prekazek, disk, vyska, koule, dalka, 800m
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    LOVEC: ale jsou to samý vrhy, ne?
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    PLUTO: hehe, babskou 4 kilovkou :D, vsechno nacini bylo babsky, aby jsme si zbytecne neublizili :D

MAKOSHARK: ten viceboj na jaky chodim sice porada VSE, ale prihlasit se muze v podstate kdokoli. Byva na podzim a na jare
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: hele, jak jsme minulej rok chtěli (podle toho, jak to dopadlo, jsem to chtěl asi jenom já) uspořádat dvanáctiminutovku, co udělat nějakej víceboj? nešlo by to na vašem stadionu?
    a vůbec, šlo by tam někdy se stavit na trénink? běhání na dráze mi bude z Floridy chybět
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: kolik měl hodit? nemam představu
    jenom vim, že na výšce by ti to ukázali i mladší žáčci;)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    LOVEC: koule 11,67 metrů? vole čím si to házel?
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    Tak dneska jsem si dal opet atleticky viceboj a docel super. Uplne ve vsem jsem se od podzimu zlepsil. Ostep o 7m na 30,86, disk o 5m na 26,30, koule o 1,5m na 11,67. Na vysce jsem konecne skocil zakladni vysku 120cm, to se mi zatim nikdy nepovedlo :-))) 800m za 2:26,5
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: to jako oni si mysleli :) ten černoch co byl první v oštěpu nás všechny přehodil o cca 10 metrů...a ten se nerozcvičoval ale vůbec :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    JUANITA: klasická běžecká abeceda http://www.atletika-behy.cz/view.php?clanek=6 -tady to (Dominik Šimůnek) natočil na video, jak to má vypadat; ale i cviky typu, kdy leželi na zádech a dělali nohama něco jako "nůžky" a tisíc variací tak, že procvičili všechny svaly na noze
    a pak spoustu kratších rovinek, tak padesátek max, klidně deset jich dali

PLUTO: to byl možná taky nějakej fotbalista, co běhá měsíc a půl:) nebo si myslel, že někde v Rakousku může závodit i s prstem v nose
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: když jsem byl na závodit v Rakousku tak tam byli i Amíci a to bylo rozvičování :D dal si mp3ku, rozklusal se jedno max dvě kolečka a šel si sednout na tribunu (toho kterýho jsem si všímal) seděl tam dokud nepostavili překážky, přišel na start (snad ani bloky si nevyzkoušel) hned z fleku na to šel :) a jak skončil? hehe asi na třetí překážce :D mamrd...a to letěl kvůli tomu až do Rakouska
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAKOSHARK: pekna reportazni cinnost! :] umel bys popsat priklad dynamickyho cviku, kterej neni strecink?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Jsem je sledoval, jak se rozcvičujou- myslím, že po tom bych dokázal napsat knížku 1000+1 cvik běžecké abecedy. Z toho by si člověk měl vzít ponaučení i do vlastní sportovní praxe: žádné protahování, strečink, jenom dynamické cviky, měl jsem to natočit, možná občas i zajímavější než závody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam