PLUTO: Michale prokoukl jsem tě...si dával otázky alias Osvald Moučka vid :)
Otázka:Báro, jsem rád, že vám opět vyšla pomsta za rok 1968, kdy jste se zbraní v ruce bránila před Abakumovovou naší zem. Ještě jednou - díky!
Odpověď:Taky moc děkuju. Pro mě to mělo význam v roce 2008, tehdy jsem to cítila. Teď je to jenom normální závodění proti občas nepříjemné Rusce.
Otázka:Báro, ještě než začnete odpovídat, tak se zamyslete na tím, že někdy mlčeti znamená zlato a mluviti z cesty - ve vašem případě - maximálně stříbro. Co si budeme povídat. Ve sportu, který dělá vrcholově 5 atletek by +- 70 metrů po měsíčním tréninku hodila i hajzl-bába z Florence
Odpověď:Osvalde, než začneš něco takového psát, pokus si hodit oštěpem alespoň
Otázka:Víte, že dřív, než-li se z vás stala sebestředná a namyšlená nána, tak jsem vám fandil...
Odpověď:Teď můžete fandit té vaší kamarádce z veřejné toalety na Florenci...
Hned první otázka: Báro, házejte oštěpem a nedávejte prosím žádné rozhovory. V době vašeho stříbrného úspěchu získali naši sportovci 3 tituly mistrů světa ( 2x kolo a 1x veslování ) , vy jste všude, zapnu TV ...BŠ, zapnu net ....BŠ. A všude bohužel rozhovory nevalné úrovně....
Odpověď: Dobrý den! Tenhle názor slyším poprvé, děkuju za něj. K těm sportům, myslím si, že veslování i horská kola jsou desetinové sporty, co se týče velikosti atletiky, možná je ten zájem daný tím...