• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREBRALLomy opuštěné i činné
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Já se učil skákat tady, lze si vybrat od 1 až do 8mi metrů, je to 15 min z Lužin MHD a voda bývala pro otrlé osvěžující... JE to stále ke koupání? Je tomu tak 8 let co sem tam byl naposledy.
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    ROMANICAK: je možnost tam skákat do vody ? popřípadě jak vysoký jsou tam skály ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    ROMANICAK: supr voda! zajedu to prozkoumat!
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    PREBRAL:
    Myslim ze je...
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    přiští týden se chystáme procestovat Šumavu a rád bych věděl, jestli se v tamních končinách nacházejí nějaké zatopené (nejlépe s co nejmenší kumulací lidí) lomy. Předem díky za tipy
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    OSIP: mno moc to neni ale už to postačí :)
    mam pocit že se tam jezdí kámoš potápět, tak že to asi bude dobré na koukání :)
    OSIP
    OSIP --- ---
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KROTITEL: to ja profesionalne nedokazu posoudit, nicmene u prvni fotky zcela nalevo na konci je bouda kde se profesionalni potapeci sjizdeji potapet, voda je tam nadherne pruzracna....takze tak
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KCN2: A viditelnost pod vodou?? cca.. :))
    KCN2
    KCN2 --- ---
    něco z víkendu : nádherný lom u Horní Cerekve

F0B1C
    F0B1C --- ---
    krom toho se tam zrejme neda dostat, obe loziska jsou cinna?
    PULP121
    PULP121 --- ---
    sucho in da haus. spíš jak kdy podle toho kdy prší ne?
    EOS
    EOS --- ---
    Kosov je pěknej, teplej, ale moc blízko berounským periferiím. Je zatopenej možná nějakých 25 let. Čertovy schody nikdy zatopeny nebyly, jen louže. I když na mapě je uprostřed ložiska západ seriozní jezero! :-)
    http://www.mapy.cz/#x=14.056154&y=49.915979&z=13&t=o&umc=9f.1.xWylx¨=49%C2%B054'56.338%22N%2C%2014%C2%B03'35.415%22E&u=m
    PULP121
    PULP121 --- ---
    takže ten kosov neni zaplavenej jo? já jsem si vždycky myslel že kosov a čertovo schody jsou jeden a ten samej.
    REDITEL
    REDITEL --- ---
    FAT: hmm, zvlasni, kazdopadne na vstupu maji ceduli , je mozny ze to patri k nim
    FAT
    FAT --- ---
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    EOS: Mám dojem, že tam byla jen ta brána.
    EOS
    EOS --- ---
    TAMARIX: To je pěkná scéna. Most byl asi nejvymakanější, co se na Amině kdy objevil, ale ten kostel tam snad nikdy nestál, ne? To by mě fakt mrzelo propást.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam