V sobotu jsem si byl po cca 4 letech hodit oštěpem...bohužel jsem tam taky zjistil, že je to semnou už asi smutnej příběh a stárnu. :)
Byl to takový jak se říká sranda match, takže jsem tam jel s tím, že bych teoreticky mohl stát na bedně (hoodně pozitivní myšlenka, ale od skutečnosti daleko).
Krásné počasí přilákalo v hlavní mužské kategorii přesně 40 účastníků což jsem nikdy tolik lidí na oštěpu neviděl :)
První dva borci kteří zahajovali hodili oštěp za metu 40ti metrů (cca 45m a 42m), hned jsem věděl, že zůstanu u hezkého výletu hehe.
Po čekání cca 30 lidí jsem přišel na řadu já, rozeběh, špičku pěkně u hlavy a práááásk....oštěp letí taky za metu 40ti metrů (cca 43), ale ejhle, oštěp se mi klasicky stočil na pravou stranu a skončil cca 20cm od výseče (ajajaj pomyslel jsem si). Pomyslel jsem si to taky s tím, že při hodu mi nejvcí ruplo v zádech. Hehe další hody vidim černě. A taky se tak stalo.
Druhý hod mi vůbec technicky nevyšel a s bolestí zad jsem to mignul na cca 35metrů, třetí hod byl na k 37metrů, ale bohužel mi to nestačilo na postup do dalších pokusů :(
Shrnul bych to asi takhle....jsem starej, pitomej a vůbec netrénuju, ale fotku s Honzikem Železnym mám a to se počítá. Oštěp už je objednán a do tréninku se vrhnu se vší vervou. Můj cíl je jarních 50metrů. :)