• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONWindows mobile
    Vše o mobilních operačních systémech
    rozbalit záhlaví
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SEALSKEJ: Zkusil bych tlačítko nad shiftem...
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Nějakou záhadou se mi do telefonu dostal našeptávač slov viz na obrázku a přestala mi fungovat klasická T9 s češtinou. Netuší někdo, co je to zač a jak to odstranit? Prohledával jsem snad vše, dokonce jsem i odinstaloval pár programů, kdyby to bylo součástí nějakýho a nic nepomohlo.

    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    Podařilo se někomu nastavit automatickou synchronizaci Windows live tak, aby se po ukončení datového přenosu přístroj automaticky odpojil?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    KROMANON: zkus modaco_nodata
    FIFO
    FIFO --- ---
    KROMANON: noData
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KROMANON:
    pouzivam exchange, stahuji cele zpravy do X kB.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Me spise sralo ze si to furt zapina wifi... A nenasel jsem kde to zakazat. Zere to hrozne baterku.

    Takze jsem presel na odladenou verzi 6.1 + SPB soft a problemy zmizely a pritom to ma funkce 6.5 + touch. A neporovnatelne rychlejsi.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    nejaka utilita na zamezeni dat? Ve wm 6.5 to zdycky vypnu, ale libovolne se to zapina kdyz potrebuje. Advanced configuration tool umoznuje nastavit nepripojovat automaticky ke gprs, ale dkyz pustim treba qip ci operu tak si vesele brouzdam, Shanim neco co to sekne tak, ze dokud to nepovolim tak se to nespusti.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KOC256: ja nerikam, ze to nestaci, ale treba na ovladani prstem to nedokazu pouzivat...esi neni naka spesl utilitka...btw jak to resi se stahovanim mailu do pda...nechavas na serveru a stahujes jen do pda? Imap, pop? Chtel jsem se do imap pustit ale tam me zas sere, ze v outlooku pc pak je pro kazdy ucet dorucena posta zvlas a nevim jak to udelat at to vse chodi do jedne jako u pop...nicmene v pda sem maily moc neresil, ale konecne jsem poridil data free limit tak zacnu:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KROMANON:
    ja o tom ani nikdy moc nepremyslel... maily pouzivam dost a to co tam je mi staci...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    co pouzivate na mejly v pda? ten zakladni win mobile outlook je desny:-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RIVA:
    kdyz jsem videl zalozene toto tema tak presne me napadlo to same... co tady bude namin od HTC klubu pripadne win PDA klubu... vzdyt se v HTC resi prevazne win M veci... :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    RIVA: obecne nocekavam protekce ale je debilni omezovat uzivatele WM na uzivatele HTC. Pokud nesmaze rad se podelim o spravu klubu... Btw nevis jak na predchozi dotaz?
    RIVA
    RIVA --- ---
    Hele nic proti, ale asi pred pul rokem jsem zalozil presne tenhleten samej klub a lidi z klubu o htc se proti me spikli a presvedcili admina aby mi ho smazal. Fakt se divim, ze se to jeste nestalo tobe (bud protekce, nebo meknou....) ;-)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    FIFO: tak

    v MDC jsem slozku proste nevidel, tak jsem ji v htc odskrtl hidden. Dobry je videt. Ale. Zaprve ve slozkach v start menu nemam zadne icon.lnk ale pouze lnk soubory odkazujici na aplikace, tak jsem trochu mimo z tveho tvrzeni
    FIFO
    FIFO --- ---
    nevim prez co koukate, ale slozka windows je videt stejne jako ostatni slozky, asi t chce zkouset ve dne za strizliva :)

    jinak vzhled "zlute' slozky urcuje soubor "icon.lnk' ktery musi byt v te slozce (koukni na nejakou slozku, ktera neni "zluta" a podle toho si uprav tu svoji)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KROMANON: jj s tim mám taky problémy... jakoby tam občas je vidět a občas ne... to nevim čím je způsobeno...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KAZATELL: mno, ja vubec nevidim slozku windows v htc prave... a to mam skryre slozky zobrazeny. Kdyz to sesynchronim, tak vidim vsechny ostatni, ale windows jen v pda. Ale faktem, je, ze sem to resil kdesi v styry rano a polomrtvy
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KROMANON: jo tak to sem zkoušel už mockrát, ale zatim bez výsledku... myslim že to musíš najít někde ve windows... bude tam přímo ta ikona jako obrázek... a pak jen stejná velikost a název a mělo by to být... jen sem ji nadokázal zatim najít... ale možná se pletu a moje snaha o najití je marná (jinak nejjednodužší je celé windows překopírovat do počítače a tam si s tim teprve hrát)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Taky bude asi fajn zminit programek Advanced configuration tool, ktery vam muze byt velmi napomocen pri zmene kdeceho bez nutneho zasahu do registru
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Budu rad kdyz se podelite o to co jste resili (at uz jste to vyresili nebo ne) a to i bez pripadnych dotazu ostatnich. Ja bych jeden dotaz mel:
    Ze si veskere zastupce v nabidce start muzeme editovat ve slozce windows\start menu je vec znama. Udelal jsem tedy slozku a jelikoz jsem uzivatelem nejnovejsi verze, tedy 6.5 tak mi ta "klasicka zkuta" ikona docela kazi dojem z jinak pekneho prostredi. Vite jak se da menit obrazek ikony ve windows mobile, pripadne program na editaci tehle kravin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam