• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONWindows mobile
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    D13: tak treba na HTC TP2 a HTC HD mini, kde mam na obou pusteny Sense, je to
    NASTAVENI > O PROGRAMU TELEFON > INFORMACE O SOFTWARU > VERZE ROM
    D13
    D13 --- ---
    mam lamerskej dotaz..prosim nekamenovat,)... jak zjistim aktualne nainstalovanou ROMku? predem dekuji
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Mám OWA s nedůvěryhodným certifikátem. U WM6 nebyl problém, stačilo certifikát nahrát do mobilu. U WM6.5 se ale certifikát nahraje do Zprostředkovaných certifikátů a Activesync mě vyfakuje s chybou 0x80072f17.
    Netušíte někdo jak to obejít? Rady typu "kup si certifikát" nepotřebuju.
    AGOG
    AGOG --- ---
    LOGOUT: Jo díky, to potřebuju.
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    AGOG: cili chces aby se ti telefon choval jako ctecka karet? pak WM5torage
    AGOG
    AGOG --- ---
    Potřeboval bych prosím vás emulátor čtečky paměťových karet. Asi něco takového existuje, ale nemůžu to najít. Mám HTC Diamond a potřeboval bych něco uploadnout a program mi nenajde zařízení a jinak to tam nedostanu. Víte o něčem takovém?
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    Má tu někdo zkušenosti se Samsung i600?
    SIGY
    SIGY --- ---
    Zdravím,
    mám problém s HTC Kaiser a chtěl bych se zeptat, jestli někdo netuší. V pohodě ho spáruju s m.google.com (tzn. jako Exchange, gmail, gcalendar atd.). Po nějaký době se tohle párování samo zruší (ale nikde nic mě na to neupozorní). Netuší někdo čím by to mohlo být?
    HCS
    HCS --- ---
    mam HP ipaq 514 s Win Mob 6
    HCS
    HCS --- ---
    Zdravim, nemate tady nekdo zkusenosti s emulatorem Playstationu FPSEce? nakonec se mi ho podarilo rozjet ale zaboha tam nejde nastavit klavesy,,
    LEF
    LEF --- ---
    ARIAEL: zase pak muze pozdeji kartu dat do jinyho zarizeni ktery bude rychlejsi a bude rad ze ma rychlejsi kartu. asi bych spis hledal neco mezi a ve vztahu k cene.


    THOMASC: cece zatim se mi nestalo ze by starsi zarizani na SD nebralo SDHC. celkem sem s tim pocital ze ta SDHC mi nepujde jinam ale sem prijemne prekvapen ze mi to zere i starsi iXus a navigace. ale jasne ze to nemusi platit u vsech pristroju a karet. jen sem tim chtel rict ze asi pomerne casto SDHCcko facha i ve starsich vecech.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    ARIAEL: ok diky :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RAMON23: Jestli je nejake oficialni info to nevim, ale normalne samozrejme plati cim rychlejsi tim rychlejsi. Ale neresil by jsem to zvlaste ne kvuli cenam tech hodne rychlych a kvuli tomu ze normalne je takova karta vytizena asi jako modni salon blondynek v africe...
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    ARIAEL: no zalezi to na rychlosti sbernice toho zarizeni, jedna se mi o to jestli existuje nejaka informace jakou maximalni rychlosti je schopnej iPAQ cist microSD kartu, anebo jestli plati cim rychlejsi tim rychlejsi :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    schopnost cist kartu s rychlosti nesouvisi... jen s tou rychlosti samotnou - pokud je vubec rychlost vyzadovana, napriklad u digitalni kamery vyzadovana je...
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    THOMASC: tak vzhledem k tomu ze podle specifikaci podporuje do 8GB, tak se jedna o SDHC (cili SD 2.0) - aspon tak to chapu :)

    jedna se mi o to, jestli ma smysl kupovat kartu Class6 a nebo jestli iPAQ dokaze cist jen nizsi rychlosti (treba Class 2)
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    RAMON23: to by melo byt jedno, jestli myslis class 2/4/6, to jsou jen tridy podle garantovane rychlosti cteni/zapisu a to by nemel byt problem pro vetsinu zarizeni. Horsi je to s SD vs. SDHC, ale to je uz zase jina kapitola...
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    cau, netusite prosim nekdo jaka trida microSD karet je podporovana u iPAQ data messenger? v zadne specifikaci to neni zmineno diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    da se pomoci nejakeho doplnku vyopinat zvoneni na nejakou dobu? Tusim ze staricka NOKIA 6310i to umela (nebo si to pletu jeste s necim starsim).

    A taky zda mohu nejak vypnout upominkovani ze syncu Outlooku v telefonu? Vesmes sedim v praci a prijde mi uz otravne to odklikavat v outlooku a zaroven v mobilu... zaroven ale neni reseni to rusit na oboiu mistech...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Mate tucha zda se daji narozeniny pratel z fejsbuku nejak sesynchronit s WM?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam