• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: a hned na úvod začne Bába, hned po něm Hejnová a hned po ní Rosolová, hned po ní Frydrych. Škoda že není ready Svoboda, by tam byl taky. To je na českou účast jak na Tretře
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    zitra je osloooooooooooooooooooo
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Zase jsem prošvihl Pragu Academicu, a to mám Rošičák za humny....krucipísekhymlhergotdonrvetr
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    PLUTO: Jojo :-) ale uz dlouho. Pred jednema vanocema bylo a objednavku k mani :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MILUNI: ty máš triko nyx? :D
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: No tak to nevim :-) Vezmu si triko nyx? - kdyz ho najdu :-D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MILUNI: jak se pozname?;) vís, ze je tam dycky plno ne? OLOL
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    GLACIER: No ja rozhodne :-) Mlade mi tam pobezi, doufam.... dneska ma prvni zavod.
    Jen nevim, jak to budu stihat z prace :-)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    a já jsem v Budapešti, byl jsem snad na všech Odložilech od roku 98
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Super žůžo dobrodrůžo...uděláme si tam vlastní kotel :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: pujde sna i onasys ajuanita a miluniiiiiii ;)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Takže 13.6 dáme sraz kde a v kolik? :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a NEZAPOMENTE na OSLO ve ct!!!!!!!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    13.06.2011 Premium mítink EAA-Memoriál Josefa Odložila - Praha
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: No když doběhla a šla si dát vítězný kolečko tak tam byly i pohledy zezadu a je to fakt strašný monstrum. Carmelita její prdel, ruce...prostě všechno brrr...
    Oliver je to tuplem to stejný...holt asi dobrej oddíl :D
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    steroidy v akci, bohužel jsem nenašel fotku Carmelitinýho zadku, na Oliverovi pracovaly steroidy jak photoshop, takhle normální člověk nevypadá

MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: dvě míle byly jak průhledná detektivka, už tak od 3 kol do cíle jsem věděl, že vyhraje Lagat. Nechápu, proč Kipchoge nebo Tariku za to trochu nevezmou, když vědí, že jinak jim Lagat nakope ve finiši prdel

MAKOSHARK:A srovnej Alyson se steroidní Carmelitou ze stovky, ta už není tak asexuální, co?
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: nesmí se ulít tak, aby to využila ve svůj prospěch; v tom závodě vidíš, že se pohla, vypadla z bloků, ale neběžela; teprve když vystřelil, tak se znova rozeběhla- tzn. nebyla to pro ni žádná výhoda, takže je podle ně naprosto v pořádku, že ji nechali běžet
    stejně pak už byla úplně rozhozená a nic nezaběhla
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: a ted mi to dopice vysvetli..co id MILUNI, ta by mohla vedet ;)?
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Čočku jo, ale byla druhá vid :) ikdyž na tý první rovince fakt nějak záhadně zpomalila. Jinak pustili i toho černouška na stovku. Tomu taky nedali STOPku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam