Tak jsem včera vysomrovala nějaké testovací balíčky Hillsu pro kočky, přítel tvrdil, že to nežerou, no já jsem jim to zkusila dát a dělaly se jim boule za ušima, takže teď přemýšlím, že jim začnu ty Hillsky kupovat, když je to jako to nejlepší krmení, ale nevíte náhodou, jak velký jsou rozdíly mezi těma jejich různejma "care" krmivama a normálním krmením? Napadlo mě, jestli by nebylo dobrý jim to občas vyměnit, případně nakombinovat, na druhou stranu na stránkách výrobce píšou, že se to kombinovat nemá. Ale jedna naše kočka má trochu problém s tlamičkou, dělá se jí tam takový jakoby zánět, nevím přesně, jak se to jmenuje, přítel si to nezapamatoval, když s nima byl u veta. Tak si myslím, že pro ní by asi bylo dobrý to krmení Oral Care (to jí i moc chutnalo), ale zase náš kocourek má trochu problém s žalůdkem, čas od času zvrací, tak pro něj by asi bylo lepší to krmení sensitive stomach. Dávat jim to každému zvlášť nejde, protože jsou zvyklí jíst z jedné mističky a taky jsou zvyklí, že mají v mističce vždycky nějaký granulky, takže to u nás nefunguje jako "čas krmení", ten mají pouze na kapsičku jednou denně. Doufám, že ten můj dotaz není moc zmatený, budu ráda, když někdo poradí :) Dík