• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLACIERAtletika - je jako život sám - poražení a vítězové, nakonec všechno co zní dostane je přimo úměrné vašemu úsilí
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: za Kratochvíla se fakt jako že vážně stydim....chlap jak hora :) On i chlapsky běhá.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Faráááááááh :D a zase další madajle...kluci to je sranda viďte :D
    Hele ten šampionát z českýho pohledu fakt průser. Totální děs běs...dneska to jen podtrhla Špotáková, Bába si dal nemastnou neslanou klasiku, ale ta Barbora tomu dala hřebíček do rakvičky :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Těch 1500m muži bylo dokonalost!
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    GLACIER: velká část ženské pětky se běžela rychlejc než mužská
    kdyby byl v mužích někdo jako Ayana v ženách, tak je Mobot bez medaile
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    MAKOSHARK: mám pociz, že to mají normálně zaplacený, aby ho nechali vyhrát. Dyk doprdele asi čtyři lidi měli lepší SB, stejně jako PB....VYSMECH
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TURBO BOOST :-D LOL

Jarmila Kratochvilova turbo boost
    https://www.youtube.com/watch?v=-bnZjD7PlGI
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Nejhnusnější pětka, co může být. Až na poslední kilometr běželi pomalejc, než by to běžela Genzebe Dibaba. Uvisela by to s nima 4km.
    Z Faraha se mi dělá nevolno, ale jeho konkurence jsou pitomci. Evidentně nemají vůbec zájem ho porazit, ale závodí o stříbro.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Ta chůze...bych blil...to je hnusnej sport. By se na to měla Anžeka vyprdnout než jí to zprzní :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: se všichni až na Hejnovou čistí MNO :-DDD
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Musím konstatovat teda, že zatím česká repre stojí za totální prdlačku :/
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Tak určitě si přivezl s sebou tak pět litrů Wyborowej. Nebo pije likér z rejže, toho by musel vypít tak kyblík.

A teď Wlodarczyková nový rekord šampionátu v kladivu, možná se to bude opakovat. Přepnul jsem si na atletiku na letišti v Tokiu. Tak Wlodarczykovou sleduje polovina cestujících z Tokia do Istanbulu:)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Doopravdy polskej mistr :D
    Kladivář Fajdek slavil zlatou medaili z MS, pak s ní zaplatil taxikáři - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...tika-peking-fajdek-medaile-dee-/atletika.aspx?c=A150825_161026_atletika_rou
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Maslákovi to moc pěkně běželo, si natáhnul asi obráceně rukávky :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MAKOSHARK: Až mu něco prokáží tak OK, zatím je prostě nejlepší. Já mu nefandím, je mi volnej, ale musím uznat, že je prostě z nich nejlepší.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    PLUTO: Mně se Farah nelíbil. Celá jeho osobnost je nechutná, raduje se jak kokůtek z vítězství, a když předvádí Mobot, tak musím běžet na záchod. Hailemu a Kenenisovi jsem vždycky fandil, chovali se normálně a sympaticky.
    A stačí se podívat na Faraha. Má tak 2% tělesného tuku, ani Keňani takhle nevypadají. Toho se nedá dosáhnout přirozeně, kromě mikrodávkování EPA evidentně jede v hodně dalších substancích Salazarovy laboratoře. HGH a steroidy tam budou určitě. Farah je do očí bijící produkt supermoderní farmacie, kdokoliv mu fandí, je hodně pokřivenej.

Jinak nemyslím, že by Gatlin vyhrál. Ono se musí brát v potaz, že Gatlin běžel ten rozběh s +2.1 m/s větrem, zatímco finále bylo v solidním protivětru. Bolt by ve finále s +2.1 větrem dal něco jako 9.69. A i když Bolt vypadal na startu nezvykle dost nervózně, zvládnul to skvěle. Naopak Gatlin běžel v závěru hrozně křečovitě, byl hodně pod tlakem.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Mě to žily trhat nebude, já nejsem jeho fanouškem, jen říkám, že je teď prostě nejlepší. Až mu něco dokážou tak si můžem říct, že to je podvodník. Teď bysme jeho výhry měli respektovat. Na Bolta třeba taky jednou dojde. Ale to se uvidí až časem.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: omni mu je seberou NEBOJ!
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    GLACIER: Já mu nefandim, fandim našim, ostatní mi jsou šumák... já jen píšu, že je prostě nejlepší ať si říká kdo chce co chce... zlatá visí na krku jemu a ne soupeřům.
    To jestli bere nebo nebere, je otázka na dipingovou kontrolu. Prokázaná platí, jinak leze z gatí :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    PLUTO: jo jo, fandi nasypanymu kriplovi :)))
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Náhodou mě se Farah líbil... a pořád tu nepindejte jak to bylo rozběhnutý pomalu, tak to měli kluci z afriky rozběhnout rychlejc aby ho setřásli. Farah zase ukázal, že je prostě NEJLEPŠÍ :)
    Gatlin a Bolt super souboj, ale čínskej režisér mě neskutečně sral tou Boltománií. Jako kdyby tam nebyl jinej běžec než on. Škoda, že Gatlin nezopakoval ten čas z rozběhu, tím by vyhrál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam