• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Dneska je Curych. 800m Rudisha, 5000m bude super kvalitní.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    im in! :))
    DUOKOL
    DUOKOL --- ---
    GLACIER: ty vole to někdy dáme:)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    :D
    VIDEO: Hvězdný olympionik změnil disciplínu. Na pivní míli | iSport.cz
    http://isport.blesk.cz/clanek/svet-hvezd/128840/video-hvezdny-olympionik-zmenil-disciplinu-na-pivni-mili.html
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: to ty děláš pořád majku a veřejně :)
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: jsi hajlz, že mě takhle veřejně zesměšňuješ:) zesměšním tě zítra v rokli
    na nyxovský desetiboj bych se přihlásil, protože věřím, že bych si to bohatě vynahradil v dalších disciplínách, ale bohužel jsem září a půlku října pryč
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Si Majk koncem učísnul pěšinku :) ala Like a boss
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Mně to neběhá, ale zase mi to háže :D
    http://www.youtube.com/watch?v=gF_9lP6nXq4&feature=youtu.be
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: protože si byl vožralej :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    chci taky, minule mě to kurva bavilo :)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    takova nyx paralympiada, im in.)
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---
    tyjo...taky bych si chtěla zkusit zaházet oštěpem, udělejme nějaký nyx přebor :-)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Jinak jsem koukal a na měsíc září 2012 jsou připraveny v Praze asi 4. veřejky.
    Já rozhodně na nějaký půjdu, takže se můžem domluvit a vyrazit :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: On měl nějaký ambice, bohužel já jsem nikdy nebyl cílevědomej takže to i tak dopadlo.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: samouk v Keni se naučil 82 z youtube
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    PLUTO: Dneska bych byl snad i za těch 40 rád :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Já jsem měl rekord nějaký 47metrů, ale nejsem na to moc hrdej. Nějak jsem nikdy nezkloubil techniku s mym prakem co jsem měl. Už v nějaký 7 třídě ZŠ jsem házel 80 metrů krikeťákem, ale ten oštěp byl pro mě nějak zakletej. Asi tim, že jsem byl samouk co na to sral :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    JOPS: PLUTAK hazel okolo 40ti :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak se tu bavite o ostepu :)

mam kamarada, kterej je strasnej blazen do atletiky a ma i ostep. No a vzal ho na dovolenou.

Tam jsme si vyhledli fotbalove hriste a sli si zahazet (asi 10 lidi :)) ) (meli jsme to i od spravce povolene)

No, aspon jsem zjistil, ze hod ostepem fakt neni zadna prdel. Ono uz je jenom umeni, aby se to naradi vubec zapichlo.

Ja jsem na atletiku drevak, kriketakem jsem hazel kolem 40 metru.
    Ostep jsem mel kolem 24 metru (+- metr)

Bracha je trochu jina liga. Ten kriketakem haze kolem 70-80 metru. Dostal do ruky ostep a konec :) hodil asi o metr dal nez ja coz bylo kolem 25 metru :) Ten tezce nezvladal techniku, jemu se to ve vzduchu ostep otacel dost divnym zpusobem :)

A pak ten kamarad, blazen do atletiky hodil kolem 27-28 metru. Jako tam bylo videt, ze ten tu techniku ma vypilovanou, ze mu to skutecne lita uplne jinak. Ale nema ty fyzicke proporce na atletiku :)

On postavove neni zadnej atlet, ale nastudovane to ma slusne :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam